icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pikusa
4. črc 2011

Ahojík holky...
byla jsem pryč a tolik tady kecáte,to nedám.....
Nějaká nová těhulka????
Já stále čekám na MS

mufinka26
4. črc 2011

@michaela28 já věřím, že červenec bude štastnej měsíc, kde se nám to všem povede🙂) tak to si měla taky moc pěknou úrodičku 😀 😀 jinak já beru estrofem 1-0-1 a k tomu od neděle ten utrogestan 2-2-2 😀

mindinka
4. črc 2011

Ahoj holky tak dnešní kontrola dopadla dobře, malinká je v pořádku a další kontrola nás čeká 1.8. Dnes jsem se obednala na 4D ultrazvuk, jdeme na něj 25.7. dřív to nešlo, mají plno, ale budeme mít DVD i fotečky, už se moc těším. 😵

mindinka
4. črc 2011

@mufinka26 Ahojky hodně štěstíčka at se mimi chytne a drží se až do konce, určitě se zadaří. 🙂

mufinka26
4. črc 2011

@mindinka děkujiiii... 😀 koukám tobě se to k porodu taky pěkně rychle blíží 😀 😀

mindinka
4. črc 2011

@mufinka26 No už aby to uteklo, někdy se mi zdá, že to čekání je nekonečný. 🙂 Ale hlavně že je všechno v pořádku a doufám, že už do nemocnice pojedu jenom rodit a ne s žádnýma problémama. 😵

mufinka26
4. črc 2011

@mindinka 😀 😀 😀

vered
6. črc 2011

@sedmitecka ahoj sedmitecko, jak se citis s bobankama v brisku?? Doufam, ze uz se poradne zavrtali. 🙂 My uz sme doma v CR,nic nestiham. 😀 ..hlavne ne byt doma a u pc...opatruj se papapapapaap 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

vered
6. črc 2011

@ronecek Ahoj zlaticko, dlouho sem se neozvala, nestiham...klasika jako vzdy tady. 😀 😀 😀
Pocasi nam dnes pralo, tak se dokonce skakalo do bazenu a koupalo...byla jsem cely den venku ..take jsme tu meli olika tak sem hlidala dva prcky...docela zahul.
A co vy? Jak dopadl zubar??? A co kamoska z Brazilie..??
Mamka tu ma klavesnici bez pismenek tak pisu jakoby naslepo..
Zlati letim se vykoupat pak sem jeste juknu jestli se trba neozves...zatim papa...cpo brisanko?? pusinky... 😵 😵

ronecek
6. črc 2011

@vered Ahoj zlatí 🙂 To je dobře, že vám počasí přeje a jste doma spokojení. Hlavně Joshik, určitě si to u babí užívá 🙂 My tady máme stále strejdu ze Švýcar. Tak jsme dneska byli na prohlídce zámku v Kuníně. Tomáš hlídal prcka, protože s ním bych si toho moc asi neprohlídla. Tak jsme měli takové spestřené odpoledne.
Včera tady byli Tomášovi rodiče, tak jsme zase grilovali.
S kámoškou jsem ještě nebyla. Zatím nebyl čas. Teď budeme celý víkend pryč. Od Tomáše teta, sestřenice a druhá sestřenice slaví narozeniny, tak jedeme v sobotu k nim a budeme tam až do neděle. To zase bude. Ještě, že nepiju. Mají hrozně velkou rodinu a moc přátel, že na každé jejich oslavě bývá minimálně 30 lidí 😀
Jinak u zubaře dobré. Mám pak ještě přijít na jednu kontrolu před porodem. Domík taky spokojen. Zoubky prý má jako perličky 🙂
Taky je ostříhaný. Fotila jsem ho i při stříhání. Dokonce si sám chtěl sednout na židli a pěkně držel. Jinak mi vždy sedával na klíně. Tak zítra hodím fotečky.
Bříško roste roste jako z vody. A s ním roste stále víc i pocit hladu. Někdy je to příšerné ☹ Ale co naděláš, když jsou chutě 😀
A jak se máte vy? Co Joshik? Líbí se mu a už si zvykl na nové prostředí? Taťkovi je určitě po vás moc smutno a vám po něm taky, co? Co celé dny děláte?
Pomalinku půjdu na kutě🙂Trošku mě pobolívá hlava. Tak se opatrujte. Posíláme vám pusinky na dobrou noc a krásný den 🙂A už se těším na další psaníčko. Papa L+D

