icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

ira13
20. led 2011

ahoj devčata u mě nic nového testit ještě nebudu,jsem teprv 7den. Neutíká to. Bříško už tolik nebolí.
@pepek007 už by jsi chtěla jít do ketíku tento cyklus?

sandol
autor
20. led 2011

Ahoj holky 🙂 ,
@ira13 jsi dobrá,vydrž to,už to uteče 😉
@vered Ahoj holčindo 😵,to je totiž úplně jasný,u tebe to KET jistí 😎 ,drž se,přijeď do ČR,odreaguješ se 😉
@pepek007 ty jo,neříkalas,že do toho půjdete až v březnu????Ale čím dřív,tím líp 😉
@kenya83 gratuluji k MS 🙂,teď už to nabere spád 😉
a na závěr
@luucia 😵 😵 😵 ,teda to je jeden z včelích medvídků Brundík ,úplně ho tam vidím,gratuluji,krása 🙂 ,a já tam budu mít toho Čmeldíka 😉 Hoď ještě foto průkajdy,sím,sím,jen tu hlavní stránku,fakt ani nevím,jak po těch letech vypadá 😕 Vše máš ideální,to je ideální 😎,užívej si to 😉

ira13
20. led 2011

@sandol nejsem dobrá, jak se to blíží začínám mít strach.

luucia
20. led 2011

Ahoj holky,

@vered to jsme ráda, že ti je malinko líp 🙂 v únoru bude KETík..ten určitě vyjde...pamatujše jak to bylo u mě? první KET sice byly //, ale na nic a druhý KET dopadl na 1* 😉 Takže to tak bude i u tebe 😵 😵 😵
@pepek007 jéé, ty už půjdeš taky na KET 😵 😵 😵 super 😵
@ira13 kdypak bude testík??? utíká to utíká 😵
@sandol jééé, to jsi mě rozesmála s tím Brundíkem a Čmeldíkem 😀 😀 😀 hele průkajda mě zklamala takovou hrůzu rozkládací obyčejnou mi dali 🙄 😅 no ale tak lepší než drátem do oka, že jo 😀 a ty jí taky brzo dostaneš 😉 za jak dlouho jdeš na ten UZ???

ira13
20. led 2011

@luucia kde máš fotečku?

luucia
20. led 2011

@ira13 mám jí ve fotoblogu..když klikneš na mojí fotku, tak se ti ukážou moje alba 😉

kenya83
20. led 2011

@sandol ďakujem dúfam, že nám to dobre dopadne 😉

pepek007
21. led 2011

@sandol Sandolko v březnu bych chtěla ae stanovila jsem si hranici, že nejpozději do května 😉 my funišujeme se stavbou a v dubnu se budeme stěhovat do nového takže teď otázka zda kdyby se to podařilo, tak pak tahání věcí stěhování stres atd by byl ideální 😒 jako možná to moc řešim ale nechci to uspěchat a mít to naplánovaný přesně tip top :o) vím že dál než květen nena nejdřív to kvůli dovče mimo Čr může být březen a zbytek doladím s Artem na kdy to vidí 😉 do toho musim zajít k hematologovi pak pro Prednison atd takže zase obíháníčko ale březen by byl fajn teď jen otázka zda klapne celkově 😉

pepek007
21. led 2011

@luucia jj Lucí ale pořád tu z vás všech půjdu jako poslední mno 😒 🙂

pepek007
21. led 2011

@ira13 ne ne teďka nemůžu resp mohla bych ale bylo by to sěsně na rychlo a já nemám ráda nic pefektně naplánovanýho a narychlo Iríku 😉 jak uz jsem tu psala čeká nás v únoru dovča mimo ČR a před ní nepojedu pač se tam může stat cokoliv a já si to pak budu vyčítat např 😒 takže březen nejdříve a nejpozději květen 😉

kenya83
22. led 2011

@sedmitecka halóóó kde sa túlaš??? 😀 Tak čo? Mrcha už dorazila?Dúfam, že áno 😉 Tak čakám na info 🙂

ira13
22. led 2011

@pepek007 Stavíte nový domeček nebo přestavujete?

vered
22. led 2011

Ahoj holciny, zdravim Vas pri sobote...to mame teda dneska nadherne...doufam ze vy v Cr take. Tady krasne slunce, teploucko, jasno.....byli jsme na vylete v lese, malej slapal a slapal a ted spi jak dudek! Tak si uzivam pohody. 🙂
@sandol Ahoj Sandoliku, jak je kocko?? Co bolehlav?? Uz je to lepsi?? Musis hodne pit...Ja porad rozmyslim to Cr, jeste pristi tyden na krev, jestli to kleslo a asi poletime..... 😉
@ira13 Tak co irush, uz dnes devaty den vid? Jak se citis??
@luuciaahoj, Luci. 🙂 Taky doufam v ten Ketik....a bojim bojim....zatim mam cas si to vse promyslet. Ty jsi to mela v nativu vid?? Nebo nejaky lek jsi pichala nebo beres?? Promin ja si nic nepamatuji.Chtela bych v nativu jako s Joshim ale udivuje mne ze v Cr v nativu se bere dost leku..treba ten utrous...A kdy mas dalsi ultrazvuk?? Jdete na sijove prosviceni??
@pepek007 Ahoj Pepecku, tak v breznu jo?To je hezky mesic...ja mam 10.3. narozky a ten den mi vraceli take embryjka a jedno z nich je Josik!!!! Krasny darecek. A vy stavite? o je super, to budete mit dost mista..treba na dve kdyz se povedou vid? 😉 Uzij si krasne dovolenou!!!
@kenya83 Ahojda, tak uz se Ti to krati vid..tesis se vid? 🙂

