icon

Najde se někdo, kdo je také po 1.KETu?

sandol
15. říj 2010

Zdravím,jsem po 1.KETu,vloženy dvě embrya. Najde se ještě někdo,s kým si tu zkrátíme tu nejdelší čekací dobu 😉?

pikusa
9. bře 2011

@vered neee já mám jedno.....
ale chlap má z manželství 2 víš
Já u Matese nevydržela a testila hned 9.den a byla slabá čárečka 🙂

kalop
9. bře 2011

@vered je to nějaký test dr.Max:),já jsem plašan,vím,ale nemůžu si pomoc😀.MS by měla být neděle nebo pondělí,ale mám estrofem a utrogestan,tak přijde po vysazení

kalop
9. bře 2011

@pikusa tím se utěšuji,že je brzy,ale my měli už blastocystu,tak jsem myslela,že už by něco možná vidět bylo 😵

stazina
9. bře 2011

@vered veredko , já ti to sem pak písnu, jestli tedy ty výsledky už budou...
a kdy že ty budeš testvat?

pikusa
9. bře 2011

@kalop stejně je brzy.....ona ta druhá ještě vykoukne 😉

kalop
9. bře 2011

@pikusa děkuji moc 😉

pikusa
9. bře 2011

@kalop 😵 držím palečky moc

vered
9. bře 2011

@pikusa Aha. 😀 ...ja myslela ze uz mas 3 😉 a rikam si to je dobra ze chce rodit dalsi!!! 😀 No mne zavadeli 2 morulky...takze nevim, mozna zitra, ale to mam prave narozky a chceme s muzikem rano vyrazit na kaficko, bojim se,ze kdyby to nevyslo abych si nezkazila cely narozky...probrecet je nechci...zase na druhou stranu kdyby to vyslo, to by byl super darecek... 🙂
A Matyska Ti zavadeli v jakem stadiu?? 😉 a jen jedno?

vered
9. bře 2011

@stazina ahoj stazicku, jeste nevim, zrovna to tu rozebiram s holkama.....bud zitra nebo v sobotu, kdovi??? Boli me bricho jako na menses... 😝 . At to vyjde odpo mrknu na vyslednky, myslim na TEBE..mooooooocinky!!! 😵 😵 😵

vered
9. bře 2011

@kalop Ja zadny leky neberu a kdyz jsem brala po IVF a cerstve zavedenych estrofem a utrogestan prisla mi MS presne na den.....takze na mne hormony nezabiraji a utrous mi MS nebrzdi...jsem asi jedna z mala, ale je to tak!!!
No doufam ze ti to vyjde za par dni!!!! 😵 😵 Jakou citlivost ma ten test?? ja se v tom nevyznam...

kalop
9. bře 2011

@vered aha,no tak uvidím jak to bude působit na mě😀..jinak citlivost právě nepíší,je tam napsáno dr.max10,tak jestli to je ta citlivost? tak to už by bylo hodně citlivý ne? 😀 😵 .jinak ti moc držím pěsti a klobouk dolů,že vydržíš 😉

vered
9. bře 2011

@kalop to bude asi ta citlivost 10, to je u tech mym mamatestu co mam doma...a kdyz je citlivost 25? tak je to min nebo vic....proste tady v Izraeli to na tech testech neni, ta citlivost a docela rada bych aby mi to nekdo vysvetlil...ja to chapu tak ,ze pokud mam v tele 10 jednotek Hcg tak uz ten test s citlivosti 10 by to zachytil?.....tzn. ze je citlivejsi asi nez ten 25...jezis holky vysvetlete mi to tady nektera..... 😀 😀

kalop
9. bře 2011

@vered taky to tak chápu,že čím menší citlivost,tím lépe na testování dřív 😉 třeba nám to holky vysvětlí 🙂

vered
9. bře 2011

@kalop doufam ze jo, ja jdu ted s malym ven, nakouknu pozdeji, zatim pa

kalop
9. bře 2011

@vered zatím papa

pikusa
9. bře 2011

@vered po IVF mi dali jen jedno embryo po 5ti denní kultivaci....kvuli hyperstimulaci 2 nedali.......
a ted jsem já chtěla jen jedno......a bylo osmibuněčné

kalop
9. bře 2011

@pikusa promin já přehlédla,kdy jsi měla ty KET?

pikusa
9. bře 2011

@kalop 3.3.

kalop
9. bře 2011

@pikusa jé tak to jsi jen den po mě,takže taky moooc štěstí,at to vyjde🙂

pikusa
9. bře 2011

@kalop Jo???ty 2.3.???tak to si teda ty palce držet musíme 😵
No já mám jet na krev 17.3.---ale říkala jsem si,že testnu v neděli asi--teda jestli si koupí test,malej má antibiotika,tak jsme zavřený doma

kalop
9. bře 2011

no já 2.3.:)..já mám v papírech dle caru,že test 18.3. a když poz.,objednat se na utz a když neg.,vysadit hormony,krev nic:(..jé malej antibiotika,tak to je na prd vid,doma to neutíká ten den

pikusa
9. bře 2011

@kalop kam jezdíte???
no já když to dostanu tak se taky nepotáhnu 100 km kvuli krvi....
A já jsem taky dost nastydlá,zrovna když to nepotřebuju že....tak si včera a předevčírem odpoledne vzala matese mamka moje k sobě,ona bydlí kousínek...jen o 4 vchody vedle

kalop
9. bře 2011

my pronatal praha..tak to je bezva,že mamka bydlí kousek..no vždycky to nastydnutí přije když to člověk nejmín potřebuje 😒

pikusa
9. bře 2011

@kalop jo mamka kousek je super....
Mates je tam rád a já jsem ráda,že je chvilku klid 🙂
My praha...ale Podolí

kalop
9. bře 2011

@pikusa no tak snad nám to oběma dobře dopadne🙂..hodně jsem toho přečetla a hodně holek měly dvě // už 8.den po KET,tak jsem na sebe zvědavá.

pikusa
9. bře 2011

@kalop já četla a studovala před a po IVF---ted už ne 😀

pikusa
9. bře 2011

Jen jsem teda jukla sem k vám 🙂

kalop
9. bře 2011

@pikusa 🙂

pikusa
9. bře 2011

@kalop no ono ted už na to hlavně není tolik času....a matesovi nemůžu říct--hele,ted tě nosit nebudu,prostě dělám vše jako před KET,...
jooo to poprvé jsem si víkend poležela 😵 nechala se opečovávat,ted to tak nejde 🙂

ronecek
9. bře 2011

@pikusa Ahojky, tak v Trojanovicích 😵 😵 😵 My bydlíme ve Veřovicích. Museli jste do Jičína jimi projíždět🙂
Jak se máte dneska. Prckovi je líp a Tobě taky? Já byla s Domíkem u doktorky. Ráno měl ještě teplotku a je hodně zahleněný, boráček. Na antibiotika to není. Tak jsem ráda. Mám mu dávat dál jen Mucosolvan a Panadol. Já jsem si pro případ koupila vit C 😉

Strana