icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

kenya83
13. led 2011

@ira13 😀 😀 😀

sedmitecka
13. led 2011

@ira13 😀 😀 😀 😀 😀 my skoro nepijem 😉 jen v zájmu vysoké sliznice a prokrvené dělohy 😉 😉

kinguse
13. led 2011

@kenya83 ..pritrafí se maximálně mrcha 😀 😀 😀 ...včera jsem vysadila prášky,tak čekám,že brzo dorazí..břicho mám jak balon,takže to čekám každým dnem 😖

ira13
13. led 2011

@sedmitecka v zájmu civilizace chlastám taky

ira13
13. led 2011

@kinguse dej si taky vínko

kenya83
13. led 2011

@kinguse asi tak nejak 😀 😀 😀 ináč červené vínko mám rada tak sa teším ako si ho každý deň po poháriku budem popíjať 😀 😀 😀

kenya83
13. led 2011

@kinguse presne tak daj si červeného vína a uvidíš, že do rána mrcha dorazí 😀 😀 😀

kenya83
13. led 2011

@sedmitecka takže čakám na správu kedy mrcha dorazí a ideme do toho spolu 😉 Nie že sa tu neukážeš 😠

ira13
13. led 2011

@kinguse je dobré i na mršku ať se dřív spustí

kinguse
13. led 2011

holky víno dám,to je jasný...přece nebudu trhat partu alkohliček 😀 ..a už se těším na zítřejší svařáček na sjezdovce..to je prostě tradice..no a teď si to naordinuje ještě ze zdravotních důvodů,takže to by bylo,aby nebylo!!!!

sedmitecka
13. led 2011

@kinguse no samo, červený je povinné 😉

sedmitecka
13. led 2011

@kenya83 no to je jasná zpráva, hned jak dorazí, dám vědět 😉 mohla by tak o dva dny dřív, v sobotu 22. jdem na ples, tak aby mě to tam už moc neotravovalo 😝

paja23
14. led 2011

ráda bych se oficiálně přidala, dnes jsem po kontrolním utz. A ve čtvrtek jdu pro mrazáčka. Nechala jsem se přesvědčit embryoložkou a pokud to přežije nechám vložit jen jednoho a jeden zůstane na horší časy🙂

Abych nevyčnívala, to si dáváte decku vína i pře d transferem, v den transferu a i po??

kenya83
14. led 2011

@paja23 vitaj medzi nami 😉 Takže dnes si bola na UTZ? Aká bola sliznica? KET bude až na budúci štvrtok?
Takže embryologička Ťa prehovorila na 1 krásavca? Koľko máš mrazáčikov?

kenya83
14. led 2011

@paja23 ináč čo sa týka toho červeného vínko tak si môžeš dať denne 1dcl pred transferom aj po transfere 😉 pomôže a prekrví sliznicu tak ako sa patrí 😉

luucia
14. led 2011

Ajéjé diskuze alkoholiček, co by chtěly děti 😀 😀 😀 dobrýýý 🙂

Myslím na sandol..snad bude mít dobré zprávy, ale věřím, že jo 😵

@vered jak je??? co krvácení??
@paja23 vítám tě tady a přeji brzké // 😉

vered
14. led 2011

Ahoj holciny, jak se mate pri patku?Rozjizdi se tu vinovy mejdan?? 🙂
Ja pokracuju v krvaceni,aspon bolesti uz nemam tak silny jako vcera. Po dohode s prof. po telefonu vysazuju estrofem a clexane a do nedele jeste budu zavadet utrouse, ikdyz mi to prijde stejne zbytecny!
V nedeli jdu znovu na Hcg a doufam ze to klesne...a ze to bylo biochem.tehu. Bohuzel moc jsem tady o tom nenasla...zajimalo by me jak rychle to Hcg klesa?? Nevite nektera?? Mela jsem 29, je mozny ze v nedeli uz budu na nule?? Takovahle hodnota (29)je horsi nez negativni vysledek...kdybych nekrvacela tak bych mozna doufala v zazrak, ale ja proste normalne menstruuju, tak si to chci odbyt co nejdriv a pripravovat se na KET.
Je lepsi jit na Ket hned po neuspechu nebo pockat??Ja chci Ket v nativu, mozna budu muset dat mesic pauzu...

vered
14. led 2011

Jinak tady jsou hodnoty Hcg trosku lip propracovane http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...

paja23
14. led 2011

@kenya83 -díky za uvítání.Se stydím to napsat, co tu někdo psal o 16mm ☹ Ale jsem vděčná za svých 8mm. Už zobu i to semínko a přidám vínko, ať ještě povyroste.Ket mám 20.den teda ve čtvrtek. Chtěla jsem vkládat dva, ale přesvědčila mě o rizikovosti dvojčat, plus si na ně ani netroufám 🙂 A prý můžu na ket hned další cyklus, kdyby se nezadařilo. mrazáčky mám jen dva ☹