sedmitecka
7. črc 2011

@vered ahoj veredko, no mám hrozný strach a nervy...včera jsem se probudila s mrchovitou bolestí /byl termín mensesu, protože tím OPU se cyklus zkrátil o pět dní u mě/ no a odpolednese rozjelo dost intenzivní špinění i krvavým chuchvalcem, takže nás možná opustilo jedno mimi.......dneska už jen lehce špiním, břicho zatím dobrý...zvýšila jsem si dávku utroše s nasadila ascorutin a magnézko, a čekám , co bude dál 😕 😕 😕 😕
pořád věřím, ale mám nervy na dranc ☹

eyael
7. črc 2011

@sedmitecka - držím palce a pěsti pro štěstí! Mohl to být nějaký hematom nebo taky krvácení ze zahnizďování. Když je duch, je naděje 😉

sedmitecka
7. črc 2011

@eyael děkuju, stále věřím 🙂

holky, jak dlouho může ukazovat pregnyl pozitivní test??? já byla včera 13. den od Pregnylu 😕 😕 😕 😕 😕

pikusa
7. črc 2011

@sedmitecka moc ti držím palečky 😉

@vered vy si užívejte v čechách---jak že tady dlouho budete??

eyael
7. črc 2011

@sedmitecka - no těch 13dní je fakt asi hraničních 😕

eyael
7. črc 2011

@sedmitecka - resp. záleží na tom, kolik bylo jednotek, jak stará embrya... já testovala hodně brzy po KETu, protože jsem si k tomu připočítala taky dny stáří embryek. A duch byl a nebylo to pregnylem 😵 Kdy máš termín MS? ¨To je taky takový mezník... zkusím ti najít, za jak dlouho jsem teď po KETu měla prokazatelně pozitivní test... vydrž! 😉

eyael
7. črc 2011

@sedmitecka - tak jsem to našla - počítala jsem to od ovulky, protože jsem jí měla taky řízenou Pregnylem. 11 DPO jsem už měla hooodně slabého ducha, který byl prokazatelně mimísek 😉 pak jsem testila každý druhý den a čárka jen sílila 🙂 Tj. při 28dní cyklu to dělá dva dny před MS prokázaný mimísek.

mufinka26
7. črc 2011

tak holky dva bojovníčci jsou v bříšku 😀 😀 jedno velmi dobré kvality, druhé trošku slabší 😀 😀 cítím, že to vyjdeeee 😀 😀 😀 😀 😀

pikusa
7. črc 2011

@mufinka26 jasně že vyjde 😀

mindinka
7. črc 2011

@mufinka26 Určitě to vyjde, hezky odpočívej 🙂

mufinka26
7. črc 2011

@mindinka děkujii. budu odpočívat máme z manžou dovču, tak mě budu prý hlídat 😀 😀 😀 😀

mindinka
7. črc 2011

@mufinka26 Tak to je dobře, jen at se o tebe hezky stará 😉

michaela28
7. črc 2011

Ahoj holky, tak dnešní UTZ před KET dopadl dobře. Sliznice 8,5 takže jsem vyfasovala injekci a za týden ve čtvrtek bude KET.
U ET a 1. KET jsem si píchla Pregnyl a dnes mi dal Dr. Ovitrel - měla jste ho některá, je to stejné, že jo ???
@mufinka26 Nech se hýčkat 🙂 , držím moc moc palce 😉

eyael
7. črc 2011

@michaela28 - Ovitrelle jsem měla jednou na vyvolání ovulace, ale na mě nefunguje, je moc šetrný - slabý, já už jsem stařena a potřebuju vyšší dávky 😉 držím palce, aby ti to vyšlo 🙂

sedmitecka
7. črc 2011

@eyael děkuji ti zlatíčko 🙂 🙂 🙂 no já mám termín menses dneska (normálně mám ovu 14.-15. den cyklu a cyklus 29 dní, hodně přesný 😉 a teď bylo OPU už 10. den, takže ovu i celý cyklus o 4-5 dní zkrácený, takže mrcha včera nebo dnes...a ukazuje svoji sílu, špinění ráno ustalo, ale teď je i s příměsí tmavé krve, ale intenzita mrchy to není, to ne, ale břicho pobolívá....nezbývá než čekat no......