sedmitecka
22. led 2011

@kenya83 ahooooj, já nestíhám 🙂 🙂 🙂 🙂 polepším se 😉 mrcha došla na čas, ve čtvrtek podle plánu, už jsem objednaná na příští neděli na UTZ, to budu 11DC, aby se určil termín KETu 🙂
tak už jsme nasadila kůru s maliníkem, kontryhelem, sarapisem a nasadila si prednison...no, sám sobě lékařem 😀
dneska jdem na rybářský ples, tak to zaliju červeným aby ta sliznice pěkně rostla 😉 😉 😉

pepek007
22. led 2011

@vered už finišujeme do ůterý májí být hotové poslední dodělávky jako koupelna, wc a kuchyň takže se tam pak jen vrheme na na komplet úklid a pomalu ale jistě začneme přemisťovat věci 😉 ale bydlet na stálo tam budeme tak cca od konce března 😉 jéé tak to jsi měla přímo megadárek k narozkám to je krásný 😵 😵 😵 já ti dám 2!!!! 😀 já chci jednoho prcka uff dva jéjdá dej pokoj 🙂 😎 je to přízemní baráček 4+1 s garáží a zahradou cca 800 m2 takže prostoru bude dostatek to jo a už se tam moc těšim a kdyby ještě vyšlo mimčo, tak bych byla úplně nejvíc spokojená 😵 😵

pepek007
22. led 2011

@ira13 ne ne nový stavíme resp už je postavený jen se dodelávají poslední práce s tím spojené 😉 hlavně ať už to všechno stěhování máme za sebou z toho mám hrůzu největší z těch krabic a probírání co se vyhodí a nechá a co se koupí nově atd 😖 😖 😖 to bude práce na několik dní njn ale zase už nebudou doma žádný nepotřebný krámy jak já říkám 😀

pepek007
22. led 2011

JInak pěkný den všem přeji holky 😉

ira13
22. led 2011

@vered ahoj ,tady je mráz a sněží. Co bych chtěla je leden.Jestli poletíš do čr zabal teplé oblečení. Jo jo už je to 9 dnů máš výbornou paměť. Trochu se začínám bát testu. Břicho dnes už nebolí jen nějaký tlak.Jako kdyby tam něco trochu překáželo. Snad je to mimi a ne jen utrouš. U vás nedávají při nativu ani po transferu žádné léky ?

ira13
22. led 2011

@pepek007 tak to už bude odsejpet. Já když se na něco těšim tak to lítá.Při stěhování jsem byla schopná odstěhovat vše sama než přišel z práce ,kromě nábytku.Máte to daleko nebo ve stejném městě? A jak se těší malý(á) ani nevim ta moje hlava,na nový pokojík? to si užiješ mateřskou pěkně na zahrádce.Ještě pořádného psa na hlídání.

kenya83
22. led 2011

@vered ahojky 🙂 no už sa mi to kráti, dnes 4DC aj sa teším, ale troška mám aj strach 😒
@sedmitecka moja zlatá tak sa teším, že mrška dorazila načas. U Vás v CAR robia ktorý DC KET? U nás robia KET 19,20DC podľa výšky sliznice, takže ja už viem presne kedy mi KET vychádza, 5. alebo 6. februára 😉 Dúfam, že sa moje detičky v poriadku rozmrazia a bude všetko OK 😉
@ira13 tak čo? kedy sa odhodláš testnúť???

ira13
22. led 2011

@kenya83 ráda bych testovala až 14den to už bude jistota.

kenya83
22. led 2011

@ira13 teda ty máš ale výdrž 😀 😀 😀 ja by som asi nevydržala 😒 Tak ti prajem, aby si našla // 😉 držím palčeky 😉

luucia
22. led 2011

Krásnou sobotu kočky,

my jí měli dneska válecí..po obědě jsme si dvě hodinky dáchli a ted se tak nějak povalujem u pohádek 😀
@vered já měla KET v nativu..dr mi říkala, že čím mín léků, tím líp 😉 sliznice mi roste hezky sama, tak nebylo potřeba..jen jsem brala prednison a utrouš 😉 Na další kontrolu jdu 7.2. a to mi budou dělat NT screening a brát krev 😉
@sedmitecka teda ty jsi přeborník přes medikace 😀 není nad internet, vid 😀 😉 ale určitě se tím nic nezkazí 😉
@pepek007 jéé, vy se budete stěhovat 😵 to závidím 😵 my pořád hledáme a hledámě nový bydlení 😝
@ira13 teda fakt klobouk dolů...já testovala hned jak jen to bylo možný a to 8.den..fakt tě obdivuju a věřím, že tě za tu trpělivost čeká sladká odměna v podobě // 😵
@kenya83 teda ty už to máš za pár 🙂 to víš, že se prcci dobře rozmrazí 😉

ira13
22. led 2011

@luucia není co obdivovat. Mám strach už to 3xnevyšlo. Minule jsem testila také 8den bylo bílo a byla jsem napnutá a doufala jsem stejně do krve. Snažím se na to nemyslet. Výsledek stejně neovlivním.

