Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
@martina34 já jsem do sebe chtěla cpát co nejméně hormonů, jinak to asi nejde. Ptala jsem se i na ket v nativu- ale s hormony je to jistota že sliznice naroste a nemusím se přizpůsobovat ovulaci.Transfer se udělá ,když je pěkná sliznice.Mám za sebou 3 neůspěšná IVF a z posledního 2 mrazáčky tak snad se to už povede.
Holky a jak moc dopředu se před ET rozmrazují? Mám na mnysli např případ, kdyby mi blbě narostla sliznice nebo nerostla vůbec, tak oni už je rozmrazí x dní dopředu pak zjistí, že ET neni možný protože sliznice blbě narůstá a tím pádem by by bylo s mrazáčkama?Se zas zamrazí nebo nějak zlikvidují atd. nevíte náhodou? 😉
@vered téééda, to je úroda, super zprávy!!!! tak ať se jen embryjka krásně dělí a jsou silní 🙂 🙂
@pepek007 já myslím, že je rozmrazí v den KETu ráno, aspoň v našem CARu a odpoledne ti je vpraví do pupíku 🙂
@sedmitecka to je stejně něco ..ráno rozmrazí a po oběde máš v sobě mimísky ..... 😉 panejo to před x lety neexistovalo vůbec nějaký IVF natož tyhle metody mražení atd. 😉
Děkuju holky za info 😵
Dobre poledne holcinky, tak ja jsem si rano zavedla utrouse a normalne jsem vytuhla....babicka si rano vzala Joshika na hlidani....no a v pul jedenacte vola manza kolik ze to mame tech embryii, no a ja to klidne prospim. No tak tam nakonec volal on. Mame 7 embryjek. 🙂 Cekala jsem ze jich bude vic, ale musim byt rada za to co je 😉 , hlavne aby se ted dobre vyvijely do zitrka a aby jeste cestou nejaky neodpadly......Znamkovat je budou az zitra asi....tady se to dela tak ze je treba 9 ti bunecny a k tomu napisou A to je super kvality, B trosku horsi a C nic moc....Nevim jak to je v Cr.
Tak uvidime jak bude zitra, jeste nam v prubehu dne zavolaji v kolik si mame pro ne prijit.
Muz mi za chvili priiveze robatko na obed, tak varim, posloucham muzicku a jsem celkem ok. Zadna krev a ani bolesti!
Mejte holky krasnej den!!!!Papa
@ira13 Cetla jsem tvuj prispevek pro Martinu a tvuj nazor ze chces co nejmin hormonu je mi blizky!! Pokud mas ovulaci a vsechno jak ma byt tak proc neudelat Ket v nativu?? Je to tak jednoduchy a funguje to, ja sama jsem mela Ket v nativu bez niceho a vidis mam dite a vsechno probihalo uplne prirozene a v poradku!! Kdyby jsi chtela neco vedet bliz klidne se zeptej, protoze ja nativum verim hodne!!! pa
Treba u nas v nemocnici chteji ket s hormonama hlavne proto, ze to je pro ne jednodussi, ze budu polykat prasky a oni si sami urci kdy prijit, takhle se to musi prizpusobit ovulaci......
@vered jeeeeeee no 7 je porad krasny pocet! jen at se vyviji a krasne se deli dal 😉 drzim pesticky!!!
... jinak ja to dneska zkousela... oficialni den testovani a NIC ☹
@vered Tak ať jsou to samé Áčka kvalitní přeji 😉 jinak je to krásný počet - já jsem měla 15 vajuch a z toho po PK - 5 dní cca myslim že to bylo nebo tak zbylo krásných 8, 5 zamraženo a 3 mi dali a z toho je náš prcek 🙂 takže se neboj vlka nic uvidíš že se budou krásně vyvíjet jak mají a bude jak na případné zamražení tak na ET ale hlavně se určitě jednou uchytí v bříšku 😉
@pampeliska36 bych jetě neházela flntu do žita počkala bych 2 dny a zopakovala testík někomu se ukážou pozdeji 😉
@pampeliska36 ☹ ☹ ☹ mrzí ma to ☹ máš ešte nejaké mrazáčiky???
