Otěhotnění po abortu - jaká je šance na šťastný konec?

monikarostislav
1. lis 2018

Krasny den, jsem nm a v 5tt jsem spontanne potratila. Je moznost, ze se podruhe zadari? Nebo jaka je sance, ze se plod uchyti? V caru to berou jako opozdena menstruace. Dekuji

merope
2. lis 2018

Spousta holek potratí a potom bez problémů otěhotní.

zelenaesmolda
2. lis 2018

@merope spousta zen potrati a ani nevi,ze byly tehotne 🙂

merope
2. lis 2018

@zelenaesmolda Jéje, já si až teď pořádně přečetla, že 5tt, já napoprvé četla v 5 měsíci. Potrat v 5tt je záležitost tak běžná, že to ani není pořádně potrat, ale spíše jen to, že se prostě náhodou uchytilo neživotaschopné embryo a nic víc. Těch je většina. V CARu se většina vajíček přestane vyvíjet do 5 dnů a co se pak implantuje, se často neuchytí.

zavodnice
2. lis 2018

Nám to vyšlo hned druhy cyklus. Vlastně jsem to ani nečekala, byla jsem z toho v pěkné depce. Šance na nové tehotenstvi tam určitě je.

zelenaesmolda
2. lis 2018

@merope no bylo by zajimave potratit v patem mesici a nevedet o tehotenstvi.ale i takove pripady jsou,znas ten porad I didn't know I was pregnant?

merope
2. lis 2018

@zelenaesmolda Tak já z tazatelky pochopila, že to věděla. Nevědět o tom, to by snad ani nevěděla, že potratila, ne?

monikarostislav
autor
2. lis 2018

Nechapu ze do 5 dne se prestane vyvijet a oni i pres to udelaji ivf/ket?
Ano ja o tom vedela, ze jsem tehotna a i pres veskere prasky se neudrzelo

merope
2. lis 2018

@monikarostislav Napsala jsem to asi trošku nesrozumitelně - plno vajíček se přestane vyvíjet. A ty, co se vyvíjí pořád dál, tak z nich se kupa potom neuchytí. A mnoho z těch, co se uchytí, je i tak špatných (pomůže jim třeba jenom embryoglue, takže se zachytí, ale o moc víc nedají) a odchází tak jako tak v prvních týdnech. Jenom málo zůstane.

moly001
2. lis 2018

@monikarostislav 5 tt to je opravdu opožděná menstruace...já to letos takto měla 2x, potřetí v 6tt a teď jsem letos těhotná počtvrté a doufám, že to vyjde....a jak píší holky, v 5 tt na to spousta holek ani nepřijde a je to opravdu časté....prostě opožděná menstruace. Tak ať se brzy zadari!

saminomimino
2. lis 2018

jeto běžné,kor takto brzy ,tak končí každé druhé těhu,není důvod proč bz se další plod neuchytil,zřejmě se ted špatně uchytilo nebo mělo jakoukoliv vadu a příroda to vzřešila nejlépe jak mohla