icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

sandol
autor
17. led 2011

@kinguse kingís čauves 🙂 ,tož jsi zpět,vítám ťa 😉 ,hnáty nepolámané,vyšťavená,a což psychika,o té se jaksi nezmiňuješ 😎 ???
Máš pravdu,jak v tom jedeš,tak je to o nervy,ale jedeš v tom,furt se něco děje,kontroly,štochačky,potom teda čekání na test,pak ten adrenalin při čůrání...furt se něco děje.Takže holka,doufám,žes tam pod sjezdovkou nepropila v tom svařáku majlant a brzy v tom zase taky pojedeš 😉
Jinak já nezvracela,to luucia,mně jen bývalo blbě,ale naštěstí bez toho zakončení 😀 a teď už mi ani moc blbě nebejvá.

vered
17. led 2011

Ahoj holcinky, jsem tu jen na skucek, neb uz padam unavou.... 🙂
A jak to se mnou vypada...injekce jeste nemam ...proste to bude az zitra, zatim zavadim utrouse....krvaceni se dnes ponekud zmirnilo...tak snad bude lip.
No a dnes sem mluvila se sestrama z IVF a pry mam na krev uz prijit zitra, abych si nahodou ty injekce nepichala zbytecne(kdyby Hcg zacalo treba klesat)..no tak zitra rano v 7 zase sup do busu a na krev...honi me jak nadmutou!!!
Tak se holcinky mejte krasne a sladke sny Vam vsem!!!! 😵 😵

vered
17. led 2011

@sandol Sandoliku 😵 tak vidis jak jsem na tom 🙂 ........zatim nic jisteho, ale s tim jsem smirena, tak vyckavam....zitra urcite dam vedet ,jak sem dopadla. Jen moje ditko zase radi jako cerna ruka a sem na nej kratka........snad bude zitra hodnejsi. 😉
Vic Ti pisnu zitra, jdu do hajan.papapa 😔
😵

ira13
17. led 2011

Ahojky děvčata,od čtvrtka jsem si naordinovala klid.Opravdu jsem ležela. Dnes jsem vylezla,ale jenom pro Honzíka do školy.Potom drb u švagrové samozdřejmě při červeném vínku.Dost mě bolí v podbřišku. Vadí mi těsné kalhoty-skoro všechny se mi srazily. 😀 😀 Ještě nevím do kdy vydržím s testem. KET byl 13.1.

vered
18. led 2011

@ira13 Ahoj Irush,tak ty uz mas za sebou 5 dni jo??To to leti, nejak mi uniklo jaka embryjka Ti zavadeli??Jestli te boli dnes v podbrisku tak se asi zavrtavaji. 🙂 ...opatruj se rozmazluj se, mej se krasne, drzim pesticky!! 😵

kenya83
18. led 2011

@vered zlatíčko držím palce a určite daj vedieť ako si dnes na krvi dopadla 😉 snáď si to drobci rozmysleli a sú to veľký bojovníci 😉 😉 😉
@ira13 takže už máš 5 dní za sebou, supeeeeeer 😉 ako sa cítiš? Ja keď som bola po ET tak som nevydržala a testovala som už 5 deň po ET a výsledok // síce slabá ale bola tam 😉 ale je pravda, že mne transferovali blastocystu 😉

kenya83
18. led 2011

@ira13 mrkni na test 😉
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kenya83/albu...

@vered myslím, že @ira13 zavádzali dve 6-bunkové embryjká 😉 😉 😉 tfuj, tfuj, tfuj 😀

stazina
18. led 2011

TAk jak , Veredko????

vered
18. led 2011

Ahoj...ted volali..kleslo to na 25. ☹ Takze nic, ani nebrecim, spis jen tak sedim a ziram...ten mesic leden mi dal docela zabrat. Strasny nervy...ale priroda si to vzdycky zaridi spravne a tak to ma byt.
Tak asi pujdu...se pritulit k Joshinkovi....dekuju moc za podporu a za drzeni palecku...uz nemusite.
Papa a hezky den.

luucia
18. led 2011

Ahoj holky,

@vered moc mě to mrzí kočko ☹ ☹ ☹ přitul se k Joshíkovi..my máme to štěstí, že už jednoho prcka máme a ten v těchhle chvílích moc pomůže 😵
@ira13 tak těch nejdelších 5 dní máš za sebou a ted už to bude utíkat 😉

luucia
18. led 2011

@sandol tak jsem to bohužel zakřikla..včera mi bylo zas blééé 😝 večer jsem si musel trošku cucnout jagermeistera, ale udělal mi líp 😀 a jak ty se cítíš?? já UŽ zítra 😵

kenya83
18. led 2011

@vered strašne ma to mrzí 😢 ale ako vraví @luucia už jedného prcka máte a ten v týchto chvíľach veľmi pomôže 😉
@luucia ideš zajtra na UTZ? 😵

luucia
18. led 2011

@kenya83 jj, zítra jdu na UZ a měla bych dostat průkajdu..snad bude všechno OK 😔 a jak ty? MS už dorazila?

