icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

kalop
26. dub 2011

holky,testík dnes...

kalop
26. dub 2011

@pikusa děkuju

pikusa
26. dub 2011

@kalop fakt moc držím palce...... 😵
test je super----tak snad to bude ono 🙂

kalop
26. dub 2011

@pikusa no já do čtvrtka snad nevydržím,to je děs🙂..

pikusa
26. dub 2011

@kalop tak jdi hned.....že máš bolesti.....

kalop
26. dub 2011

@pikusa 🙂 ,to mi řiká přítel taky,ale já už chci vydržet na svojí pani dr.do caru,je to už pozítří..

pikusa
26. dub 2011

@kalop já bych nevydržela.....
a nav íc,pokud tě strašej mimoděložním,at se nestane nějakej průšvih

kalop
26. dub 2011

@pikusa a to už by ted muselo být něco v děloze vid,3týdny po KET? že by bylo jasný,že bud těhu a nebo mimoděložní?

kalop
26. dub 2011

tak jsem volala a prý mám přijet jen když budu krvácet a nebo ty bolesti nevydržím,tak jsem za hysterku,řekla jsem,že mi spadlo hcg a stejně to neni důvod tam jet

pikusa
26. dub 2011

@kalop tak to je docela síla......
každopádně ti držím palce.....a tos volala CAR??

kalop
26. dub 2011

@pikusa no do car,ale ted už začínám mít strach,prý až začnu krvácet,ale co když budu krvácet do břicha a do caru bych 70km asi v tom stavu nedala:(

pikusa
26. dub 2011

@kalop kdybys krvácela a nebo měla bolesti,tak nejbližší nemocnici a pohotovost

kalop
26. dub 2011

@pikusa no to jasně,ale že na to v caru nebrali ohled,když jsem řekla,že s krvácením asi takovou dálku nepojedu...přítel řiká,at tam zavolám znova,že mě břicho stále bolí,že to není legrace,aby nebylo pak pozdě:(,tak já nevím..

sponiarka
26. dub 2011

Ahoj tak jsem sem po dlouhý době vlezla a jen koukám Kalop držím moc pěsti 🙂 at to vyjde. U mě se konečně něco děje objednala jsem se do CARU 4.5. a týden na to by mohl být KET jestli to bude jako minule už se těším.

kalop
26. dub 2011

@sponiarka děkuju

pikusa
26. dub 2011

@kalop hele...a co tvoje gynekoložka????co jet k ní???

kalop
26. dub 2011

@pikusa ona má dnes operační den v nemocnici:(..mám z těch nervů teplotu

kalop
26. dub 2011

mám 38,volala jsem do centra,že mám teplotu a jedeme ☹ ,držte mi palce,mám hrozný strach ☹

pikusa
26. dub 2011

@kalop držím palečky a je dobře,že jedete

kalop
26. dub 2011

@pikusa čekám na přítele...prý stejně nic neuvidí na uz mi řekli v centru,tak jsem zvědavá,pro svůj klid jedu

pikusa
26. dub 2011

@kalop jasně...je to tvoje zdraví....

mindinka
26. dub 2011

@kalop At ti to všechno dobře dopadne a potom se nám tady ozvy, držím palečky. 😉

lenkacar
26. dub 2011

@kalop ježiš to jsou nervy ..hned dej vědět a ještě horečka dopr..

pikusa
26. dub 2011

Budu napjatá dokud se kalop neukáže

lenkacar
26. dub 2011

co je to za blbost že nic neuvidí v car ,tak v úterý to neuvidí a ve čtvrtek už jo? to je blbost ..jen jim prostě nejdeš do programu ..sakra všude se člověk musí doprošovat 🙄

stazina
26. dub 2011

AHoj Holčiny...tak jsem nakoukla, byla tady o mě nějaká řeč🙂ale o sobě psínu později...

