Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
já jsem si ty pocíkánky od minula nalepila do sešitu víš, tak jsem to mohla porovnávat ,do 13dne ok stejný a potom už to bylo znát ,že to jde do prdky ..
Ahoj, tak já dnes hlásím 9.den od KET, 3.den od Pregnylu a teď na dopoledním testu(mamatest10) úplně bílo, takže je to na prdlačky 🙄
@drndapetka ještě to nevzdávej,naděje umírá poslední
kdyby to stálo méně peněz tak by do toho šel člověk taky z vězší chutí že jo ..pokaždý 20tisíc a to vše kolem a kety a u nás už to dělá ojetý auto za 60tis. 😠 člověk by ty prychy oželil ,kdyby byl výsledek ,takhle je to vyhozený oknem a nic z toho nekouká
@kalop vím, že je to jiné, ale já měla po zamlkém těhu hcg v krvi ještě po 6ti týdnech, ono to holt neklesne ze dne na den,počítej tak do týdne max.
@drndapetka to já měla prvně až 11den ,tak se uklidni ,nebud na sebe taková hrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@kalop už tomu moc nevěřím....hlavně neznám nikoho kdo by měl na testech pregnylový čárky, pak chvilku bílo, a pak najednou těhu čárky, to je pěknej nesmysl,.....kdybych byla těhu tak testy by zůstali pozitivní aspoň trochu....no jo, co jsem taky měla čekat s jedním mražákem, i když byl teda dobré kvality, ale jeden, při čerstvejch dvou se mi uhnízdilo jen jedno a to jsem měla už hatchující blastocysty té nej kvality, tak jsem teď nemohla čekat, že z rozmraženýho jednoho bude jedno....

@lenkacar já už jsem smířená,jen zmtená z toho,řekli mi včera v laborce,že dnes mi test nic neukáže a šup jak vymlovaná...no moc příjemný dr.co jsem četla