icon

Nejlepší ivf centrum v Ostravě

alenakubi
Dnes ve 14:01

Ahoj holky
jdu si k vám pro radu a taky trochu pro povzbuzení. S partnerem se snažíme o mimčo už skoro rok a pořád nic na testu.
Můj doktor je spíš zastáncem toho nechat tomu volný průběh ať se prý zbytečně nenervujeme a dáme tomu čas. Já už bych ale po tom necelém roce ráda věděla na čem s partnerem jsme a chtěla bych to začít nějak aktivně řešit abych měla klid na duši.

Rozhodli jsme se proto že se zkusíme objednat na konzultaci do nějakého centra. Snad nebudeme muset jít hned na ivf ale chci prostě hlavně vědět v čem je problém a jestli jsme vůbec oba v pořádku. Jsem z Ostravy a vůbec se v těch klinikách tady nevyznám. Máte prosím některá reálné zkušenosti s ostravskými centry? Kde mají dobrý a hlavně lidský přístup? Jaké to tam bylo na začátku a kam byste mi doporučily jít?
Budu moc vděčná za jakoukoliv osobní zkušenost nebo doporučení.

Předem děkuju a všem co taky bojují držím moc palce!

mrkvovydort
Dnes v 15:07

Zkus Pronatal

esterveverka
Dnes v 15:07

Ahoj, jsem taky z Ostravy. 😊 Po skoro roce snažení bych už určitě šla alespoň na konzultaci, člověku to dá hlavně klid v hlavě a často zjistí, že problém nemusí být vůbec tak velký, jak se bojí.
My jsme nakonec otěhotněli až v Pronatal díky panu doktorovi Matlákovi a byla jsem tam opravdu moc spokojená. Nepřišlo mi, že by nás hned tlačili do IVF, nejdřív se snažili zjistit, kde je problém a co má smysl řešit. ❤️
A zrovna teď mají v ostravském Pronatalu akci, kde dělají vyšetření plodnosti zdarma až do konce června. U žen kontrolují mimo jiné ovariální rezervu, hormony a štítnou žlázu, u mužů spermiogram. �
Za mě je to super možnost, pokud si chcete jen ověřit, že je všechno v pořádku, nebo naopak začít něco řešit včas. Držím moc palce, ať brzy zjistíte, na čem jste, a hlavně ať se miminko povede co nejdřív. 🍀❤️

alenakubi
autor
Dnes v 17:23

Super, díky. Objednali jsme se na to vyšetření zdarma do Pronatalu, tak uvidíme.

levandule_k
Dnes v 19:08
@esterveverka

Ahoj, jsem taky z Ostravy. 😊 Po skoro roce snažení bych už určitě šla alespoň na konzultaci, člověku to dá hlavně klid v hlavě a často zjistí, že problém nemusí být vůbec tak velký, jak se bojí.
My jsme nakonec otěhotněli až v Pronatal díky panu doktorovi Matlákovi a byla jsem tam opravdu moc spokojená. Nepřišlo mi, že by nás hned tlačili do IVF, nejdřív se snažili zjistit, kde je problém a co má smysl řešit. ❤️
A zrovna teď mají v ostravském Pronatalu akci, kde dělají vyšetření plodnosti zdarma až do konce června. U žen kontrolují mimo jiné ovariální rezervu, hormony a štítnou žlázu, u mužů spermiogram. �
Za mě je to super možnost, pokud si chcete jen ověřit, že je všechno v pořádku, nebo naopak začít něco řešit včas. Držím moc palce, ať brzy zjistíte, na čem jste, a hlavně ať se miminko povede co nejdřív. 🍀❤️

@esterveverka Není to trochu marketing ze strany kliniky? My jsme byli v Olomouci, normálně mi udělali hormonální profil, štítnou žlázu AMH - to je ta ovariální rezerva, genetické testy, utz, platila jsem si akorát vyšetření průchodnosti vejcovodů. Partner měl spermiogram zdarma. Žádnou speciální akci na vyšetření zdarma jsme neměli.