icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

falca1
6. pro 2010

Ahoj holky, můžu se k vám přidat??
teďka čekám na 1KET, tak snad se dočkám - dopoledně mě píchli neofollin a budu čekat co na to má sliznice 😀 😀

kinguse
6. pro 2010

@luucia do ARTu v ČB.
@falca1 ahoj,tak držím všechny palečky,ať to vyjde a máte krásný vánoční dárek!!!!

falca1
6. pro 2010

holky, jaký ty semínka na sliznici??

kinguse
6. pro 2010

@falca1 no já to tu u holek četla poprvý, prý na růst sliznice pomáhá lněný semínko! a taky čaj z maliníku (o tom vím,že se pil od 37.tt na uvolnění děložního hrdla před porodem),ale když to tu holky píšou,tak to bude pravda 😀

stazina
6. pro 2010

Ahoj Holky...

@falca1 jasně , že se můžeš přidat.. 😉 a kdy to máš zatím naplánované?

@luucia tak jak se cítíš? Už se to teda blíží...a to ej nejhorší ,když ten hclap řekne, že mu to je jedno, co? Já to uplně nesnáším.. 😠
@kinguse ahoj , to je dobře, že ses k nám přidala.-)A máš pravdu, je to horší, když se nejdřív //objeví a potom najednou nic.... ☹ A uvidíš, třeba ti vyjdou vstříc a půjdeš do toho hned při další ms...Tak držím zatím palce... 😉
@sandol no, že se taky ukážeš, kočko!!!!A jak vlastně pokračuješ ty?

@aja8 sliznice je parádní a to nachlazení za týdenurčiět pomine....chce to čaj se slivovicí a zabalit se , vzít paralen a potit a potit..a bude to dobrý 😉

Já denska byla na gyndě...s manžílkem si posledních 14 dní vyměnujem nějaký kvasinky, nebo co...vždycky po sexu má jeden , nebo druhej problémy...tak nám dal bobule a mastičku ,t ak to snda bude dobrý...a už mám 5 dní zpoždění, tak mi manža v osbotu píchnul agolutin a pořád nic..., ale těhule být nemůžu a asi by to doktor dnekas i poznal, né? No, s testem plašit nebudu....počkám..po tom Ketu je tělo asi nějaký rozházený.,..
takl jo , zatím

luucia
6. pro 2010

Holky, já měla minulý měsíc 10.dc sliznici 4,5mm a 13.dc byla 8mm..takže to fakt pomáhá..je fakt, že lněný semínko jsem jedla po miskách a maliník pila 2x denně 😀
@stazina no mě to přijde jak dkyž se zbavuje zodpovědnosti..kdyby nááhodou se ty dvojky povedly a něco se stalo, aby mi řekl, že to já jsem si to rozhodla 😝 No hele zázraky se dějou..5 dní už je dlouhá doba..já měla po KET spoždění týden, ale to jen díky utrouši, jak sjem ho vysadila, tak MS přišla do 3 dnů 😉
@falca1 vítej u nás a přeju brzké // 🙂 co že ti to píchli?? 😕

falca1
6. pro 2010

@stazina no, dneska jsem byla v CAR píchli mi injekci a jdu ve čtvrtek na UZ a pokud bude dobrá sliznice tak bych šla během pár dní na KET, pokud ne tak až za měsíc.
@luucia píchli mi neofollin - zase nějaký ten slunečnicový olej (injekce jsou to podobný jako agolutin) 🙂

kinguse
6. pro 2010

@stazina to víš, ty / / mě fakt namlsaly a nějak jsem nepočítala s tím,že by to nevyšlo. Ale už se v tom nemá smysl babrat,i když občas to na mě padne,ale musím jít dál a věřit a bojovat!

stazina
6. pro 2010

@luucia no ,já mám přesně takovýho nerozhodnýho chlapa...to je samý,,mě to je jedno,jak chceš" Nevím...."
už z těhlech odpovědí mám osejpky.... 😠 fakt....
no, ale zase si myslím,že kdyby tvůj můž dvojky vyloženě nehctěl, tak yb to řekl...ten můj mi taky řekl, ( výjimečně na něco odpověděl jinak , než třemi zminovanými větami🙂 že další dvojky už neche...
A já vím, že je to blbý ,c oted napíšu, ale já bych snda ani tenhle měsíc nechtěl a,a by se konal zázrak..vždyt víte, jak sem tenhle měsíc pařila....alkohol, cigárka....celý těhu byhc si tovyčítala a bála se o mimi..ted se dám už trochu do kupy a přestanu se na kadžý oslavě zlejvat🙂)
A já měla poslední ms takyk do tří dnů od vysazení léků, ael takhel se louhdá....

stazina
6. pro 2010

@falca1 to víš, že to bude dobré...a ty semínka fakt fungujou...kontryhel a maliník též🙂a ta injekce ja taky na nárůst sliznice, né, tak to bude dobrý.... 😉

stazina
6. pro 2010

@kinguse to né, to nemá..já měla 10 den po Ketu taky slabou čárku, ale byla to Pregnylovky 😠 a další den už nebyla ☹ Ale ž dvě děti mám, tak to musím brát sportovně..

