icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

lenkacar
26. dub 2011

@ronecek dvojky z ketu to čumim..

pikusa
27. dub 2011

@ronecek TO UŽ MI NEDĚLEJ TAKOVÝ ŠOKY !!!!!!!!!
A super 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 dvojčátka 😀 😀 😀

lenkacar
27. dub 2011

@pikusa že ses taky lekla

pikusa
27. dub 2011

@lenkacar no strašně.....zírala jsem na tu větu a srdce se mi snad na chvíli zastavilo

ronecek
27. dub 2011

@lenkacar Leni asi to budou jednovaječky 🙂 Co jsem viděla tak většinou byly bublinky dvě, ale i s jednou jsem se setkala. No a ta naše byla jedna a v ní dva 😀 Uvidíme, jak bude fotečka vypadat příště, teď je to ještě všechno malinkaté.
Jinak pořád krvácím, ale bolesti v podbříšku už naštěstí nemám.
Co ségra, byla jsi u ní? S tím termínem je to síla teda. To je teda pěkný osud 😝 No ale hold se s tím budeš muset smířit, i když to asi dost bolí a bolet bude ☹

ronecek
27. dub 2011

@mindinka Moc děkuju 🙂 Šok to teda byl. To krvácení bylo dost silné a bolesti občas příšerné ☹ I když mi pořád tvrdí, že je to normální, tak mě to vždycky pěkně vyplaší🙂A jak je Tobě? Bříško krásně roste. Bobíškovi se určitě daří výborně.

ronecek
27. dub 2011

@pikusa Pěkně jsem to na vás nastromžila, co? 😀 😀 😀 Manža z toho byl taky pěkně v šoku a myslím, že je pořád. Byl smířený s tím, že to prostě bude jen jeden bobeček. Ani po KETu nevěřil, že by to mohlo být víc než jeden 😀 😀 😀 Tak asi budeme muset koupit autobus 😎

pikusa
27. dub 2011

@ronecek no fakt jsi mi dala.....čtu to a říkám....doprdele 😀 to neeeeeeeeee

klara.k
27. dub 2011

@ronecek ahoj, no to jsou krásné zprávy 🙂 hlavně lež a šetři se. Dva bobci naproti sobě, no to je krása 🙂

Jinak všechny zdravím po víkendu a už jsme zase v půlce týdny, tak je za chvilku zase víkend, hurá. Jsem strašně unavená, musím si o víkendu pořádně odpočinout. už jsem dnes 15 den cyklu, tak ještě cca 20 dní a snad se začne dít taky něco u nás. Pěkný den všem

kalop - myslím na tebe a držím palce, ať se bobek ukáže 😉

mindinka
27. dub 2011

@ronecek Ahoj Ronečku, mně je celkem fajn, až naty příšerný chutě, někdy se nemůžu pořádně dojíst, to je hrůza. Jinak doufám, že je miminko v pořádku, ty se taky pěkně opatruj. 😉

ronecek
27. dub 2011

@pikusa Snad to krásně donosím až do konce a nebudu muset ležet v nemocnici ☹ Císař mě zase určitě nemine, ale to už jsou malé věci. Doktor říkal, že nejhorší je těch 12tt a pak už by mělo být vše Ok. Ale jak jsem tak koukala na fotečky holek, které mají dvojčátka a viděla ty jejich banděra, tak se už opravdu těším 😠 To snad ani do auta nevlezu 😀

ronecek
27. dub 2011

@klara.k Klárinko děkuju Ti mocinky 🙂 Ty pěkně odpočívej po víkendu a šetři síly do dalšího boje 😉 Třeba se na Tebe usměje štěstíčko a vykouknou na Tebe taky krásné dvě bublinky 🙂

ronecek
27. dub 2011

@mindinka O chutích mi ani nemluv. Hlavně čokoládky, to je moje 🙂 Jinak nevolnosti přetrvávají. Je to vždycky ale takové chvilkové. Hrozně mě natáhne, začne bolet břicho a pak to přejde🙂Začaly mě hodně bolet prsa. Nejvíc kolem bradavek. Dneska mi do nich prcek vrazil, tak jsem myslela, že vyletím ze sedačky 😢

lenkacar
27. dub 2011

@ronecek hezky papkej a blinkej a užívej si štěstíčka 😵

pikusa
27. dub 2011

@ronecek hlavně at e vše v pořádku a prckové zdraví....to je nejhlavnější ted

kalop
27. dub 2011

holky hcg 1114 a prý srdíčko být ještě nemusí....ale odjíždím na příjem,podezření mimoděložního..jeden váček v děloze,druhý mimo,ahoj

lenkacar
27. dub 2011

@kalop já se z tebe poseru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kočičko at je vše v pořádku a ten jeden mimísek se udrží ,tak a ted mi někdo řekněte jak je to s tou krví ,prej že je nízké ..no kdo tomuhle rozumí at mi to vysvětlí

stazina
27. dub 2011

Ahoj holčiny
@ronecek téda, taky jsem se teda v první chvíli dost zasekal..a říkal jsem, že to sdna nebude pravda...tak ještě že je to v pořádku a ještě takové krásné zprávičky, jako jednovaječná dvojčátka!!!! Já taky u kluků první trimestr dost krvácela...ale to bude dobrý, uvidíš..snsž se hodně odpočívat, i když vím,že s malým prdolou to jde občas těžko m, vid? A jestli ti - vám všem - můžu poradit , kupte si vitamíny Femibion 800 - později femibion 400...nevím,možná to nebude tím,a el já mylsím, že jo, kluci měli v porodní den 37+5 tt 3100g a 2 970g, takže pěkný macíci...a kdyb se náhdou narodili třeb aještě měsíc předem, myslím, že by měli z čeho brát..takže když čekáte dvojčátka,a je větší riziko, ež porodíš dřív, šla bych do tohlech vitamínu..jasně , nezaručí, že děti donosíš, ale můžou být ve 30tt velcí tak, aby měli lepší start...tak držímpalečky!!!!

