icon

Neúspěšný ket. Co bude dál?

andreasvo
6. zář 2020

Zdravím holky, chtěla bych se zeptat co se bude dít po neúspěšném ketu mám slabou čárku na testu bohužel nesílí už nějaký den dnes je to 12 od ket. Bude nutná revize ?

hance89
6. zář 2020

Ještě bych počkala, mě v Car říkali, že mám testovat až 14 den po Ket. Do té doby může čárka ještě zesílit.

andreasvo
autor
6. zář 2020

@hance89 myslíš že i čtvrtý den po sobě je stále stejná ?

kelerub
Autor odpověď smazal
tasimia
6. zář 2020

@andreasvo vyfoť.

hance89
6. zář 2020

@andreasvo jak píší holky, vyfoť a mrknem 🙂
Směrodatný stejně bude test z krve.

andreasvo
autor
6. zář 2020

Každý den je bohužel stejný. Dokonce bych řekla že dnes světlejší 🧐

tynulaa
6. zář 2020

No to mi přijde dost slabe😔
Když to nejde, tak si dát jeden měsíc oraz a pak jdi zas do toho🍀
Měla jsi ket v nativ nebo v přirozeném cyklu?

andreasvo
autor
6. zář 2020

@tynulaa začala jsem brát 5 dní před ket utrogestan a po ket Estrofem. Je možné že hcg se začne uvolňovat až po zahnizdění? Stalo se ti to někdy? Jestli ano co následovalo ?

kelerub
Autor odpověď smazal
andreasvo
autor
6. zář 2020

@kelerub právěže nee 🧐

tasimia
6. zář 2020

@andreasvo zkus si udělat test za dva dny. Jinak HCG se začne uvolňovat jak píšeš při uhnízdění. Dříve ne.

tynulaa
6. zář 2020

@andreasvo já mám za sebou jenom 2x ket. Při prvním jsem také měla estrofem a progesteron a testy jsem měla úplně bílé. A po druhé, jsem šla po měsíci v přirozeném cyklu( jenom progesteron na udržení)
Verim, že ti to ale pro příště vyjde.🍀

eviks
6. zář 2020

@andreasvo myslim ze revize opravdu ne, jestli se neco chytlo, tak uz to spis odeslo a bude to max biochemicke. Uvidis z krve, pokud tam nic nebude, muzes jit klidne nasledujici cyklus, neni treba na nic cekat. To, jestli to udelat v prirozenem cyklu nebo s hormony je na lekari, zalezi jake mas cykly a hladiny hormonu.

andreasvo
autor
6. zář 2020

@tynulaa Tak uvidím jakou změnu doktor nachysta pro mě ty koktejli hormonu co dostáváme mě ničí 😀 Díky

kelerub
Autor odpověď smazal
andreasvo
autor
7. zář 2020

@kelerub tak to je mazec já jedu jen utrogestan 2-0-2 Estrofem 0-0-1 tobě pomohli takový Koktejli ?

kelerub
Autor odpověď smazal