icon

Opakovaný ket. Mají lékaři pravdu, že je větší šance?

andreasvo
12. zář 2020

Zdravím, mám dotaz mají lékaři pravdu když se ket opakuje že je větší šance ? Ještě mě zajímá zda jste chodili na ket pořad jeden za druhým ?

Strana
z2
andreasvo
autor
13. zář 2020

@takyjedna tak to je paráda ! Že se i tak podařilo viróza je potvora.

andreasvo
autor
13. zář 2020

@kackacerm právěže taky to bylo teď biochemické Tak jsem zvědavá změnili léčbu?

kackacerm
13. zář 2020

@andreasvo Říkají, že je po biochemku pohnojeno a další pokus většinou už vyjde. Navýšili mi prášky, jinak nic. Ale teď po letech beru vůbec šílené množství prášků, jak se nedařilo, tak zkoušeli co šlo.🙂

andreasvo
autor
14. zář 2020

@kackacerm tak to jsem zvědavá 🍀Ahaa. Tak to moc gratuluji že podařilo🍀

kackacerm
14. zář 2020

@andreasvo Budu držet palce, ať to vyjde! A pokud se na to člověk cití, je lepší zkoušet jeden pokus za druhým. Podle mě si tak tělo zvykne na ty prášky a lépe přijme embryo. Děkuji, ale ještě nemám vyhráno, udělal se mi hematom, tak každou chvíli krvácím. Snad to prcek zvládne.🙂)

kvetuska145
14. zář 2020

@andreasvo muzu se prosim zeptat, co je ten KET? 😅 my ted do vseho jdem na poprve, a jsem z toho vyděšená😟

andreasvo
autor
14. zář 2020

@kvetuska145 KET=ze zmraženého embrya(oplozeného) už máš po stimulaci nebo stimuluješ?

andreasvo
autor
15. zář 2020

@kackacerm zatím mě přijde že jsi tělo na to moc nezvyka už přes dva měsíce mám úplně olezenou bradu 😀 musíš hodně odpočívat! 🍀

kvetuska145
15. zář 2020

@andreasvo Teprve budu, ale jdu teprve na vyšetření cervikláního hlenu a dr říkal, že koncem řijna by to cca šlo.. Jenomže mám dlouhé cykly a přijde mi že duphaston mně blokuje ovulku tak jako snad si semnou poradijou. JÍm to tak, jak mi dr řekli :/

andreasvo
autor
Autor odpověď smazal
andreasvo
autor
15. zář 2020

@kvetuska145 tak to máš dlouhý protokol ? Taky jsem to tak měla.

kvetuska145
15. zář 2020

@andreasvo No ale mně budou dělat, že dají spermie do mě, tak nevím jestli je to ten Ket. Jdu tam zkusit zavolat a poradit se co mám dělat.

andreasvo
autor
15. zář 2020

@kvetuska145 aha tak to by mělo být IUI 🙂

kvetuska145
15. zář 2020

@andreasvo myslela jsem si ☺️ A co je lepsi? 😇

andreasvo
autor
15. zář 2020

@kvetuska145 tak záleží spíš jaký máte problém

kvetuska145
16. zář 2020

@andreasvo no muj mel spatnou morfologii jenom a ja jdu zatim na vysetreni, ale mam dlouhe cykly. Takze uvidime no 😒 Ale jednou to vyslo akorat to nedopadlo. A je to pul roku.

andreasvo
autor
16. zář 2020

@kvetuska145 teď to vyjde ! Přeji moc štěstí🍀

kvetuska145
17. zář 2020

@andreasvo dekuju moc🥰

zuzicek2013
18. zář 2020

Holky je tu někdo,kdo byl na KET v nativu?chtěla bych se na něco zeptat.diky

Strana
z2