@luucia-děkuji, Tobě dodatečně gratuluji a at to blinkáníčko co nejdříve ustane. Ale někde jsem četla, že blinkájí většinou ty co mají prosperující těhotenství 🙂

sandol
autor
14. led 2011

Ahoj 🙂,
hlásím hodnoty hcg,takže 20.den po ET hodnota 1859 IU,na UZV zatím nějak skoro nic vidět nebylo,spíše to bylo takové hádání,tak snad je vše OK 🙂 ,na další ultrazvuk zase až za 17 dní,to bude předlouuuuuuhé.
@vered písnu ti večer 😵 brouku 😔
@luucia díky za vzpomínku 😵,co ty,jak je,nějak jsi mi ani neodpovídala,pořád blijáčuješ?Kdys ty byla prosím na UZV a bylo už vidět srdíčko?

sandol
autor
14. led 2011

@paja23 taky zdravím a držím pěsti 😉

sandol
autor
14. led 2011

@kinguse čau kingísku 🙂 ,tak vy už zítra vyrážíte 😎 ?Tak si s sebou povezeš mrchu,potvoru jednu.Svařáček dej i za mně 😅 a užijte si to,je to dobře,že vypadnete 😉

sandol
autor
14. led 2011

@kenya83 teda to by bylo fakt super 🙂,zázraky se dějí,tak třeba čeká jeden na tebe 😉,radši moc nevěř,ale doufat můžeš 😉
Ať ti rychle uteče čekání na MS a pak už se to rozjede,paráda 😵,pokud teda nedojde k tomu zázraku 😉,to by byla ještě větší paráda!

sandol
autor
14. led 2011

@pepek007 my ti taky děkujeme 🙂,jsi fajn 🙂 Kdy že budeš volat do CAR?

sandol
autor
14. led 2011

@vered snad stihnu ještě teď odepsat a ne až večer.Je to pravda,neměla se objevit vůbec žádná čárka a bylo by to lepší 😠 ,tyhle naděje a pak pády jsou krutý ☹ Vůbec nevím veredko,jak rychle hcg klesá.A nevím,zda ti doporučí dát měsíc pauzu a pak do ketu anebo budeš moc hned,ale myslím,že se bude muset dát čas,aby se to pořádně vyčistilo,odplavilo.Zeptej se prof.Je trochu lépe????

luucia
14. led 2011

@vered třeba HCG nebude klesat, ale stoupat 😉 neztrácím naději 😉

@sandol takže megagigagratulkaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 já byla na UZ, když jsem byla v 6+1 týdnu 😉 vlastně 22.12. jsem byla 14.dní po KET a na UZ jsem šla 5.1. a srdíčko bylo a bilo 🙂 takže u tebe taky bude brzo bít 😉
Jinak mi je dneska nějak nezvykle dobře 😕 k obědu jsem měla picante salát z KFC a kukuřici a dobrýýý, zůstalo to v žaludku,a le ted už cítím známý pocit na vodě 😝 ale už to není celodenně, tak to jde 😉

sandol
autor
14. led 2011

@luucia děkuji 😵 ,já jsem dnes 5+1,ty jo ty mě zas natahujou 😠 ,to půjdu až 7+4,to snad nevydržím,když už jsem za týden,což bych byla jako ty 6+1, mohla vidět blikající srdí.
Jé,my dnes byli taky v KFC,já dala tu novinku twister atikos.Tak rychle něco malýho skousni ať se to nerozjede.Ty večery jsou nějak horší co?

luucia
14. led 2011

@sandol tak jedině si třeba za týden zavolat do CAR, že tě tak nějak divně pobolívá břicho, jestli by se na tebe nepodívali a třeba by ti udělali UZ 😉 to čekání je děsný 😝 já už se těším na středu, to jdu taky na UZ 😵 jj, večery jsou nějaký horší 😝 trošku mě na to pomáhá, napít se piva 😉 colu už nemůžu ani vidět 😝 jdu něco skousnout 😉

sandol
autor
14. led 2011

@luucia ty jo,nebudu radši nic přivolávat 😕 ,budu to muset holt vydržet.Navíc to máme do CAR daleko.A ty už jdeš ve středu jo,teda to se máš 🙂 Taky mi šmakuje pivko,ale to furt, nejen teď 😀

luucia
14. led 2011

@sandol jj, já vím..taky bych to asi neudělala a radši přetrpěla to čekání 😉 ale vím, že to tak holky dělávají 😉
jj, já už jdu ve středu a snad dostanu průkajdu a možná i další fotečku prcínka 😵 😵 😵 už se nemůžu dočkat..snad bude všechno OK 😔
Já pivínko taky můžu pořád, to ted není žádná vyjímka...jen, že ted mi nejen šmakuje, ale i pomáhá 😀 😀 😀
A co vůbec manžílek na pozitivní výsledek?? byl dneska s tebou v CAR???

Strana