Nedozrálá vajíčka při ivf. Měla jste to také některá?
Ahoj holky, dnes jsem byla na odběru vajíček, 11dc, bohužel mi bylo řečeno že nejsou zralá a že se zatím neví jestli bude možné je oplodnit. Měla jste to také některa? Dozrála?
@jasemin26 jak je to s úspěšnosti to netuším, takže nechceš nechat tělo odpočinout? Já nevím - moc tomu nerozumím 🙄v úterý si to musím všechno napsat co mi řekne, mě se teď do toho nechce když mě bolí pořád břicho a ani nevím jak by to teď bylo s pojišťovnou zda to schválí nrbo ne?
@jasemin26 ahoj, podelím sa so svojou skúsenosťou, možno ta to podporí 🙂 Prvé IVF som absolvovala v červnu, odber 12DC, 9 vajíčok a len 1 zrelé, to sa potom prestalo vyvíjať takže nič a len veľké prekvapenie a sklamanie. Folikuly som mala dostatočne velké. Dr mi povedala, že sa takýto problém dá bohužiaľ zistiť len odberom - teda retrospektívne, ale že mi doporučí rovno skúsiť ďalší cyklus, kým je telo "nabudené" ale dlhý protokol a aj iné lieky.
Deň po odbere som začala Utrogestan 12 dní, už počas toho (21 den toho cyklu v kt bol prvý odber) som začala aplikovat nosný sprej Synarel (2x2) a klasicky od druhého dna MS znova stimulace, tentoraz Pergoveris 300 (predtým Gonal 350) - odber bol včera (14 DC - aj tu sa dohodli, že ak bude možné počkať tak počkáme až do 14 dna) a mám 7 zrelých vajíčok a z toho 6 sa im podarilo oplodniť. Samozrejme uvidíme ako sa budú vyvíjať a ešte máme potom genetiku, ale mám už i tak radost lebo fakt v care zareagovali na prvé zlé výsledky, zmenil sa protokol, lieky aj délka a prinieslo to ovocie. Tak nezúfaj a držím palce ak sa rozhodnete pre další cyklus 🙂.
@cuky_ducky ahojky, moc děkuji za podporu a za tvou zkušenost👍, držím palečky aby vám to teď vyšlo 👍, nám byl doporučený 3 měsíční odstup, takže do dalšího pokusu půjdeme v září nebo v říjnu s dlouhým protokolem 😉.

@saja13 jo vždy na večer jsem si musela vzít, večer mě to bolelo nejvíc... Ne teď jedu ještě za tím starým ... A rovnou řekněme že chceme nového doktora