icon

Nízké AMH. Otěhotněly jste přes IVF?

janinne7
19. bře 2021

Ahoj holky, chci se zeptat jestli se vam podarilo otehotnet pres IVF i s nizkou hodnotou AMH

Strana
z2
rootham
23. říj 2021

@dailla aaaau 😫. To napravanie kostrče? Dalo sa to vydržať? Myslíš, že to mohlo zvýšiť amh?

loylii
24. říj 2021

@rootham opatrně, není to pro každého. Já na tom byla a mě se naopak pritizilo. Začala pak bolest zad.

rootham
24. říj 2021

@loylii jaj, veď nezvazujem to, keď tu baby spomenú, tak ma to zaujíma. Neviem, či by som našla odvahu ísť do toho

martasek33
1. pro 2021

Všechny tu máte krásné amh. Mě ho ani nenaměřili. Měla jsem ho pod měřitelnou hranici 0.01
1 IVF 7 foliků, 1 ZT v 9 týdnů.
2 IVF 6 foliků. SYN 7 let. Špatná krev. Nic není ztraceno

loylii
1. pro 2021

@janinne7 Dobrý den, jak to u vás dopadlo?🥰

janinne7
autor
1. pro 2021

@loylii sobry den! Vcera jsem porodila holcicku Ellu ♥️🥰🙏🏼🌈

rootham
2. pro 2021

@martasek33 to vážne? Ja mám 0.02 😕. Už ma tlačia iba do dv. Tebe sa podarilo prirodzene?

janinne7
autor
2. pro 2021

@rootham ano, byla jsem tak nejak z tele te situace spatna a pak si rekla ze se musim dat dokupy! Uzdravit se. Zacala jsem pit Macu, chodit na akupunkturu, zdrave jist a hybat se . Nasla jsem si jiny smysl zivota a jinou praci a pdychicky vypla. Myslim, ze mi pomohlo na sebe betlacit a smirit se se situaci. A ejhle… neverila jsem tomu!
Lekari umi dneska pomoci hodne parum ale ta psychika umi veci!
Moc moc ze srdce preji at tohle prekonate a at se vam zadari🍀🍀🍀🍀

rootham
2. pro 2021

@janinne7 veľké ďakujem 🥰. Aj mne už to začína prerastať cez hlavu. Som sklamaná, zúfalá a neviem čo všetko ešte. Už som rezignovala. Začala som tiež trochu cvičiť. Musím tiež prehodiť výhybku, lebo mi z toho prepne 😕. Len mňa už tlačí moc aj vek....42...tam už moc nenavymyslam.

janinne7
autor
3. pro 2021

@rootham moc moc drzim palce vim co prozivate a jak je to tezke 😢 mrzi me to :(
A to IVF se nezdarilo? Zadny folikul ani embrio??

rootham
3. pro 2021

@janinne7 ďakujem. Si moc milá 🥰. Absolútne sa nezadarilo. Asi iba 7 folikov, ale nerástli. Tak sme nedošli ani k odberu. O embryu ani nehovorím... Také štádium nepoznáme

janinne7
autor
3. pro 2021

@rootham mela jsem to stejne… ja nemela ani folikul 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

loylii
3. pro 2021

@janinne7 a jak se vám to tedy povedlo?

rootham
3. pro 2021

@janinne7 vážne? Tak ako sa zadarilo? 😁

janinne7
autor
5. pro 2021

@loylii
@rootham
No js fakt netusim! Podle me ta psychika. Byla jsem na tom jodne spatne.
Jednak nam umrelo miminko par dni pred porodem a to jsme taky otehotneli zazrakem a pak mi rekli ze mam nizke to AMH a proste me stilulovsli a nic se nedelo 😪
Nejak jsem si rekla ze se musim psychicky uklidnit a vyrobnat a chodila jsem k psycholozce. Na akupunkturu. Pila jsem Macu. Dodrzovala spanek, jidlo a pohyb a mela i ty vitaminy kys listove.

rootham
5. pro 2021

@janinne7 asi áno, psychika urobí svoje. Pane Bože... bábo vám umrelo? To mi je ľúto. Musela to byť tá najväčšia bolesť v živote 😢. Ale vidíš, pán Boh ťa odmenil...🙏 Teraz máš vytúžený batôžtek. Držím palce 🍀

pietrula
3. črc 2022

@dailla Kolkokrat si mala to AMH premerane, ak sa mozem opytat ?

Strana
z2