Nedozrálá vajíčka při ivf. Měla jste to také některá?
Ahoj holky, dnes jsem byla na odběru vajíček, 11dc, bohužel mi bylo řečeno že nejsou zralá a že se zatím neví jestli bude možné je oplodnit. Měla jste to také některa? Dozrála?
@saja13 budu v pondeli drzet moc palce, dej pak vedet. A ptej se jich. Neni to levna sranda, neni to sranda pro telo a mysl a myslim si, ze mame narok vedet co a jak. Zeptej se i na vysku sliznice.
@jasemin26 no a nez doslo na stimulacni protokol, tak prece museli delat vysetreni nejaka. HP, AMH, nejaky zakladni imuno (sperma, vajicko, obal vajicka), neposlali vas ke genetikovi na karyotyp a trombomutace? Ja ti nevim, bud nesedla stimulace, plus mozna to chtelo den dva stimulace navic, ale kdyz nevis vel.folikulu na kontrole, je to vareni z vody. Taky ne ve vsech jsou proste vubec vajicka, ne ve vsech jsou zrala. Proste se to mohlo blbe sejit u tebe. Je to sileny, ja vim. 😥 Bylo by dobry vedet hodnoty AMH a FSH. To muze napovedet. A neposlali by ti to mailem, kdyby jsi zavolala na recepci? Treba by poslali. Vsak to neni statni tajemstvi, ktery by ti rekli/poslali, ale tvoje vlastni vysledky.
@tojsemztohojelen 5 DC sem měla sliznici 8 a jinak se mám ptát N co? 😃 Já se ptám pokavad nezapomenu, je vím že to není levná sranda to mi je jasný ☺️ a proto bych ráda kdyby se povedlo hned, sliznici říkal že mám v pohodě
@saja13 tak to mas sliznici krasnou. Teda nejsem odbornik, ale co mam nacteno a z mych kontrol pred IUI, tak vzdy od 7mm jasali, ze skvely. 😅 ona jeste poroste. Ja chtela vedet kde kolik folikulu a jak velky, vzhledem k tomu, ze mi rekli, ze OPU odelaj pri 18-19mm, abych je pohlidala, ty dr., jestli nekecaj 😅😅 Ale pravda, ze se to na tom utz prekrejvalo pekne a videla jsem jen zmet cernych kulatych fleku.
A kolik by měla mít sliznice před ET? No sem zvědava jak bude vypadat Ted... Hlavně aby ty folici byly abych kvůli 3 folikum netrpela jak pes 🤔
@tojsemztohojelen jo na všem těch vyšetření jsem byla.. vše v normě, ale jediné z čeho mám papíry je ta genetika. Nevim taky si myslím že den dva by to chtělo. Když se ptám doktora na velikost folikulů tak řekne že jsou dostatečně velké, vždyť jsem u něj nedostala ani počet 🙄🤔
U sliznice mi také pouze řekl že je krásná 🙄🤔
Já nevím holky já už si připadám jako zoufalý blbec😕🙄🤔
@saja13 hele vsude pisou neco jinyho, ale vesmes 6 a vic mm.Treba jich bude vic? Ono ne v kazdym je vzdy vajicko. A taky se dokazou na utz pekne prekrejvat.
@jasemin26 hele ja nevim, ale prijde mi zvlastni, ze ti nedaj zadny vysledky do ruky. Tak jako ja teda nevim, jak to chodi jinde v CARech, chodim do Pronatalu, ale prece kdyz jdes i k jinymu dr, jinej obor, dostanes lekarskou zpravu s informacema. Prijde mi to automaticky.
@tojsemztohojelen ale vesměs 6 a víc mm? Teď nějak nechápu 😃 že jich bude víc to nevím Teda, nemám skoro žádné bolesti tak nepočítám s tím že by jich bylo víc
@tojsemztohojelen já vím no, zeptám se toho 30. 6
@saja13 vyska te sliznice, jak jsi se ptala
@tojsemztohojelen jo ok, tu mám dobrou tak sem v pohodě 😊 mě spíš trápí ty folikuly🙄 jsem z toho taková nesva
@saja13 ahoj, tak jak jsi dneska dopadla s folikama? 🤗
@tojsemztohojelen Ahojky 😊 doktor viděl jen 3 🙄😍 max prý budou 4 ale já si myslím že by mohlo být i 5 protože mě pravej vaječník dost bolí a to tam je prý jeden folik
@tojsemztohojelen pravej vaječník mám dost schovaný tak uvidíme co z toho bude 😉 jinak dneska picham ovitrele a ve středu ráno opu 😉😍
@saja13 budu držet palce, ať jsou tam krásná vajíčka. 🤗
@tojsemztohojelen děkuju 😍 snad to budou bojovníci ty 3 ❤️
@saja13 ahoj, tak jak jsi vcera dopadla? Jaka byla uroda. 😉
@tojsemztohojelen ze 3 folikul 2 vajíčka ktera jsou nezralá 🙄 😭 dneska to rozdýchávám

@tojsemztohojelen nedostala jsem žádnou zprávu, pouze stimulační protokol kde jsem měla vypsané léky dávkování. 🙄🤔