magieee
7. črc 2011

Ahoj holky!Po dlouhé době se ozývám.Manžel přijde pozdě z práce a nechce abych se stresovala tak to jindy nejde.
Od úterý beru utrogestan 3 x denně a od včera si píchám Decapeptyl.Zhruba příští pátek bych to pak měla dostat a začne další kolo 3IVF.Začíná mi i dovolená,takže to bude přesně jako loni akorát doufám,že s lepším výsledkem. 🙂
O víkendu sme byli na relaxu v lázních abysme se uhodili do klidu a pohody a vše bylo super.Lázně sme si skvěle užili.Byla to tak trochu naše svatební cesta ,ale až po 2 letech manželství 😀
Do teď sme vždy byli na dovolené vždy jen buď s kamarády nebo rodinou a ani sme neměli za těch 6 let nějakou dovolenou úplně sami,takže super. 😎
Doufám,že budu plodná jak u těch dvou prvních IVF. 🙂
Ozvu se co nejdřív,ale možná to bude za delší dobu,protože ikdyž budem o dovolené běhat i na CAR , tak celou dobu doma nebudeme.
Všem vám držím taky palce a těm co se to povedlo ať kopou co nejvíc!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

ronecek
8. črc 2011

@sedmitecka Moc držím palečky 🙂 Já špinila a krvácela až skoro do konce třetího měsíce. Taky to bylo buď špinění, krvácení nebo jak píšeš s příměsí tmavé krve. Opatruj se 🙂

ronecek
8. črc 2011

@mufinka26 Gratuluju a držím moc palečky 🙂 Určitě to vyjde. Já taky měla spíš pozitivnější myšlenky než ty negativní🙂Pak po tom asi uhnízdění se to ve mě zlomilo a byla jsem přesvědčená o tom, že to vyšlo. A vyšlo nám to🙂

ronecek
8. črc 2011

@magieee Ahoj zlatko 🙂 To jsou super zprávičky. Potichoučku už Ti teď držím palečky 🙂 Tak to jste měli krásnou svatební cestu. My na každou dovču do ciziny jezdili spíš sami a tam jsme vždy někoho potkali. Jak jsem slyšela od známých, Ti nechtěli jít tam, tamti zase tam. Toho nebaví to, tamtoho tamto. Tak raději sami než se s někým přehadovat kam jít či nejít 🙄
Tak se opatruj a krásně připravuj pelíšek pro ty svoje bobíšky. Zační pít i ten kontryhel. Já si nemůžu pomoct, ale pořád věřím tomu, že nám pomohl k těhu hodně i on 🙂
Tak papa a krásnou dovolenou 😵 😵 😵

ronecek
8. črc 2011

@vered Ahoj zlatí, tak včera u mě byla kamarádka z té Brazílie 🙂 Děcka se parádně vyřádily a my krásně poklábosily. Náš prcek je teda divočák, ale Oliverek je divočák s velkým "D". Domík byl docela v šoku, že je někdo divočejší než on 😀 😀 😀 Oliverek ho pořád boxoval a chtěl se prát. Radka říkala, že si s ním takhle doma řádí.
Jinak docela pěkně už taky mluví. Hodně ale spojuje česká slova s portugalštinou.
Jsou tady jen na tři týdny. Z toho příští týden ještě odjíždí s rodiči na dovču. Jinak vrátit by se už tady nechtěla. Říkala, že je to pro ni tady jako taková dovolená.
Konečně včera bylo pořádné letní počasí. Domík se vyřádil v bazénku. Dneska bude určitě zase. Sotva vstal, už chtěl jít ven.
Tak se zatím opatrujte. Užívejte krásný den. Posíláme pusilinečky. Papa L+D 😵 😵 😵

Strana