icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

ronecek
17. dub 2011

@kalop No s těma testama nevím teda, ale tahle čárečka se mi zdá dost silná. Kdybys měla nějak moc nízké HCG určitě by taková nebyla 😉 A za tou kamarádkou jdeš 😀

kalop
17. dub 2011

@ronecek ted mi volala,že jestli chci,že slouží...já bojim bojim,takhle mám naději,ale asi půjdu..už ted mi buší srdce🙂

ronecek
17. dub 2011

@kalop Val val. Aspoň se uklidníš a uvidíš, že HCG krásně stouplo 😉 Moc moc držím palečky 😵

kalop
17. dub 2011

@ronecek dííííky mooooc,dám vědět

mindinka
17. dub 2011

@kalop Taky držím palečky, at HCG krásně stoupá, testík je krásnej, tak si myslím, že je všechno v pořádku, hodně štěstíčka a potom se nám ozvy. 😵 😵 😵

pikusa
17. dub 2011

Ahojík holky.....
vůbec nemám čas dočíst,je toho tady moc....
tak snad se brzy zase budu orientovat

kalop
17. dub 2011

holky tak krev je od čtvrtka z 31,1 dnes 95,7..tak co myslíte,můžu už se považovat za těhulku? 😵 ..podle jedné laborantky je to 13.den po ket málo 😒

pikusa
17. dub 2011

@kalop netroufám si říct.....stoupá,ale pomalu...
tak asi musíš čekat

kalop
17. dub 2011

@pikusa hmm,ale i tak díky 🙂

pikusa
17. dub 2011

@kalop no opravdu nevím....kdy jdeš na nějakou kontrolu????

kalop
17. dub 2011

@pikusa když mi vyjde test ve dni dle caru,tak se objednám na 28.4. na utz...do té doby musím jen doufat

pikusa
17. dub 2011

@kalop tak jedině pak ještě jedna krev mezi tím.....abys viděla,jestli to ještě roste

kalop
17. dub 2011

@pikusa no kámoška už má dovču,takže udělám test ve čtvrtek jak mám a pak se objednám na ten utz a bud a nebo

pikusa
17. dub 2011

@kalop aha...no jasan...
testík sílí,to je vidět....tak snad to je jen pomalý rozjezd

drndapetka
17. dub 2011

@kalop málo to na 13.den po KET určo není, ale stopro to bude jen jeden mimísek 🙂 stouplo to od čtvrtka přesně jak má, měla jsi mít dneska okolo 90, což máš 🙂

drndapetka
17. dub 2011

Jinak mi byli na výletě, na procházce 🙂 nabyla jsem se trošku energií a jak o sobě embryjko teď 2 dny nedalo vědět, tak při vystupování z auta mi to za ty 2 dny pěkně vrátil. Chytla jsem asi 10tisekundovou křeč do podbříšku, přesně jak když mám dostat mršku, normálně jsem si holky myslela, že dojdu domů a stopro budu krvácet, fakt to dost zabolelo, až jsem se lekla 😨 No a ona krev nikde, bolest přešla a te´d zas ticho po pěšině.Udělalo Vám to taky po transferu některé?

drndapetka
17. dub 2011

@vered hlásím, že mám prvního modráka po Clexanu 😠 za chvilku budu mít asi modrý břicho celý 😝

kalop
17. dub 2011

@drndapetka děkuju,věřím ti😀

vered
17. dub 2011

@ronecek ahoj zlaticko, nejak nestiham, zacinaji tu ted svatky Pesah a tak ma muz volno, vcera vecer jsme byli u Zdi narku, dlouho jsem tam nebyla a taky jsme si krasne prosli Stary mesto, nadherne osviceny, krasna atmoska, Joshik poslusne slapal a byla pohoda. D 🙂 nes zato desny hic a 32 stupnu, k mori sme nejeli..jen tady kousek k takovy jeskyni ve ktery je ledova voda, uvnitr sme se brodili s baterkama, Joshik byl nadsen a taky si tam pak hral venku u takovyho potucku!!
Jinak ja more zboznuju, jenomze od ty doby co mi vyvolavali ten prvni porod ,tak se mi pak par tydnu nato udelala pigmentace...na cele a tvarich a tim ze tu sviti slunce se to casem zhorsilo...takze ja uz ted na slunce radsi nelezu, denne se mazu 50spf a mam klobouk nebo ksilt...je to hrozny!!!! Vim ze to holky obcas mivaji po brani HA ale tu ja nikdy nebrala, ale zpusobuji to prave hormony a slunicko. Nastesti to ted mam jakz takz, moc videt to neni...ale pres leto nebo v tehu sem jak strakatec...fakt hruuuza, tudiz u more si moc neuzivam. Ja totiz strasne rada plavu a potapim se a lezim na pisku a to s tou pigmentaci to fakt nejde...ikdyz mam klobouk a ochranny krem, stejne to vyskace,bohuzel jen ty fleky a zbytek obliceje je bilej..pekne na h.... ☹ ☹ Driv jsem se nadherne opalovala, do hnedo-cerna...
Ale chci si poridit nejakej velikej destnik... 😀 a ten si dat na breh more a tam pod nim vegetit 🙂
Holcicce by ted byly skoro 4 roky! Porodila jsem ji 8.kvetna 2007..strasne to uteklo ,ale stejne se mi po ni nekdy moc styska..... po porodu jsem ji mela asi hodinu u sebe ..
Kocicko a co ty jak se citis, co noveho??
S tou plinou nevim jak ho to v noci odnaucit, on pije vecer mlicko a pak de spat...takze to ne vzdy vydrzi, kamoska treba malyho budila,pravidelne o pulnoci.... ale cetla sem ze se to nema....tak nevim ale bojim se ze to propasnu...
Jina moje kamaradka ma kloucka a je mu uz skoro 5 a jeste porad cura v noci do plen...to bych nerada...
Nevim...jedine ho dat do jeho postylky...a zkouset to bez plen aby si to uvedomil...jinak netusim.
Zlati, budu koncit, neb se nam kouse dnes PC a bojim se ze mi to zmizi a to bych nerada, mejte se krasne a pusu papa g+j 😵 😵