@kalop kalop, držím moc a moc palce, jsou to hrozný nervy a chápu jak se cítíš..tak at je z toho nakonec pohádka se štastným koncem😉
@bublenudle bublinko moje milá...to sou věci u tebe....je to škoda, ale vím,že si silná a další boj bude už vítěžzný..moc a moc držím palce, aby jste mohli co nejdřív do IVF

@vered jak pak se máte? už je líp na dušičce? tak ještě nevíš, jestli do toho jít znova? ?A co vlastně manža s tou Amerikou? A joshk?

stazina
26. dub 2011

@luucia ahooooj, co ty kočko jedna? už seš za půlkou ,t o to letí!!srovnáváte tady břiška,a le myslím, že já mám asi největší..je to hrůza, jak v pátým měsíci.-)
@mindinka téda a tobě to taky pěkn letí, jsme od sebe jen týden...já jdu teprve 3.5 na screning, tak doufám, že bude vš o....

Jiank u ěm nic moc nového, nemám čas na d ničím moc přmýšlet...budujeme baráček,a bychom se mohli co nejdřív přestěhovat, kluci si zvykli nejdřív na nové porstředí apotom na bráchu🙂
Letím něco dlat, myslím na vás bojovnice a držím palce, páá

bublenudle
26. dub 2011

@stazina zlati,ja už se fakt strašně těšim...doufám,že to bude posledni IVF...
měj se krásně a opatruj se..... 😉

stazina
26. dub 2011

@bublenudle to ti věřím amoc přeju..drž se a psíni někdy, ajk pokračujete...pa

vered
26. dub 2011

🙂 ahoj holcinky! Nakukuju, teda s tou kalopkou to jsou nervy fakt 😖 , drzim palce zlatko at to dobre vyjde, ten pristup Caru je ale desnej!! 😠 Tady se chodi po IVF na UTZ kazdy tyden, prave kvuli mimodeloznimu a tohle je fakt hruza...pokud to neni norm. tehu a treba mimo, tak ma cekat az ji to praskne nebo co?? Sem normalne rozcilena!!!!A jeste ma teplotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dnes byla na hematologii na kontrole a doktorka mi rekla, ze nejlepsi je zacit pichat clexane az kdyz ma plod srdicko....takze se priste budu drzet jejich rad..A taky pry to ze jsem mela MA nesouvisi s tim ze mam Leidenskou mutaci, tak aspon ze to... 🙂
@kalop drzim ti vsechny palecky!!!!!
@bublenudle bublicku, teda to jsem opravdu nevedela...ty jo to je pech, zadarilo se prirozene 🙂 a pak mimodelozni ☹ ....to je mi lito zlaticko, doufam ze tentokrat to vyjde....Tobe i nam ostatnim snazilkam!! 😵 😵
@stazina ahoj stazicku, to je prima, ze ses taky ozvala 😉 jsem rada, ze je vsechno v poradku a ze brisko roste!!!
Jak pokracujete s barackem a kdy se budete stehovat?
Mne uz je lip, jsem 3tt po revizi, zatim si uzivam toho ze nemam zadny nervy, nemusim do sebe nic pichat a tak 🙂 Joshinek se ma ok, je samy uraz, ale jinak krasne roste a stridave zlobi nebo nam dela radost znas to vid??? 😉
S tim USA jeste nevime, IVF tam urcite nepodstoupime vyslo by to na 15000dolaru 😨 , to uz mame overeny...a tady platime jen leky a jeste nam doplaci pojistovna, takze daslsi IVf urcite tady, no a uvidime, jestli to stihneme, nejlepsi by bylo kdyby nam dali nekolik mesicu jeste k dobru, ale to zas nevim jestli pujde. Zatim nevime.....
Tak se opatruj staziku, a baracek at mate co nejrychlejs hotovej, paaaaaa pusu
@pikusa jojo nova fotka...ze soboty, uz jsme se koupali 🙂
Jinak ja zatim MS taky ne, ale desne me bolej prsa, tusim ze to brzo dostanu!!!
@ronecek.... kdepak jsi zlaticko moje uz druhy den ses neukazala, ze by vas taky zlobil pc jako nas???? Ozvi se at nemame strach, papa a hezky den! pusu 😵 😵

Strana