vered
22. led 2011

@pepek007 Tak at vam to stehovani krasne vyjde..urcite se moc tesis..do novyho a se zahradkou..tak ted jeste to mimusko VID?? 🙂
@ira13 Jee, tlaky jsou myslim dobre znameni, taky jsem to mela a pak byla tehu!!! 🙂 Takze jeste 5 dni do testiku, to ses dobra ze to vydrzis...idkyz ja taky nikdy netestovala pred 12.dnem....strach mi to nedovolil 😀 Jestli poletim tak teple obleceni mam jen pro sebe, pro malyho jen bundu a puncochace...ale zadny zimni boty, rukavice nebo oteplovaky nemam.....
No mne tu zadne leky nedali..v nativu je v nativu ani po transferu nic...
@luucia Luci,proc jsi brala ten prednison a utrogestan..kdyz jsi v nativu?? To nechapu...a ten utrogestan jeste beres??? Nebo si ho brala predtim?? Tady kdyz je to v nativu tak uplne bez niceho...jednou sme to tu uz rozebiraly a vim prave ze u vas v nativu se berou leky...tady ne...vrta mi to porad hlavou..ikdyz na druhou stranu si rikam ze s J. sem to mela taky bez niceho a vyslo to....
@kenya83 🙂 Blizi se to ale jeste porad mas cas 😉 ...ikdyz tvuj strach uplne chapu, ja jsem pred ketama mnohem vic nervozni.....

luucia
22. led 2011

@ira13 já to fakt obdivuju, protože já bych to nevydržela...ale chápu i ten strach 😒 já zas nemám ráda nejistotu, idkyž ani po pozitivním testu není žádná jistota 😒
@vered no tady se bere nativ jako, že nebereš žádný léky na sliznici 😉 Utrogestan se bere na udržení těhotenství a beru ho pořád až do 12.tt 😝 sice už mi dr snížila dávku na 2x2, ale stejně je to opruz 😝 A Prednison se bere preventivně na oslabení imunity, aby tělo nebojovalo proti embryjku..ten už jsem vysadila 😉 Ten utrogestan se nasazuje asi 3 dny před KEt 😉 Jako už jsem slyšela i názor, že je to spíš placebo...nevím co je na tom pravdy 😕

ira13
22. led 2011

děvčata dekuju, že na mě myslíte. Už taky chci mít jistotu. 🙂 Tady dávají utrouš každému. Placebo to jsem ještě neslyšela, po ivf jsem měla 3x1 a po ket dvojnásobnou dávku, teď beru 3x2

vered
22. led 2011

@ira13 @luucia To placebo mi prijde docela na miste...Koukala jsem na stranky porodnice.cz a na odpovedi ohledne ketu a etu a utrogestanu. Tak tam Rezabek pise ze po ketu v nativu nekdy utrogestan ano, nekdy ne..asi zalezi na Car jak se rozhodne, a pise tam ze tehotenstvi samo si vytvori zaplavu progesteronu...
Neco jineho je kdyz se utrous zavadi po ET. kdy je to nutny z duvodu umelyho prechodu....
Ja jsem byla hrozne rada, ze jsem mela ten Ket v nativu a otehotnela jsem a nebrala jsem zadny hormony .Byla jsem tak stastna, ze nemusim zavadet ten utrogestan. Myslim ze to tehotenstvi ,pokud je v poradku a zena funguje tak jak ma( probiha ovulace a je hormonalne ok ), tak to fakt neni potreba....moje ditko je toho zivym dukazem....
😀
ja du chrnet...mejte se papapapa

pepek007
22. led 2011

@ira13 malej Tobík 😉 máme kočku 😉 pejsek je taky v plánu jen se pořád nemůžeme rozhodnout pro rasu 😀 máme každej trošku jiný nároky nooo tak jsem zvědavá u jakýho plemene nakonec skončíme 😠 😀 těšíme se všichni a moc do novýho 😉 je to kousek od Českých Budějovic 😉 njn asi budu muset udělat nějakej plán abych na nic nezapomněla a bylo vše v laťi 😀

pepek007
22. led 2011

@vered jj ani nevíš jak - konečně ať už to je za náma 😉 teďka jen čekám na MS a pak volám do Caru a objednávám se jsem tenhle měsíc vysadila HA aby se alespoň na chvili tělo zregenerovalo ty dva měsíce postačí snad no 😉 a pak hurá Ketíkovat 😉

Strana