@kalop tobě taky přeju hodně štěstí..je neuvěřitlené,jakou cestu ti život připravuje...tak hlvně, at to všechno dobře doapdne, myslím na tebe...
@vered...tak uvidíš, jak to všechno bude...a je dořbe, že ti výsledky nedopadli nijak špatně..všek ono se vám mimi zadaří,v ěřím tomu.... a nevíš,jak se má sandolka?
opatrujte se,...
jo a

@mindinka ahoj, ptala ses,jestli mám břicho🙂)chacha, já mám obravskej pupek!!!!Po dvojčatech se ta děloha nějak rychle nafoukla...ale to mi říkala i jedna holčiny, co byla po dvojčatech těhotná, prý měla i celkově na konci těhu větší břicho s jedním prcekm , než s dvojčaty....musím vyrazit do obchodů,, mačkáms e v kalhotech a přes ně mi leze pupek....
A ty chutě jsou normální🙂 já se nemůžu dojíst halvně večer...at o je dost blbý🙂 a mám chut pořád na džusy....a k obědu něco vařím a pak mi je z toho tak blbě, že to nemůžu ani jíst.to ej dnešní případ..já to kuře s rýží prostě nesním...když to cítím, tak se mi nablejvá..a to sem se na něj ráno tak těšila🙂
tak se halvně opatujte , pááá

mindinka
27. dub 2011

@stazina No u mně to je taky strašný, vždycky dostanu na něco chut, tak to uvařím a pak to jím s nechutí, je to hrůza a hlavně co můžu tak hodně sladký, vždycky si v krámě kupuju ty zahuštěný mlíka v tubě, to já můžu a potom ze mně bude sud. 😀 😀 😀 , taky se opatruj já jdu vařit zapíkaný těstoviny na smetaně a uvařím fazolačku z lusků. tak papa. 😉

mindinka
27. dub 2011

@ronecek No tak taky mám chutě na sladký...o prsou mi ani nemluv, taky mně pěkně bolí, mám je docela dost tvrdý a pěkně se mi zvětšili. Mně poslední dobou hrozně bolí záda. 😒

klara.k
27. dub 2011

@ronecek děkuju děkuju, ale já bych raději jednoho kulihráška 🙂 , já se přece jenom bojím a ty dvojčátka to je i větší strach, tak prosím jestli mě může někdo vyslyšet, moc prosím o jedno zdravé a živé miminko. 🙂 dvojčátka jsou krásný, čistě hypoteticky by se mi to líbilo, ale opravdu mám strach.

@kalop teda holka to je příběh, držím palce 😉

mindinka
27. dub 2011

@kalop Myslím na tebe, at je hlavně všechno v pořádku 😉
@klara.k Taky se určitě dočkáš vytouženého miminka, moc ti to přeju. 😵

klara.k
27. dub 2011

@mindinka děkuju, opravdu bych byla moc šťastná. každý den počítám kolik je to ještě dní než budu moct začít. trochu blázen, ale kdo to tady nezná. 😉

ronecek
27. dub 2011

@lenkacar Jj, blinkat jsem zatím ještě neblinkala. I když k tomu párkrát daleko nebylo 🙂 Štěstíčka užíváme. Ale raději přiměřeně. Teď je vše v pořádku, ale ze dne na den se to může změnit. Abychom pak nebyli zklamaní ☹ Ale s prckem to bylo celkem v pohodě až na konec, tak snad to taky teď do konce pěkně dotáhneme 🙂

ronecek
27. dub 2011

@pikusa Děkuji Ti zlatko 🙂 Krvácení se snad vyřádí do toho třetího měsíce a pak budu mít klid 😀 Jsem teď i příšerně unavená, že si kolikrát musím aspoň na pět minut lehnout a zavřít očka. Ještěže nám aspoň prcek spí celou noc 😉

ronecek
27. dub 2011

@kalop Ty jo, tak to je konec. Taková krásná krvisko 😉 Moc držím palečky, ať Ti to dobře dopadne a jsi v pořádku 🙂

ronecek
27. dub 2011

@mindinka Mě záda a kříže bolí od toho KETu stále. Jednou míň, jednou víc. Ale teď jsem zjistila, že vždycky, když mě začne píchat v křížích, tak během hodinky začnu špinit nebo krvácet ☹ Je zvláštní, že většinou vždycky mě to chytne dopoledne nebo kolem poledne. Prsa bych taky brala větší, ale na to břuško se teda moc netěším 😀 😀 😀

mindinka
27. dub 2011

@klara.k To je pravda, já když jsem čekala na KET tak se mi to strašně pomalu táhlo, bylo to něco příšernýho. Ale určitě se brzy dočkáš a taky si budeš užívat miminka. 😵

mindinka
27. dub 2011

@ronecek No to budeš mít pořádnej pupík 😀 😀 😀 , budeš jako kulička. 😉

ronecek
27. dub 2011

@klara.k Je to sice starost je donosit a určitě i vychovávat, ale díkybohu, že při nás tam nahoře stáli a že nám ty bobečky ještě dopřáli 🙂 Tobě teda moc držím palečky na toho krásného zdravého jednoho bobečka 🙂

Strana