icon

Nízké hHCG po KET. Má někdo pozitivní zkušenost?

elis921
30. bře 2025

Ahoj. Je tu někdo, kdo měl po transferu 5 denního embrya nízké HCG a prece to dobre dopadlo?

Ja 14 den po transferu jen 60:( 18. den 380…

Děkuji všem

reeeza
30. bře 2025

HCG roste. Nevidím nikde problém🤷‍♀️

elis921
autor
30. bře 2025

@reeeza doktorka říkala, že HCG se považuje za pozitivní až nad 100, chtela uz vysadit léky a rekla mi, že to neni prosperující těhotenství 🥺 pak teda že ještě léky necháme, hcg začalo růst a mám počkat do kontroly, že to bude asi mimoděložní… Koukala jsem snad na všechny diskuze a když měl někdo nižší hcg než 200 tak to do 9tt vždy skončilo :(

reeeza
30. bře 2025

Za mě je směrodatné, jestli hcg roste a u tebe roste krásně.

Dokonce víc než se v průměru uvádí. Uvádí se že by mělo stoupnout o dvojnásobek za dva dny. 14dpt 60, 16dpt by to bylo 120, 18 dpt by to bylo 24 a ty máš 380🤗

Chápu že tě vykolejil ten pomalý nástup, ale mohlo se prostě začít implantovat později, pak trošku volnější tempem, hcg tedy začlo produkovat spíš později...prostě máš flegmouška 🥰 Pořád ale krásně zapadáš do tabulek, Dokonce rozhodně nepatříš k případům s nízkým hcg.

Za mě už se přestaň strachovat. Jsi těhotná, věř že bude vše ok. Samozřejmě v začátcích je to buď a nebo, ale to už prostě musí zvládnout každá z nás sama, nějak se sklidnit, srovnat hlavu a hlavně pomáhá negooglit!!!!😅🤪

elis921
autor
30. bře 2025

@reeeza mockrát děkuji za povzbudivou zprávu 🩷

Ano, bohužel jsem už pročetla celý internet 🥺🤣
A jaksi jsem nenašla ani jeden příběh s pozitivním koncem při malém hcg po transferu 🥺

Lékařka mi taky řekla, že nemám mít žádné očekávání a raději počítat s tim nejhorším.

HCG sice roste, ale co dělalo to embryo celý týden než začalo vylučovat HCG?
Měla jsem ducha na testu už od 6dpt, ale nesílil, začal sílit až někdy 13DPt…

No, zítra mám další krev, tak uvidíme 🥹

Jsem už z toho tak unavená, mam za sebou 5 transferů, dvě IVF, IUI… snad se na nás štěstí usměje

reeeza
30. bře 2025

Tak já nevím 🤷‍♀️

piggy123
30. bře 2025

@elis921 mně to přijde bohužel dost málo…. 😒 ale třeba se pletu. Já jsem měla 14 dní po transferu 5 denního embrya hCG 3293. A 16 dní po 5468….

elis921
autor
30. bře 2025

@reeeza děkuji za tabulku. Jo ja jsem už téměř 6 týdnu od poslední menstruace, tak do tabulky moc nezapadám :(

elis921
autor
30. bře 2025

@piggy123 děkuji 😍 mi to taky přijde málo, na zázraky asi už nevěřím 🥺

reeeza
30. bře 2025

Já jsem to tu nedávno psala. Četla jsem nějakou zahraniční studií a opravdu 97%těhotenství s pomalým nárůstem hcg je neprosperující.

97 žen ze 100 to mimi nedonosí. Ale 3 ze 100 ano. 30 ze 1000 donosí. To není úplně málo.

Hormony bych za sebe nevysazovala a počkala, jak se to vyvrbí. Ale na to jste se neptala, je to nevyžádaná rada. Pardon 🙊

anonym_32e234
15. říj 2025

Ahoj, ráda bych věděla, jak dopadla autorka dotazu @elis921.
Jsem po ET a mám také nízké HCG, tak by se mi hodil nějaký příběh se šťastným koncem.

elis921
autor
16. říj 2025
@anonym_32e234

Ahoj, ráda bych věděla, jak dopadla autorka dotazu @elis921.
Jsem po ET a mám také nízké HCG, tak by se mi hodil nějaký příběh se šťastným koncem.

@anonym_32e234 ahojky, u mě to bohužel šťastný konec nemělo 🥹 vznikla z toho embryomolla, gestacni vaček rostl, ale embryo se neobjevilo, čekali jsme do 9tt a pak revize. Kolik máš HCG? Studovala jsem si o tom hodně a dost pozitivních příběhů jsem viděla 🥰

arito
Autor odpověď smazal
anonym_32e234
16. říj 2025
@elis921

@anonym_32e234 ahojky, u mě to bohužel šťastný konec nemělo 🥹 vznikla z toho embryomolla, gestacni vaček rostl, ale embryo se neobjevilo, čekali jsme do 9tt a pak revize. Kolik máš HCG? Studovala jsem si o tom hodně a dost pozitivních příběhů jsem viděla 🥰

@elis921
Měla jsem 14 dní po ET 5 denního embrya HCG 38,5.
Zitra jdu znovu na krev, tak uvidím.
Teď je to potřetí, co mám nízké HCG, ale přitom nejvyšší hodnota.

anonym_32e234
16. říj 2025
@elis921

@elis921 A je mi líto, že to nedopadlo. Jak jsi na tom teď? Byl další KET?

elis921
autor
18. říj 2025
@anonym_32e234

@elis921 A je mi líto, že to nedopadlo. Jak jsi na tom teď? Byl další KET?

@anonym_32e234 38 je tedy opravdu málo, z toho podle mě nic nebude, při biochemickém jsem měla nějakých 25 a za pár dní nula 🫣 jinak mi vyšel další ket, který jsem absolvovala na začátku srpna, takže začínám 4. měsíc a modlím se, aby vše bylo dobré. Určitě to vyjde i tobě 🩷 máš ještě nějaké nanuky?

anonym_32e234
18. říj 2025
@elis921

@anonym_32e234 38 je tedy opravdu málo, z toho podle mě nic nebude, při biochemickém jsem měla nějakých 25 a za pár dní nula 🫣 jinak mi vyšel další ket, který jsem absolvovala na začátku srpna, takže začínám 4. měsíc a modlím se, aby vše bylo dobré. Určitě to vyjde i tobě 🩷 máš ještě nějaké nanuky?

@elis921 tak gratuluji 😊 a věřím, ze to dopadne dobře.

V pátek jsem mela hCG 129. Doktorka to vidí pozitivně. Já pořád doufám, ale počítám i s tím, ze to nemusí vyjít.
Máme ještě 2 embrya po genetice. Ale uz bych byla šťastná, kdyby to vyšlo, ted to byl uz 6. transfer a předtím jsem prodělala mimoděložní.