vered
17. dub 2011

@drndapetka Jezis uz mas modraka jo???..kam presne to pichas...ja po stranach ..jenomze sem mela fakt desny modriny....skoro po kazdym vpichu...nevim nemam tam moc tuku tak se to picha blbe....no a ke konci tehu to uz se ta kuze skoro neda chytit....
Ty jo tak at to zvladas!!!! A stridas strany vid???Ja zkousea i do nohou ale to je desna bolest!!!!

vered
17. dub 2011

@pepek007 ahoj zlatko, take bych rada vedela po kom LM mam, jenomze me to zjistili tady v Izraeli a zadnou dorucenku pro me rodice samozrejme nedali 🙂 😉 a kdyz sem to rikala nasim, tak nejak moc nereagovali, prej no jo na to my nemame cas a pochybuju ze se nechaji vysetrit, ikdyz meli by!! Ja myslim ze to budu mit od taty asi, jeho tatinek je ted v nemocnici s plicni embolii, uz ji ma podruhe a taky mel trombozu v noze uz nekolikrat.....ale zadna vysetreni mu nedelali...nechapu proc!! 😠 Muj tata je vrcholovej sportovec a ma spustu pohybu dodnes, nekouri a zadne problemy tudiz asi nema....ale bylo by lepsi o tom vedet!! Uvidime.....zeptam se jich na to v lete 😵 papa a dobrou 😵

vered
17. dub 2011

@kalop ahojky 🙂 Hcg Ti roste dobre.....ikdyz co takhle vim tak holciny mely Hcg 14.den po ket vyssi a ja take...vzdy tak nejak pres 300jednotek. Ale kazdy to ma asi jinak.Posilam ti tabulky s HCg 😵 http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as... jukni na to 😉 😵 dobrou

vered
17. dub 2011

@lenkacar Leni ahoj...jak si na tom ? 😵 😵

kalop
18. dub 2011

@vered já jsem koukala,prostě nesplnuju žádnou tabulku,tak nevím co to je,roste,ale je malé:(

pikusa
18. dub 2011

@vered ahojík.....hele,ty když píšeš,tak je to pro mě jako exotika.....zed nářků a tak 😀
Jinak plíny.....mates bude mít snad do 10ti 😀
Přes den má občas slipečky,ale stejně se počůrá....na nočníku se vyčůrá a vykaká jen ráno po probuzení a pak po odpoledním spaní....a když ho sama posadím,sám od sebe nejde 😒
@kalop hele,tak budeš prostě vyjímka.......věřím,že to bude dobré

pikusa
18. dub 2011

No a co ta lenkacar?????

pepek007
18. dub 2011

@vered ahůjky kočičko 😵 jj tak to vypadá na taťku taky u vás koukám 😉 no ono to má hodně lidí a ani neví, že to mají a žijí s tím v pohodě ale i tací co mají právě i ty problémy jak píšeš takže je to hodně individuální každopádně je dobrý o tom vedět aby kdyby se nedej bože něco stalo, tak aby Dr veděli a mohli ledacčemu předejít njn naši by na to taky nešly neukázat jim papír z genetiky, že to odporučují takže je to všude u těch rodičů stejný 😝

kalop
18. dub 2011

@pikusa no snad🙂

pikusa
18. dub 2011

@kalop určitě 😉

kalop
18. dub 2011

@pikusa díky,ale fakt mám teda hodnotu hoodně nízkou.prohledala jsem všechno možný na netu..co to může značit,když roste,ale jemalé,nevíš?

Strana