icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pikusa
11. srp 2011

@kenya83 díky za zprávu...
teda to si pospíšila na svět.....hlavně at jsou obě v pořádku......
a grtauluju moc....malá má dnes svátek 😵

stazina
11. srp 2011

Zdravím vás....
@bublenudle Bublinko ...držím ti palce, at brzo sebereš všechny síly a konečně najdeš to vaše štětsíčko!!!
Mindinak to vzala teda ale opem, ael malá už má dobrou váhu a určiět se s tím popere, držím palce.....moc§
A na vás osatní taky myslím, včerajsm tu četla jeden příběh jedné moc statečné dámy....12 let se s manželem sndažili , podstoupili 8IVF!!!!!a zadařilo se a mají ted krásného klučinu...nesmíto to vzdávat, držím palce... 😉

mindinka
11. srp 2011

Ahoj holky chtěla bych vám napsat, že 4.8. ve 22,39 hod. se nám narodila Zuzanka, váží 990 gramů a je to veliká bojovnice. Tady vkládám pár foteček. 🙂

mindinka
11. srp 2011

Naše Zuzanka 🙂

pikusa
11. srp 2011

@mindinka ježiš to je drobínek......to snad ani není možné.....
hlavně zdravíčko přejeme a posíláme pohlazeníčko 😵 a tu pusu k svátečku 😀

mindinka
11. srp 2011

@pikusa Ještě jednou moc děkuji, je opravdu strašně maličká. 🙂

pikusa
11. srp 2011

@mindinka a ty jsi teda doma a malá v inkubátoru??

mindinka
11. srp 2011

@pikusa Já jsem doma od včerejška, za malinkou budeme jezdit a vozit jí mlíčko, strašně mi chybí, volám si na ní každý den, v něděli za ní pojedeme. 🙂

kenya83
11. srp 2011

@mindinka a máš mliečko? odsávaš?

pikusa
11. srp 2011

@mindinka tak to je jasan,že se ti stýská....máte to daleko??

magieee
11. srp 2011

@mindinka Hezkej drobeček.Však to zvládnete obě.Je hezký,že jí můžeš dávat i mlíčko. 🙂

mindinka
11. srp 2011

@kenya83 Mlíko zatím mám, odsávám pravidelně po 3 hodinách a zamražuju, doufám, že o mlíko nepřídu, abych mohla naše zlatíčko kojit. 🙂

mindinka
11. srp 2011

@pikusa Máme to přes 100 km. ☹

mindinka
11. srp 2011

@magieee Děkuji moc. 🙂

bublenudle
11. srp 2011

@magieee To já bych strašně chtěla dvojčatka...proto i vždy dávam 2 embroušky 😵 😵 😵

bublenudle
11. srp 2011

@stazina Zlati,diky moc...udelala jsem změnu caru,tak jdu na pohovor za tyden 😵 😵 😵

bublenudle
11. srp 2011

@mindinka Ahoooj mamko,obrovská Gratulace k princezně Zuzance.....přeji ji hlavně zdravičko a hoooodně štěstička tady na tom světe.... at ti děla jen radost,ale to určitě bude 😉
mějte se krasne a at ji máš brzo pěkně doma 🙂

mindinka
11. srp 2011

@bublenudle Moc děkuji, doufám, že malinká bude krásně přibírat a brzo si jí přivezeme domu. 🙂

bublenudle
11. srp 2011

@mindinka
@mindinka To víš že ano...za pár dní ji máš doma..zatím si pěkně odpočin,o Zuzanku je určitě dobře postaráno ...přeji Vám hooodně štestička 🙂

pikusa
11. srp 2011

@mindinka teda to máte daleko.....ale co..kvuli Zuzance není nic daleko vid
A vůbec....jak to,že jsi rodila?? 😀 praskla voda,nebo kontrakce nebo co se stalo???

mindinka
11. srp 2011

@pikusa Z ničeho nic mně v noci chytli bolesti a potom než jsme přijeli do nemocnice tak jsem měla stahy po 2 minutách, tam mi to rozháněli kapačkama, to se povedlo na pár dní. 😒 Ale jsem strašně štastná, že Zuzanku máme. Je to naše nejkrásnější zlatíčko a těšíme se až jí budeme mít doma. 😉 Jak se uvolní místo, tak tam půjdu za Zuzankou.

lenec
11. srp 2011

@mindinka velká gratulace k drobečkovi, ta je tak maličká, ale je to holka, tak je to bojovnice a vše zvládne dobře Veřím, že se ti stýská, je to jasný. Bohužel to máš fakt daleko a nedovolí Ti tam s ní někde být? No jo, ale ty máš ještě 12 a 14 děti, tak asi chceš (musíš) být s nima, že? Já vím, že se to nedá srovnávat s tebou, ale když moji malé bylo 5,5 měsíců, kojila jsem, musela jsem na operaci do nemocnice a taky jsem ji nemohla mít s sebou, byla jsem tam sice jen 7 dní, ale připadalo mi ti jako snad celý měsíc. Za normálních okolností bych ji s seou mohla mít, na jednolůžáku, ale už na oddělení, kde jsem ležela byla jedna maminka asi s 4 měsíčním chlapečkem. Ale bohužel jsem musela přestat kojit, protože jsem byla pro malou infekční a už jsem se nerozkojila. tedy já jsem odsávala skoro od 6 týdne, protože ona to prostě neuměla a stále brečela - byla hladová, tak jsem prostě do těch 5,5 měsíců odsávala. určitě to zvládnete, jste holky šikovný, držím všechny palečky 🙂 Je, až teď jsem si přečetla, že tam za malou pojedeš, až bude místo, to je dobře. Já jsem dělala sice jen jeden měsíc na novorozenecké JIPce v Ústí nad Labem a vím, jaké to je pro rodiče i drobečka prospěšné, když mohou spolu vlastně kdykoli být.

stazina
11. srp 2011

@mindinka AHoj holka, tak to tady od Tebe čtu, si moc a mco statečná a vaše malá bojovnice ještě víc!!!!Držím moc a moc palce, aby hezky přibejvala a všechno bylo v pořádku....mlíčko si udržíš, jen tomu pevně věř a nepřipouštěj jinou variantu a kojící čaj po litrech!!!Budu na vás myslet, tak nám občas písni ,jak to s váma vypadá!!

pikusa
12. srp 2011

Ahoj....tak dnešní test je negativní ☹

mufinka26
12. srp 2011

@pikusa to mě mrzí a půjdeš ještě na krev? kolikátý den jsi? třeba je ještě brzy 😵

mufinka26
12. srp 2011

@mindinka drobeček malinká, ale je krásná 😀 tak at ste brzy u sebe 😀 a veliká gratulace

pikusa
12. srp 2011

@mufinka26 dnes 11 den po KETU....
na krev mám přijet 15 den

mufinka26
12. srp 2011

@pikusa budu na tebe myslet, ale třeba je ještě opravdu brzy. U nás v CARu máme testovat až ten 17.den

pikusa
12. srp 2011

@mufinka26 díky moc......bylo by to krásný.....ale nějak mě to ted sebralo...

mindinka
12. srp 2011

@mufinka26 Děkuji moc, je opravdu malinká, v neděli za ní jedem, moc se na naše zlatíčko těším. 🙂

Strana