icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

kalop
25. dub 2011

@mindinka díííky 😵 ,potěší to

mindinka
25. dub 2011

@vered Já jsem u kluka přibrala 13kg a u holky 22kg a ted to začíná vypadat jako u holky 😀 😀 😀 , ze začátku to vypadalo na kluka...bříško do špičky a ted už se zmněnilo. 😀 😀 😀 No necháme se překvapit co to bude, hlavně at je miminko zdravý 😉

mindinka
25. dub 2011

@kalop nemáš za co děkovat a nemůžeš zítra zajít ke svýmu gynekologovi na ultrazvuk? Já jsem u svýho byla 19 den po KETU a bylo miminko krásně vidět. 😉

kalop
25. dub 2011

@mindinka já musím zítra do práce,tak snad do čtvrtka vydržím,já se jen strašně bojím mimoděložního,nebo falešný naděje,třeba hcg klesá u mě pomalu:(

mindinka
25. dub 2011

@kalop kdyby u tebe HCG klesalo pomalu, tak by jsi neměla takový nádherný testy, a mimoděložní to taky nebude, neměj strach a kolik sis nechávala embryjek?

kalop
25. dub 2011

@mindinka embryjek nám vkládali tři,ale kamarádka mi řekla,že těhotná normálně nejsem,že to řešila s nějakým lékařem,když šel do laborky,že to prý bude mimo:(

lenkacar
25. dub 2011

@kalop panebože hlavně at to neni to mimo.. 😔

mindinka
25. dub 2011

@kalop ale třeba to tak být vůbec nemusí...máš nějaké bolesti nebo něco?

luucia
25. dub 2011

@kalop hele a je to stejná laborka jako ti brali krev poprvý? pže každá laboratoř to měří trošku jinak a hodnoty se liší 😉

mindinka
25. dub 2011

@mindinka třeba to HCG kleslo tím že odešlo jedno embryjko a bojovníček se drží, moc bych ti to přála, vím jaký to musí být nervy

kalop
25. dub 2011

@mindinka nn není mi nic,jen mě občas zabolí podbřišek,ale nic akutního...

kalop
25. dub 2011

@luucia jj je to ta stejná právě

kalop
25. dub 2011

@mindinka to jsem si právě myslela taky:(

kalop
25. dub 2011

@lenkacar hmmm:((((

luucia
25. dub 2011

@mindinka teda ty máš bříško větší než mám já ted 😲

mindinka
25. dub 2011

@kalop no uvidíš ve čtvrtek, budu na tebe myslet at je všechno v naprostém pořádku a ty se nebudeš muset stresovat

mindinka
25. dub 2011

@luucia děkui moc, no připadám si jak kulička 😀

luucia
25. dub 2011

@kalop a neudělali nějakou chybu, že by se spletli?? to máš 10kovej test? je dost silnej na to, žebys měla tak nízký HCG

mindinka
25. dub 2011

@luucia Kolikrát si říkám že mi bříško moc neroste, ale každej kdo mně vidí tak mi říká, že mně pár dní nevidí a že se pěkně kulatím 😀

luucia
25. dub 2011

@mindinka ale každý to má jinak..třeba ti vyskočilo rychle a pak už poroste pomalejc 😉 mě ted přijde, že se zvětšuje každý den 😅 jako seshora mi připadá mega, ale z boku to není tak strašný 😀

mindinka
25. dub 2011

@kalop bude to dobrý uvidíš že jo 😉

kalop
25. dub 2011

@luucia jj 10 test,právě jsem myslela,že od čtvrtka mi to z těch 31 klesne třeba jen na ducha,ale tohle je o nervy

kalop
25. dub 2011

@mindinka já vážně moc díky,hrozně moc mi to pomáhá

mindinka
25. dub 2011

@luucia no uvidíme jak poroste, ale rozdíly tam jsou určitě. 😵 , jen at je miminko v pořádku, kdy se dá zjistit co to bude, myslím v jakém týdnu těhu? 🙂

luucia
25. dub 2011

@kalop a kdy jdeš ted na krev?? držím pěsti..ale teda to HCG se mi nezdá 😕 já měla takovej test jako ty a HCG měla 500 😉

luucia
25. dub 2011

@mindinka mě to dr řekl ve 20.tt 😉

mindinka
25. dub 2011

@kalop nejhorší je ta nejistota a čekání, bude držet palečky 😉

mindinka
25. dub 2011

@luucia Tak to si ještě chvilku počkáme až tam bude něco vidět. 😀

lenkacar
25. dub 2011

@kalop moc ti držim vše co mám..já mám od včera v katatech masakr ..to jsem ani nečekala,dneska už aspon nemám ty strašlivý křeče a bolesti ,šly ze mě takový kusy ,myslela jsem že umřu normálně .. 😝 😔 to neni obyč mrcha ..

kalop
25. dub 2011

@lenkacar no tak to je hnus co,to člověka taky vyděsí..a jak bylo na chatě?

Strana