Otěhotněla jste některá po prvním IVF?
Ahoj holky, otěhotněla jste některá hned při prvním IVF?
ahoj mám dvě kamarádky co mají dvojčata na poprvé a jednu co má chlapečka na poprvé ! takže naděje je !!! já osobně měla dvě IFV a nic ale pak se zadařilo přirozeně 🙂))
Ahoj,
já píchala také Gonal a reagovala jsem i při nízkých dávkách super, povedlo se hned napoprvé a dnes už jsem viděla jak náš miláček kopal na UZ nožičkama 🙂 Přeji hodně štěstíčka a pevné nervy, neboj zvládneš to a budeš mít k ježíšku ten nej dáreček 😵
Ahojky,nám se zadařilo po 1.IVF s jedním embryjkem
Ahojky holky, tak mám za sebou ET (2 embryjka). Akorát mě docela překvapilo, že test si mám dělat až 27.12. a v případě, že bude pozitivní, tak ultrazvuk až 4.1.. O žádných krevních testech nemluvili. Nebo to dělají zároveň s ultrazvukem? Máte s tím někdo zkušenost? Ono je možné, že je to posunuté, protože CAR bude mít přes Vánoce 14 dní zavřeno. Ale i tak mi tam ty krevní testy nějak chybí 😒
ahojky taky bych vas chtela povzbudit, take nam vyslo 1.IVF kde jsme zavadeli dve blastocysty a je z toho prvni dceruska Miuska a o rok a pul pozdeji jsme sli na 2.Ivf s minimalni stimulaci a take jsme zavedli dve tentokrat 8 bunecne a take se jedno chytlo a je z neho druha dceruska Lilluska!!!!!!!!takze verte tomu a vyjde to!! My uz mame vybojovano 😵 😵 😵 😵 drzime palecky vsem co jeste bojuji, holky stoji to opravdu za to tak to nevzdavejte!!!
hmm, tak já jsem si dělala dneska 10tý den po transferu test a je na něm sněhobílo, ani náznak ducha, takže jak to vypadá, nám se ET nepovedl. ☹ ☹
Ahoj, můžu se zeptat, jak dlouho to trvalo od doby, kdy jste poprvé přišly do CARu až do toho 1. IVF? Děkuju
@pupidu Záleží to na tom, jestli bude mít partner dobrý spermiogram, jestli ty budeš v pohodě, bude ti růst dobře sliznice, neobjeví se ti cysta atd. Jsou tady holky co měli IVF za 2 měsíce. Nám se to zpozdilo kvůli tomu, že mě 1 měsíc nenarostla sliznice a pak jsem dlaší měsíc šla na laparoskopii a hysteroskopii. Měla jsem cystu na vaječníku a sama neodešla.
ahojky, nebojte holky zázraky se dějí..... právě vedle v postýlkách usínají 2 raubíři, kteří se u mě uhnízdili hnedky po prvním IVF, takže nezoufejte, ono to vyjde. My sice nedoufali, že to vyjde na první pokus a o to jsme byly překvapenější. Sice jsme dostala hyperstimulák 4. stupně, ale výsledek stojí za to 🙂
Zdravím... my máme také z prvního IVF hnedka dvojčátka, takže šance určo je 🙂 , teď v sobotu jdu na KET tak uvidíme jak to dopadne 😀 , snad také dobře. Jinak my jsme měli IVF od první návštěvy za 6 měsíců. Chodíme do Gennetu v Praze.
Ahojky, moc vás všechny zdravím.. 29.10. mi byla při ET zavedena jedna blastocysta a ted jsem v 10tt 🙂 a pevne verim, ze bude vse jen OK.. Uzila jsem si hyperstimulacni syndrom a i pres nej mi ET udelali, rikali, ze hyperstimulak zvysuje uspesnost uhnizdeni..a opravdu to vyslo 🙂 Takze nadeje je velka!! 🙂
@pupidu My jsme meli prvni konzultaci na zacatku srpna a stimulovat zacali uz v prvni pulce rijna, takze to byl fofr 🙂 Mam taky nepruchodne vejcovody, takze o inseminaci ani nemelo smysl premyslet a sli jsme rovnou na IVF.. Ale asi ty cekaci lhuty jsou v kazdem CARu jine. My jsme chdili do Zlina.
Drzim vsem pesticky!!! 🙂
@janinous Ahojky, moc gratuluji 🙂. Já jsem začala se stimulací 30.11., ale řekli mi, že u mě hrozí hyperstimulační syndrom, takže mi embryjka musí zamrazit a na transfer půjdu, až po novém roce. Co jsi prosím brala?

Jééé holky, tak to je paráda🙂 Tak zase mi svitla naděje, že by to snad mohlo i klapnout napoprvé 🙂)))