icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

kalop
8. bře 2011

@mindinka tak to je fajn,že je ti dobře,ted už si budeš jen užívat mimíska v bříšku..ket byl 2.3.:)

mindinka
8. bře 2011

@kalop No kéž by doufám že je vše v pořádku a mimísek roste. Tak máš dneska 6 den po KET 🙂 , moc ti přeji aby jsi na testu našla // 😉

kalop
8. bře 2011

@mindinka moc děkuju,ale po ketu jsem měla nafouklé břicho,to mi úplně spadlo a už 2 dny mám průjem,jako každý měsíc před MS..takže už tomu nevěřím🙂..

mindinka
8. bře 2011

@kalop Musíš věřit a určitě se zadaří, už máte nějaké dětičky? 🙂

kalop
8. bře 2011

@mindinka já mám dvě děti,ale přítel ne,bohužel má azoospermie,takže musel podstoupit operaci TESE,máme ještě 14 mražáčků🙂,ale to je všechno,spermie už se mu netvoří,takže snad to vyjde🙂

mindinka
8. bře 2011

@kalop Tak držím palce at to vyjde. 🙂

kalop
8. bře 2011

@mindinka díkyyyy🙂

ronecek
8. bře 2011

@klara.k Děkuju za pochvalu🙂Moc mě těší. Na tu zvonkohru z barev na sklo jsem taky narazila. Moc se mi líbí. Já taky nejsem nějak moc zručná. Dlouho mi trvá než přijdu na to, jak se to něco dělá🙂Někdy něco vyrábím na několik pokusů.
Já jsem taky tvořila na základní škole naposleda a až teď na mateřské mě to chytlo znovu 🙂
Prcka je mi moc líto. Co se stalo? ☹ Pěkný den

ronecek
8. bře 2011

@mindinka Ahojky, jak se daří? 🙂 Tak u mě už to asi vypuklo. Dneska jsem začala trošku špinit. Počítám, že do večera se mi rozjede menska. Takže asi už začnu s Estrimaxem.Myslíš, že si jej mám už vzít nebo raději počkat až to dorazí úplně? 🙂

mindinka
8. bře 2011

@ronecek Ahojky mám se dobře, no já nevím asi bych ty prášky nasadila, myslím si, že tím nic nepokazíš, to jsou prášky na sliznici? 🙂

klara.k
8. bře 2011

@ronecek
udusil se na pupeční šňůře, porodila jsem ho začátkem sedmého měsíce. Už byl mrtvý. Krásnej a jinak naprosto zdravej kluk. A má ještě zamražený sourozence, třeba to někdo z nich vybojuje až do konce a náš andílek nám bude určitě pomáhat a posílat sílu a naději.

klara.k
8. bře 2011

@ronecek já bych počkala až dorazí úplně, ten jeden den už nic neuspěchá a bude to tak jak má být.

ronecek
8. bře 2011

@mindinka
@klara.k
Holky, už jsem začala i trošku krvácet, tak si asi ten Estrimax vezmu 🙂 Jsou to prášky na přípravu sliznice

mindinka
8. bře 2011

@ronecek No vidíš to ted už ti to uteče a za chvilku budeš mít mimíska u sebe, já jsem si pro jistotu dělala dopoledne test a čárka byla uplně rudá, dnes jsem 25 den po KET 😀

ronecek
8. bře 2011

@klara.k Klári, tak to je hrozné. Je mi to moc líto ☹ Byla to vina lékařů? Nedokážu si to vůbec představit, že bych přišla tak pozdě o miminko. Moc Ti držím palečky do dalšího pokusu. Určitě se zadaří a andílek bude určitě při vás 😉

ronecek
8. bře 2011

@mindinka Už začínám z toho být pěkně napjatá a nervózní 😉 Jééé Ty jsi zase testila? Vždyť už to máš jisté, ale jistota je jistota 😀 😀 😀 Čárečka je teda pěkně rudá 😲

pikusa
8. bře 2011

Holky.....občas nakouknu,snad to nevä....
Na KETU jsem byla 3.3.--takže čekám 🙂
@ronecek klidně si estrimax vezmi hned.....taky jsem ho brala před KET

ronecek
8. bře 2011

@pikusa Ahojky🙂Mám ho brát od 1DC a postupně pak zvyšovat 🙂 Rozpis mám. Takže Ty jsi taky čerstvá KETačka 😵 Kdy chceš zkusit testovat? Přeju hodně štěstíčka 😉 Na jakou kliniku jezdíte?

