icon

Nejpozdější pozitivní test po KET. Zkušenosti a rady?

12. dub 2023

Ahoj holky… Kdy jste prosím měli nejpozději pozitivní těhotenským test po KET? 🍀Já jsem dnes 9 den po KET a nic… 🤞 Testovat mám v pondělí. Je tady taky někdo se stejným termínem po KET? ☺️

mimig
12. dub 2023

Já měla 9.den po KET už pozitivní test, který s každým dalším dnem sílil, takže držím pěsti, ať tam ta druhá čárka je co nejdříve! ✊🍀

laxesis
12. dub 2023

5 - 6 den jsem měla duchy (do té doby prázdno, kontrolovala jsem kvůli ovitrelle) a postupně to sílilo, byla jsem na ket 5 denní hb v prosinci🙂 většinou bývají poz. testy tak 8-10 den. Držím palce, ať se objeví🍀🍀

maximaty
12. dub 2023

Vždy když to vyšlo, měla jsem pozitivní test už 5tý den po transferu. Transferů jsem měla 5, z nich 3 těhotenství a jedno narozené dítě.

clairexr
12. dub 2023

Ja jsem testovala az 12. nebo 13. den (transfer byl utery, test dalsi nedeli) a jeden test uplne bily a na dalsich duch. Den predtim by tam nebylo vubec nic, ale jsou i pripady, kdy je test pozitivni uz i treba 5.den.

terulle05
12. dub 2023

Take jsem 5 den měla ducha . Jak duch nebyl 5-6 den tak jsem věděla že to u mě nevyšlo . Ale znam holky kterým se čárka objevila 9-10 den 🙂 přeji mnoho štětí 🙂

autor
13. dub 2023

@clairexr a bylo vše v pořádku? Nebo to nedopadlo?

clairexr
13. dub 2023

Uz je to par tydnu a zatim to vypada, ze to dopadlo dobre.

autor
13. dub 2023

@clairexr tak gratuluji. 🍀 snad budeme stejný případ

autor
13. dub 2023

Dnes měla přijít MS, ale bolí mě jen sem tam břicho jak před MS… A měla jsem takový “žlutý hlen”. Malé kousky - nevím jak to nazvat… Nevíte co by to mohlo být? 🙏

clairexr
13. dub 2023

Zluty hlen nevim, ale u uspesneho transferu je hodne casta bolest podobna MS (ale slabsi) v tech dnech, kdy ma prijit 🙂

laxesis
14. dub 2023

Žlutý hlen značí infekci většinou, těžko říct. Můžou to být i kvasinky, ty jsou hrudkovité a takové bílo nažloutlé. U těhotenství je typický bílý výtok.

autor
14. dub 2023

@laxesis nevím jestli mám bílý (zavádíme tablety)… měla jsem jen jednou takový malinkatý dva kousky 🤷‍♀️ nic mě nepali, nesvedí 🤷‍♀️ měla jsem to tak 5 den po ivf a teď

laxesis
14. dub 2023

No u utrogestanu i progesteronu bes. je bílá barva..taky jsem vždy po ketech i iui zaváděla, zabarveno by být nemělo. Ale zeptala bych se gynekologa, záleží co berete, třeba vám k tomu poví víc🙂

pajusz
17. dub 2023

Tak co?