luucia
6. pro 2010

@falca1 aha to slyším poprvé tenhle název 😉 pij maliník, jez semínko a sliznice bude supr trupr 😉
@stazina no on dvojky chce 😀 ale pak to rozhodování nechá na mě 😝 😝 hele já než otěhotněla s Anetkou..teda to už jsem byla těhule, ale nevěděla jsem to, tak jsem celý víkend propařila..chlastala jak duha, hulila jak tovární komín a je OK 😉 co má být to bude 😀

luucia
6. pro 2010

@stazina mě kontryhel v CAR nedoporučili..že prý po něm sice sliznice naroste, ale je nekvalitní..tak nevím 😕

falca1
6. pro 2010

@luucia jo to by musel být extra rychle účinný - jdu na UZ už tento čtvrtek, ale zkusím to 😀

luucia
6. pro 2010

@falca1 jak jsem psala..mě za 3 dny poposkočila o 3,5mm 😉 kolik byla sliznice dneska?? mám pocit, že tě už z nějaký diskuze znám 😉 ale nevím z jaký

stazina
6. pro 2010

@luucia hm, to jsem ještě neslyšela o tom kontryhelu.... 😕 mě, když jsem se před klukama snažili , hodně upravil cyklus... 😉
to jo , to je fakt hodně, ženských dělá moc věcí a děti jsou pak zdravý....
no, ale že by se bnám to podařilo hend první měsíc? To asi težko....to spíš bude nervama a pak taky, doktor byto denska určiět poznal..

luucia
6. pro 2010

@stazina chodím ještě na jednu diskuzi..tam holčině nevyšlo 1.IVF, mražáčky už neměla a otěhotněla hned první měsíc po IVF přirozeně 😉 😉 😉 vždycky je šance 🙂

kinguse
6. pro 2010

@stazina já pregnyl neměla,takže se to asi fakt chytlo,ale neudrželo!
Jo a co se týče rozhodování,tak je to asi všude stejný..u nás taky..nechám to na tobě,jak chceš ty apod!
A u prvního těhu jsem taky dobře zapařila,když jsem ještě netušila,že jsem těhu 😀 Tohle ta příroda prostě zařídí!

falca1
6. pro 2010

@luucia no dneska nevím - doktorka říkala že dobrý, ale čísla si nepamatuju.
Jo známe se z diskuze - IVF na podzim - teda na začátku se to tak jmenovalo - teď ke to mám pocit - ten čas přijde?? 🙂 - já to mám předvolený v oblíbených.

stazina
6. pro 2010

@luucia u nás je ta šance fakt hoděn malá...to by musela bejt opravdu nějaká superspermoška🙂)
teda , holky, vy mě snad přemluvíte, že si zítra udělám test 😀 😀
@kinguse asi máš pravdu, příroda to zařídí , tak jak to má být..já taky znám spoustu holek, co když to ještě nevědělo nasávaly o sto šest a mají zdravé děti, ael....a ty jsi měla tedy první těhu přirozený?

ira13
6. pro 2010

@sandol Ahoj byla jsem na kontrole-je vše v pořádku. Musím počkat na MS a začnu brát estrofem. 14 den cyklu kontrola sliznice pak KET 🙂

kinguse
6. pro 2010

@stazina jo,jo, přirozeně hned napoprvý 😀

stazina
6. pro 2010

@kinguse no,t ak to je paráda 😉 nechi být vlezlá, ale proč ted ivf?

stazina
6. pro 2010

@ira13 takt o je fajn, že na kontrole to bylo vpořádku...tak držím palce, at se ms neloudá🙂

kinguse
6. pro 2010

@stazina protože se už 2,5 roku snažíme a zjistili mi předčasný ovariální selhání..jak já říkám: na střelnici došly růže 😀 Prý 1% žen do 40let (mně je 32) má předčasnou menopauzu,tak jsem to vyhrála. Takže já mám možnost jen z darovaných vajíček 😖

stazina
6. pro 2010

@kinguse jéééé, tak to je teda hrozný pech... ☹

luucia
6. pro 2010

@falca1 ahaaa..už vím 😀 a že za náma nepřijdeš 😉
@kinguse jéé, to muselo být skvělý..přirozeně a hned na poprvý 🙂 to bych chtěla někdy zažít 🙂

luucia
6. pro 2010

@kinguse cože? to slyším poprvé u tak mladý holčiny 😕 čím se to stane?

luucia
6. pro 2010

@ira13 super..tak at MS brzo přijde 🙂

luucia
6. pro 2010

Tak manžel se konečně vyjádřil, když jsem na něj zatlačila..že prý, cokoliv co zvyšuje šanci na úspěch bereme 😀 takže jdem do dvou 🙂

Strana