vg
18. led 2011

ahoj holky🙂)
sandol ja zadne leky na upravu nebrala....vysvetlovali mi ze u tech dvou dulezitych je to 11 a 13 a ma byt 9a11 hodnota.ale nevim jak se ty hormony jmenuji ☹ ze kdyz uz je hodnota kolem 20 tak musi byt vajicko od darkyne a vic jak 20 je prechod....tak nejak mi to vysvetlovali...jinak dik za odpoved🙂
jinak vered to me moc mrziii,vim co prozivas,me bylo taky ouvej.

kinguse
18. led 2011

@vered ..palce mi málem upadly a bylo to k ničemu..ach joooo ☹ Ale neboj, brzo se oklepeš a nabereš sílu na další pokus!!!...pořád máš spoooooustu vlastních vajíček a když to nevyšlo teď,tak to vyjde příště! My jsme holky silný a víme,že ne vždycky se to napoprvý podaří!!!!! Doporučuju nějaký výlet na psychickou regeneraci...mě ty lyže hooodně pomohly 🙂
Dneska jsem byla u oblíbený gyn,co k ní jezdím pracovně a volala mi přímo MUDr.Mardešičovi (prý kapacita v ČR) a vezme mě už 31.1.na konzultaci...tak aspoň se něco děje. Docela se mi aspoň ta práce co mám vyplatí...získala jsem spoustu kontaktů a musím říct,že spousta dr je velice příjemných, vstřícných a milých...ale zas musím říct,že možná je to tím,že tam nejezdím jako pacientka.

sedmitecka
18. led 2011

@kinguse MUDr. Mardešič je opravdu kapacita, pokud jde o IVF ....a navíc sympatický fešák 😉 😉

sedmitecka
18. led 2011

@vered hlavu vzhůru, bude líp 😉 v listopadu mě potkalo to samé, myslela jsem, že tu bolest nevydržím, no a dneska se už těším na KET a věřím 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

stazina
18. led 2011

@vered Veredko moje milá, je mi to moc líto....držím palce, aby si to překonala a brzo se vyhla do dalšího ketu , který vyjde.. 😔

@luucia tak na zítra držím palce, at je mimi v pořádku a vyfasuješ průkajdu 😉
Mějte se ..pa

kenya83
18. led 2011

@luucia @sedmitecka juchuchúúúúú 😀 😀 😀 mrška dorazila 😉 😉 😉 lenže teraz neviem ako to mám počítať či dnes 1DC alebo až od zajtra. Problém je v tom, že od 1DC mám brať lieky tak neviem či si už dať dnes alebo zajtra ráno 😒 😒 😒

luucia
18. led 2011

@kenya83 to je radosti z mrchy co 😀 😀 😀 kdy jsi to dostala? podle toho se to počítá 😉

kenya83
18. led 2011

@luucia zajtra držím palčeky, nech je všetko v poriadku a dostaneš tú najkrajšiu knižku na svete 😉 potom keď prídeš tak sa ozvi a ukáž nám novú fotečku malého prcka 😉

sedmitecka
18. led 2011

@kenya83 JŮŮŮŮ, TY SE MÁŠ 🙂 🙂 🙂 🙂 kolik radosti neudělá mrcha, co 😉 pokud dorazila teď, určitě ber jako první den až zítřek, to mi říkali v CARu 🙂

luucia
18. led 2011

@kenya83 jj, určitě se ozvu..jdu a 10. a pak asi rovnou zajedu pro malou do školky, tak se ovzu až po obědě 😉

kenya83
18. led 2011

@luucia dorazila asi tak pred 2 hodinami 😀 hmm príde si tak nečakane a na večer 😀

luucia
18. led 2011

@kenya83 tak to určitě počítej 1.dc až zítřek, jak píše sedmi 😉

kenya83
18. led 2011

OK tak prvú tabletku zoberiem až ráno 😉 ja sa tak teším 😀 😀 😀 @sedmitecka tak čo? u teba ešte nie je v zákrute???
@luucia budeme čakať na info 😉

sedmitecka
18. led 2011

@kenya83 jako naschvál není, ale dopolko pobolívalo břicho, tak třeba zítra....čekám ji ve čtvrtek, mám pravidleně cyklus 30 dní...

kenya83
18. led 2011

@sedmitecka mne vždy príde od 28DC do 30DC, skorej ani neskôr nikdy nepríde, len v rozpätí týchto 3 dní 🙂 teraz prišla ukážkovo 😉 Tak jej rýchlo dohovor nech už príde nech sme na tom rovnako 😉

sedmitecka
18. led 2011

@kenya83 dělám co můžu, horký vany, červený vínko, dneska prubnem sexík 🙂 už ji chci takyyyy 😀 😀 😀 😀

kenya83
18. led 2011

@sedmitecka tak a zajtra si naordinujem ľanové semienko a pohár červeného 😀 😀 😀

Strana