pikusa
8. bře 2011

@ronecek tak já ho brala taky od 1.dne cyklu a tři krát denně.....
Jezdíme do Podolí.....a na krev mám dojet tak 17.3. a domtestík asi zkusím po neděli---a nebo ještě v neděli 🙂

ronecek
8. bře 2011

@pikusa Tak budeme o víkendu držet palečky 🙂 Já ho právě mám 1 a 2 DC brát jen ráno. Od 3DC ráno, večer a od 6DC ráno, odpo i večer 😉 My jezdíme do Zlína. Matyho máte taky po umělku?

mindinka
8. bře 2011

@ronecek Je divný že se Kenya83 ještě neozvala??? No musela jsem se přesvědčit, že je vše OK. 🙂

pikusa
8. bře 2011

@ronecek tak já měla rovnou 3krát denně...
jojo Mates je po IVF-ICSI a máme dost mrazáčků,na celou školku 😀
ale snad vyjde hned tento 😉

ronecek
8. bře 2011

@mindinka Taky je mi to divné, že se ještě neozvala. Snad je vše OK. Třeba mají problém s počítačem nebo internetem 😉

ronecek
8. bře 2011

@pikusa My máme Domíka po 2.IVF. Mrazáčky máme jen čtyři. A jelikož už je pak dále neuchovávají, tak jsme se rozhodli pro tři 😉 Kdyby to byly dvojčata, tak to překousnu, ale myslím, že i za to jedno se budu modlit, ať se zadaří. Ty sis nechávala zavádět jen jedno embryjko? 😉

mindinka
8. bře 2011

@ronecek Kdo ví? Snad je vše v pořádku 🙂 Neboj určitě vám to vyjde. 😉

pikusa
8. bře 2011

@ronecek jojo já jen jedno.....on chlap už 2 děti má,když přijedou je nás taky už takhle dost.....a dvojčat se bojím,takže jsem neriskovala......
My jich tam ted máme ještě 14 😀

ronecek
8. bře 2011

@mindinka Taky si dávám tu naději. Když to vyšlo s Dominičkem, tak by se mohlo zadařit. 🙂 Před prvním IVF jsem chodila do práce, dělala jsem nepřetržitý provoz, víkendy, noční směny ☹ Takže nějaký životní rytmus byl včudu. Když se nezadařilo, tak jsme hnedka chtěli na druhý pokus. Zůstala jsem celou dobu mezi IVFkama na nemocenské, tak jsem byla v klidu doma. Žádný stres 🙂 Kamarádka jezdila do centra v Ostravě a jí tam nemocenskou nenapsali. Tak chodila do práce. Taky na nepřetržitý provoz a injekce před IVF si píchala na WC ☹

ronecek
8. bře 2011

@pikusa Ještě tolik mrazáčků 🙂 Tak to můžete zkoušet o stošest 😀 Ale snad vám to vyjde hnedka při tomhle pokusu. Zase taková levná záležitost to není ☹ Sice IVF bylo finančně o dost náročnější. Jak jsou velké ty dvě manželovy děti? 🙂 Koukala jsem na fotky. Jste moc pěkná rodinka a Maty je nádherný klučina 😉

pikusa
8. bře 2011

@ronecek no zase tak moc zkoušet nebudeme,je mi 36 letos 37,tak nejvyšší čas...
Holkám je 6 a 12 a máme je dost často,takže opravdu plný byt.....
Jsem strašně nastydlá.....prskám a kejchám,tak si říkám,že toto asi není moc dobré,ale co se dá dělat.Mates dnes dostal antibiotika,taky mu není dobře.....
Takže výsledek je ve hvězdách 🙂 ale jsem optimista,takže věřím---zatím 😀

mindinka
8. bře 2011

@ronecek To muselo být asi nepříjemný, to já jsem doma. 🙂 Moje sestra byla ted taky na prvním IVF a v pátek byla na ET tak jsem na ní zvědavá jestli jim to vyjde, měli 5 vajíček a z toho jim zbylo jedno embryjko na ET, jinak maj přirozenou cestou 15ti letýho kluka a měli kolik let žádost o adopci a to jim vůbec nevyšlo, pořád jim jen slibovali a nic z toho nebylo. Ona normálně otěhotní, ale nedonosí to. ☹

Strana