Opakovaný ket. Mají lékaři pravdu, že je větší šance?
Zdravím, mám dotaz mají lékaři pravdu když se ket opakuje že je větší šance ? Ještě mě zajímá zda jste chodili na ket pořad jeden za druhým ?
@andreasvo Budu držet palce, ať to vyjde! A pokud se na to člověk cití, je lepší zkoušet jeden pokus za druhým. Podle mě si tak tělo zvykne na ty prášky a lépe přijme embryo. Děkuji, ale ještě nemám vyhráno, udělal se mi hematom, tak každou chvíli krvácím. Snad to prcek zvládne.🙂)
@andreasvo muzu se prosim zeptat, co je ten KET? 😅 my ted do vseho jdem na poprve, a jsem z toho vyděšená😟
@kvetuska145 KET=ze zmraženého embrya(oplozeného) už máš po stimulaci nebo stimuluješ?
@andreasvo Teprve budu, ale jdu teprve na vyšetření cervikláního hlenu a dr říkal, že koncem řijna by to cca šlo.. Jenomže mám dlouhé cykly a přijde mi že duphaston mně blokuje ovulku tak jako snad si semnou poradijou. JÍm to tak, jak mi dr řekli :/
@kvetuska145 tak to máš dlouhý protokol ? Taky jsem to tak měla.
@andreasvo No ale mně budou dělat, že dají spermie do mě, tak nevím jestli je to ten Ket. Jdu tam zkusit zavolat a poradit se co mám dělat.
@kvetuska145 aha tak to by mělo být IUI 🙂
@andreasvo myslela jsem si ☺️ A co je lepsi? 😇
@kvetuska145 tak záleží spíš jaký máte problém
@andreasvo no muj mel spatnou morfologii jenom a ja jdu zatim na vysetreni, ale mam dlouhe cykly. Takze uvidime no 😒 Ale jednou to vyslo akorat to nedopadlo. A je to pul roku.
@kvetuska145 teď to vyjde ! Přeji moc štěstí🍀
@andreasvo dekuju moc🥰
Holky je tu někdo,kdo byl na KET v nativu?chtěla bych se na něco zeptat.diky

@takyjedna tak to je paráda ! Že se i tak podařilo viróza je potvora.