@kenya83 jojo mam jeste dve blasticky v jedne pejetce 🙂
ahojky vespolek 🙂 holky, k tomu nativu - já myslela, že jiná možnost ani není....vy berete před KETem už celý cyklus nějaké hormony? já mám přijít 11. den cyklu na UTZ aby určili, kdy bude ovulka a podle toho mi pak naplánují den KET....jediné, co budu brát je utroš a prednison a to až pár dní před KETem 😕 😕 😕 😕
@pampeliska36 ☹ ☹ ☹ ale ještw to není ztracené, dokud není menstruace....můžou se ještě třeba ukázat......zaváděli ti jedno nebo dvě??? omlouvám se, nějak to tu nemůžu dohledat.....
@sedmitecka jj tak přesně to měli i kamarádky co měly Ket tady u nás v Artu 😉 taky jen ultroš, Prednison a kdo měl nějaký mutace tak Fraxiparin jinak nic jinýho 😉
@sedmitecka od 1 DC sa berú lieky ESTROFEN alebo ESTRIMAX na rast sliznice, tým pádom sa nemusí spoliehať na ovuláciu. Po týchto liekoch Ti krásne sliznica narastie 😉 a potom sa môže ísť na KET 😉
@pampeliska36 tak to je aspoň veľká nádej 🙂 aj my máme 2 blastičky 😉
holky a kolik berete toho Prednisonu? Jeden denně nebo pulku denně? 😎
@sedmitecka no zavadeli mi dve 🙂 mam to napsano ve svem blogu... v "kratkych zpravickach"... tak se muzes mrknout 😉
@kenya83 no tak to je super! to jsme na tom stejne 🙂 😉
@pepek007 no ja beru jednu tabletu prednisonu denne
Holky diky!! Snad to budou kvalitni embrousi a budou u mne chtit vydrzet, nebo teda aspon to jedno!! 😉
@pepek007 Tady se PK nedela, ET je zitra a zbytek zamrazi hned...to jsi mela krasny embryjka a zavedli 3 jo??? 🙂 To jses odvazna!!!!!! Kolik je prckovi?? 🙂
@pampeliska36 pampelisko to je mi lito, nechci Ti delat nejaky nadeje, spis si myslim ze to vypada ze nejsi tehulka 😢 , kezbych se pletla!!! Ale ty blastocysty co mate v mrazacku to zachrani neboooj!!! A v nativu!! To je nej!!!Pujdete do toho hned dalsi cyklus nebo jak to mas???
@sandol tak já budu testit nejdřív 7.1.,protože celý týden nebudu doma a na školení to zkoušet nebudu 😀 ..takže trochu výhoda odolat pokušení.Minule jsem taky nevydržela a testila myslím 9.den a asi po 10min se tam objevil slabej duch, 15.den byl silnější a 20.den zmizel 😠 ..takže nevím,jestli mám nebo nemám testit dřív.Minule mě to dost zklamalo.Teď i když s tím tolik nepočítám,že to vyjde,tak by mě to stejně mrzelo ☹ Ale co,nijak to neovlivním,takže můžu jen doufat.
@vered já myslím,že to je dobrý,ze 7 to přece musí aspoň u jednoho vyjít 😅
jinak já beru estrofem už skoro rok a nikdy mi nic nedělal,jen když beru ten utroš,tak je mi vždycky blbě a mám šílený pocity na zvracení.
@vered no ja zitra zavolam do CARu a v pondeli pujdu na krev... myslim, ze mi v pondeli reknou co a jak a domluvime se na co nejlepsi variante... ja bych chtela jit co nejdriv 😀
@pampeliska36 ..škoda,ale jak píšeš vered,mrazáčci to jistí! 😉
Doufám,že tu aspoň některá z nás bude následovat lucciu!! Ta si určitě užívá těhu a těší se na srdíčko!!!!

@sandol ahojda.. 🙂 .tak jak se citis Sandolko?? 🙂 Prsa boli??A vis ze me taky??? A jak!! Asi tim gonalem....
Joshik ...nevim jestli je lepsi, davame mu ted ty kapky a uvidim jak bude v noci, me trochu boli v krku,manza kasle a sme vsichni nejaky nachcipany, jako na potvoru!! Joshik ma ke vsemu asi zanet v ocich, tak zejtra znovu k doktorovi. Nechapu kde to sebral.Snad se z toho brzo dostaneme. Tak papa zitra dam vedet.
😉