Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?
Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?
@pampeliska36 tak to před ní skláním a má můj veškerý obdiv ty jo 😉 😀
🙂 Ten ultrazvuk trojcatek je nadhernej...ovsem zahul to musi byt poradny!!! Nedovedu si to predstavit, ale kdyby bylo vse ok a zadne problemy, na redukci bych asi nesla..... 🙂
To se mi to rika co?? 😉
Holky co je s vama kde ste kdo???
🙂 aha tady jste!, se schovavate potvurky!! No uz se to snazim neresit, sousedka ma dvojcata z IVF a vraceli ji 2 sestibunecna...
@sandol uz necmucham ...a co ty??jeste te nesvrbi rucky na testik...kolik dni uz?? Sandolko Ty jeste nemas ditko ve skolce vid? Nevis kolik deti tak byva v ceske skolce v jedne skupine???
@vered náhodou to vím 🙂,ve školce jsme nahlášený a bude jich tam 28 😕 ,to je mega počet viď?Ale to víš,jsme v ročník babyboomu,tak to jsou školky narvaný.
To je jasnočka,neřeš,stejnak nic nevyřešíš 😉
A já ti nějako svrbění nemám,já se toho tak bojím,po té minulé zkušenosti,že fakt asi počkám na ten 12.den po ET,to už to bude muset být vidět 😕,takže čtvrtek,možná nejdříve středa,tý jo,ale to je už pozítří 😲
@sandol Aha diky. Joshik by uz mel jit take do skolky pristi rok a jsou tu skolky od statu kde je pres 30 deti a pak neco jako soukrome a tam asi 24 deti. Jenze ty soukrome jsou drazsi o hrozne moc..tak vubec nevim. Je zvykle bejt sam se mnou nebo s par detma a najendou ho poslat do skolky kde bude tolik deti............???Jak to zvladne?Jinak tady je materska 3 mesice takze deti jsou tu uz odmala mimo maminku a od roka uz bezne v jeslich a skolkach. Kolik se plati v Cr za skolku???
Tak ty se citis tehotne..no to je super... 🙂 tak si to uzivej!!!!!!!! 🙂
@sandol áno čakám na MS a ideme na to 😉
kočky ja som testovala už 5 deň po ET a čiarku už bolo krásne vidieť 🙂 pozrite moju testovaciu mániu 😀
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kenya83/albu...
@vered ten rozdíl třeba 8 dětí v soukromé škole si myslím,že je úplně jedno.Mně přijde mega číslo 24 i 30 a ještě za to nějak hodně platit 😝 ,to ne.Myslím si,že jakýkoliv počet nad 20 dětí je už pěkná mela a o nějakém osobním přístupu se nedá mluvit,tam budou učitelky rády,že je dají trochu do latě.Jó,kdyby to byl počet do 15 dětí vs těch 30,tak bych o tom přemýšlela v případě,že bych na to měla a nemusela se moc omezovat.My budeme platit 450,-Kč + obědy.Takže se vyhoupne něco kolem 1000,-Kč tuším.Ty jo,tak brzo nebožátka od maminek,už jsi to psala viď,že na tebe koukají se zájmem 😕 ,žes ještě doma 😉
@sandol To teda koukaj, spis cumej, nektery normalni mamy mi to zavidej, ale spousta mi tvrdi, ze ho strasne ochuzuju, ze nema kolem sebe deti a nema si s kym hrat a blabla....kazdopadne ja si o tom myslim sve. Tak tady statni skolka je 4000KC za mesic, a to jen do 13h a ty soukrome 10 000Kc taky do jedne hodiny , s odpolednem je to jeste vic. Proste sila...my se stezi vejdeme do ty statni skolky.....nechapu kde na to ty lidi berou. A to si deti nosi snidane z domova!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj devčata, já jsem Honzíka dávala do školky od 3let a byl tam moc spokojený. Platila jsem do 500,-Kč za měsíc a mohl tam být od 6:15 do 16:15.V ceně bylo vše. Některé kamarádky do jiných školek musely nosit svoje ložní prádlo a ručníčky.
Ahoj holky,
tak jakpak to tady vypadá??? doufám, že už jste všechny těhule 🙂
Hlavně koukám, jak @sandol a vypadá to dobřeeee 😵 😵 cítí se těhotně, to je fajn,,,tak at tam // jsou 😵 😵 moc držím pěsti 😉
Anetka šla ted v září do školky od 3 let, platíme 950 za měsíc a do školky nenosíme nic..teda kromě oblečení pro ní 😉
@vered hýčkáš hýčkáš prcky v bříšku??
Já už se těším na středu...snad tam prcek bude a bude mít i srdíčko 🙂 je mi furt blivno, tak snad je to všechno OK 😵
Všechny zdravím, dočítala jsme z rychlíku..moje hodina nastala a já se jdu zahrabat do peří 🙂
Taky vás tu všechny zdravím holky 😉 jsem si dneska chovala 6 denní miminko a jako ještě teď jsem z toho v euforii 😎 jsem málem úpně zapomněla jak se drží a vůbec to vše kolem ale neskutečně se na to těším až někdy nejakej prcek bude 😉 koukám tady to pomalu ale jistě začíná těhulkovat což je mooooc fajn jen tak dál, tak ať je vše jak má i nadále 😉
Zdárek holky,tak i dnes jsem vydržela a netestla 🙂,ale zítřek nebo nejlépe ten čtvrtek to jistí 😉
Jinak k píchání v prsou,občasným nevolnostem,únavě,častějšímu močení a chvilkovejma zimnicema se mi ještě včera přidalo nadměrné slinění,tak znovu opakuji,jestli tohle není těhu tak už NIKDY nevěřím žádnému příznaku!!!!!!!
@vered a co ty,už jsi taky 4.den,pozoruješ něco jiné 🙂 ?Do školky bys dávala malého už od teď?
@luucia tak zítra podáme možná zase zprávy spolu 🙂,neboj,srdí bude 😵 a právě že je dobře,že je ti špatně 😀,toť dobré znamení,že je vše OK 😉
@pepek007 třeba ses právě "nakazila" a prcek bude co nevidět 😉
@luucia ty pokušitelko jedna 😠 😀 nenenene,dnes ještě neee 😎 A jestli to tam zítra či pozítří nebude,tak končím s nějakým přispíváním,poněvadž si o mně bude každej myslet,že jsem blázen,vypisuju tady snad všechny těhu příznaky co existujou,to byste si všichni musely fakt myslet,že jsem se zbláznila 😨 nebo že si tu z vás utahuju 😀
Ty se zítra taky drž 😵 ,v kolik jdete?

@kenya83 ja mam ve svem "CAR tematu" holcinu, ktera ma taky trojcatka! a zvlada to naprosto neuveritelne!!! dokonce je donosila do vysokeho stadia tehotenstvi. a to mela uz jednoho klucinu doma... takze ma doma 4 kluky!!! 😀