icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pikusa
29. dub 2011

Ahojík holky....
tak co ta naše Kalop???
myslím,že šla na revizi,když se neozvala 😒

lenkacar
29. dub 2011

@luciasek1982 to ani já luci

lenkacar
29. dub 2011

@pikusa asi jo vid ..chudinka naše

pikusa
29. dub 2011

@lenkacar myslím,že ano.....že šla hned po vizitě,jinak by nám napsala.....

kalop
29. dub 2011

holky hcg 1248,9 tak chtějí počkat ještě na krev na neděli.tohle přece neni prosperující těhotenství a já se budu další dva dny trápit ☹ ...

pepek007
29. dub 2011

@kalop tak to je teda něco samá záhada a oříšek i pro Dr no a UTZ dělali dneska? 😕

kalop
29. dub 2011

@pepek007 ne nedělali,prý v pondělí,nebo dle stavu,za chvíli přijde ještě dr.tak jsem zvědavá co mi řekne

luucia
29. dub 2011

@kalop to nechápu, že ti neudělají UZ, tam by bylo vidět, jestli flíček roste nebo ne...to HCG po pravdě nic moc ☹

pepek007
29. dub 2011

@luucia souhlasim ☹

pikusa
29. dub 2011

@kalop teda holka.....to jsou nervy......
pořád nějak tuším ale štastný konec

kalop
29. dub 2011

@pikusa díky,já už ne,ted už se hodně bojím,těhu není asi zamlklé,ale neroste jak má,tak to musí být mimo a já nechci jen tak čekat,až to rupne.

pikusa
29. dub 2011

@kalop takže UTZ nebyl???a nebude??

luucia
29. dub 2011

@kalop třeba mimo není, když viděl dr v děloze flíček 😉 jen nechápu, co by jim udělal jeden uz 😒 aspon by to bylo třeba jasnější 😉 držím pěsti, at to dopadne, co nejlíp 😉

kalop
29. dub 2011

@pikusa ne ☹

pepek007
29. dub 2011

@kalop a z jakýho jseš města Kalopko? 😲

kalop
29. dub 2011

@pepek007 litoměřice

lenkacar
29. dub 2011

@kalop no holka další dny ,to je na zbláznění ..ale zase je vidět ,že tomu chtějí dát šanci i mudři ..

pepek007
29. dub 2011

@kalop tak to je úplně druhej konec toho než jsem třebas já 😉 jj třebas tomu fakt chtějí dát Dr šanci než se definitivně rozhodnou co a jak jako jsou to nervy o tom žádná ☹ ale zase pokud se z toho vyklube mimi, tak to za to stálo ne? 😉 někdy ty začátky v těhu jsou prostě zapeklitý a nikdo to nedokáže vysětlit 😒

mindinka
29. dub 2011

@kalop To je trápení, pořád jen čekat, musí to pro tebe být hrozný. ☹ Jsme tu s holkama s tebou, hlavně se drž.

kalop
29. dub 2011

@pepek007
@lenkacar to jo,ale oni mi řekli,že když to stoupne tak málo,tak to neni dobrý a ted mě v tom nechají bez uz a nic nezkontrolují,v sobotu se mnou zase nebudou nic dělat a já se dozvim pak až krev možná v neděli a nebo v pondělí a je pátek

pikusa
29. dub 2011

@kalop litoměřice....město mého studentského mládí...byla jsem tam na peďáku 🙂

kalop
29. dub 2011

@pikusa jj bydlím kousek od něj 🙂

lenkacar
29. dub 2011

@kalop hele je to prostě na posrání ,chodí za tebou přítel, jak ti tam vaří?

pikusa
29. dub 2011

Kalop....no vidíš 🙂
a můj přítel tam má bývalou tchyni 😝

kalop
29. dub 2011

@pikusa tak bývalá manželka pochází z Ltm?

kalop
29. dub 2011

@lenkacar jj chodí,jsem na nadstandartu,tak mám klid,jsem na porodním,tak jsou všude miminka,tak jsem zalezlá na pokoji a mám tu všechno,ten pohled na ty miminka mě tak bolí

lenkacar
29. dub 2011

@kalop no to ti věřim to stačí jen slyšet vid ..top je pitomě zařízený že i po potratech jsou s tima mimčama na patře

kalop
29. dub 2011

@lenkacar to je blbý no...ted tu byl dr. a řekl mi,že chce dát šanci ještě tomu jenomu odběru krve vzhledem k tomu,že jsem po ivf.ale že si myslí,že miminko je už mrtvé,že se chytlo,ale dál nevyvíjelo.byl moc milý a bylo vidět,že ho to mrzí

lenkacar
29. dub 2011

@kalop strašně záleží na tom jak to někdo podá vid ..to dělá hodně moc ..milej přístup a hlavně v pitomé situaci jako je tahle ..

kalop
29. dub 2011

@lenkacar přesně tak.musím vydržet zítra a snad už se to v neděli rozsekne...tak blízko jsme tomu prdolkovi byli

Strana