Nevydařený KET, co dál?

p1983k
30. lis 2014

Ahoj holky,jsem 12 den po KETu dvou embryjek a dnes na testu jen jedna čárka..dost mě to mrzí,věřila jsem že se alespoň jednomu miminku u mě bude líbit a nic. ☹ Zítra jdu do CARu na krev a kontrolu a už tomu moc nadějí nedávám,že by mi oznámili že to klaplo ☹ Máte některá zkušenosti s tím co bude následovat? Máme ještě eskymáčky a na další pokus by jsem chtěla jít hned...čekat měsíc nechci ani nebudu,nemůžu kvůli práci. Jak to je..vysadí se léky,čeká se na měsíčky a vše od znova od prvního dne cyklu nebo se léky nechají a jde se na transfer za např.14 dní??? Jak se to teď bude počítat?

78marcela
30. lis 2014

@p1983k u mě to bylo tak, že po krvi, která byla negativní, řekli vysadit léky a při ms jsem začala znovu. Jen tedy se domluv s doktorem, hodně teď centra dávají měsíc mezi tím volno. Takže hned jak tam pujdeš na krev, tak řekni, že chceš jít znovu okamžitě. Dvakrát to tak udělají, ale pak taky chtějí pauzu aby se tělo vyčistilo.

delfi75
30. lis 2014

@p1983k ahoj, co to čtu ☹

p1983k
autor
30. lis 2014

@delfi75 Ahoj,no vidis,mozne je uplne vsechno..jeste to nemam sice potvrzene z krve ale uz tomu moc sanci nedavam ☹

kvakuska
30. lis 2014

@p1983k ke tvému dotazu: nevysadit léky a jít za 14 dní znovu na KET není možné, pokud nevzniklo těhotenství, tak sliznice se začne rozpadat ... musí se vše vysadit a začít znovu
... některá centra dávají měsíc pauzu, protože menstruace po vysazení léků není přirozená, je to ms z vysazení hormonů (takzvaně ze spádu) ... je lepší počkat na ms, která příjde sama ... ale pořádě se s nimi domluv, protože i kdyby byli ochotní, tak než vysadíš léky, dojde ms a začneš s přípravou, tak uběhne několik dnů a vzhledem k tomu, že se KET dělá většinou přibližně dvacátý den cyklu, tak by ti to vyšlo nějak kolem Štědrého dne, a většina center je od vánoc do konce roku zavřená 😕 ... takže není to jen o tom, jestli ty měsíc čekat chceš nebo ne 😖

delfi75
30. lis 2014

@p1983k zkoušela jsi více testů? Věřila jsem ,že to vyjde, embrya byla kvalitní ....

p1983k
autor
30. lis 2014

@delfi75 ano,dva testy,to same...☹,taky to nechapu kde se stala chyba,byly obe jednicky,taky si to neumim vysvetlit.. ☹
@kvakuska Diky za vysvetleni,nemela jsem vubec predstavu jake jsou dalsi postupy.Nejak to dopadne,jen se dost bojim ze uz me v praci priste vitat nebudou,vychazeji mi vstric ale taky musi za me vzdy nekoho sehnat a pak ho zase vyhodit kdyz se vratim,proto to tak hrotim..jinak by jsem klidne pockala.Vydrzim doma mesic jen tak,ale ne dva mesice ci tri,bez prace a nemocenky,to nejde...tak cemu ted dat prednost???

p1983k
autor
30. lis 2014

@78marcela A za jak dlouho ti prosim te prisla MS po vysazeni leku,pamatujes si to ?

78marcela
30. lis 2014

@p1983k myslím že do tři dnů ale už to nevím úplně přesně. Ale tak nějak.
Jakou děláš práci? Mě přijde zbytečné zůstat doma. Pokud tedy se nejedná o těžkou fyzickou práci. Já chodím běžně do práce, max bych byla doma těch pět dnů po transferu, kdy se má člověk více šetřit a nekoupat se. Předtím jsem byla doma a nic a když jsem chodila do práce a měla stres na táboře, tak se otěhotnět podařilo.

delfi75
30. lis 2014

@delfi75 tak přeji ,ať brzy můžeš jít do dalšího KETu,ale jak už psala @kvakuska...

delfi75
30. lis 2014

@p1983k předešlé je pro Tebe, nevím, proč píšu sobě 😀

p1983k
autor
30. lis 2014

@78marcela Právě dělám v restauraci,dost velké,16 hodin na nohách,pořád něco nosím a tahám,je to i kuřácké.. ☹ Je to fyzicky dost náročná práce,zkoušela jsem poprvé dělat,i přes stimulaci a dost jsem přecenila své síly..padala jsem na hubu.

p1983k
autor
30. lis 2014

@delfi75 Uvidíme jak to zítra vymyslíme u dr..pokud to nebude hned tak se vrátím do práce a za pár měsíců možná půjdu na další KET,dám si pauzu,už jsem rozhodnutá,pokud se vrátím do práce tak na delší dobu...ale vám přeji ať vše dobře dopadne holky,alespoň vám... 😉

78marcela
30. lis 2014

@p1983k tak to je dřina. To bych byla taky doma. Tak uvidíš. Ty vánoce do toho teď určitě zasáhnou. Já si to naplánovala tak že ms musí přijít zítra abych to stihla před svátky. Jinak pujdeš až po.
A ještě jedna rada. Nedělej si pauzy moc velké. Já si na podzim řekla, že si dám pauzu půl roku a půjdu zjara a šla jsem shodou různých okolností zjara za tři roky. A teď toho lituji. NEdaří se a jsem pořád starší a starší.

anina32
30. lis 2014

@p1983k Ahoj, já jsem byla 14.den po KETU teď v pátek, těhu test i krev negativní, menstruaci jsem měla dostat už v pondělí, ale utrogestan to brzdil, jenom jsem od středy nepatrně špinila. V pátek mi tedy potvrdili že nejsem těhotná a řekli vysadit léky, na to konto hned druhý den dorazila menstruace, takže zítra budu volat do Caru abych se objednala na ultrazvuk, bylo mi řečeno že 12.den cyklu, když budu mít dobrou sliznici, měli bysme další KET do vánoc stihnout.

p1983k
autor
1. pro 2014

@anina32 Tak pokud dnes vysadím léky tak by jsme to taky mohli stihnout...sice to bude na kvap,ale stíháme 😉 Tobě hodně štěstí na další pokus !!!

anina32
1. pro 2014

@p1983k Jak ti dopadla krev? Já jsem objednaná na příští středu na ultrazvuk, tak uvidíme jestli bude dobrá sliznice. Držím pěsti ať můžete jít na další ještě v prosinci 😉