Nízké AMH. Otěhotněly jste přes IVF?
Ahoj holky, chci se zeptat jestli se vam podarilo otehotnet pres IVF i s nizkou hodnotou AMH
Všechny tu máte krásné amh. Mě ho ani nenaměřili. Měla jsem ho pod měřitelnou hranici 0.01
1 IVF 7 foliků, 1 ZT v 9 týdnů.
2 IVF 6 foliků. SYN 7 let. Špatná krev. Nic není ztraceno
@martasek33 to vážne? Ja mám 0.02 😕. Už ma tlačia iba do dv. Tebe sa podarilo prirodzene?
@rootham ano, byla jsem tak nejak z tele te situace spatna a pak si rekla ze se musim dat dokupy! Uzdravit se. Zacala jsem pit Macu, chodit na akupunkturu, zdrave jist a hybat se . Nasla jsem si jiny smysl zivota a jinou praci a pdychicky vypla. Myslim, ze mi pomohlo na sebe betlacit a smirit se se situaci. A ejhle… neverila jsem tomu!
Lekari umi dneska pomoci hodne parum ale ta psychika umi veci!
Moc moc ze srdce preji at tohle prekonate a at se vam zadari🍀🍀🍀🍀
@loylii
@rootham
No js fakt netusim! Podle me ta psychika. Byla jsem na tom jodne spatne.
Jednak nam umrelo miminko par dni pred porodem a to jsme taky otehotneli zazrakem a pak mi rekli ze mam nizke to AMH a proste me stilulovsli a nic se nedelo 😪
Nejak jsem si rekla ze se musim psychicky uklidnit a vyrobnat a chodila jsem k psycholozce. Na akupunkturu. Pila jsem Macu. Dodrzovala spanek, jidlo a pohyb a mela i ty vitaminy kys listove.

@dailla aaaau 😫. To napravanie kostrče? Dalo sa to vydržať? Myslíš, že to mohlo zvýšiť amh?