icon

Otěhotnění po abortu - jaká je šance na šťastný konec?

monikarostislav
1. lis 2018

Krasny den, jsem nm a v 5tt jsem spontanne potratila. Je moznost, ze se podruhe zadari? Nebo jaka je sance, ze se plod uchyti? V caru to berou jako opozdena menstruace. Dekuji

merope
•
2. lis 2018

Spousta holek potratí a potom bez problémů otěhotní.

zelenaesmolda
•
2. lis 2018

@merope spousta zen potrati a ani nevi,ze byly tehotne 🙂

merope
•
2. lis 2018

@zelenaesmolda Jéje, já si až teď pořádně přečetla, že 5tt, já napoprvé četla v 5 měsíci. Potrat v 5tt je záležitost tak běžná, že to ani není pořádně potrat, ale spíše jen to, že se prostě náhodou uchytilo neživotaschopné embryo a nic víc. Těch je většina. V CARu se většina vajíček přestane vyvíjet do 5 dnů a co se pak implantuje, se často neuchytí.

zavodnice
•
2. lis 2018

Nám to vyšlo hned druhy cyklus. Vlastně jsem to ani nečekala, byla jsem z toho v pěkné depce. Šance na nové tehotenstvi tam určitě je.

zelenaesmolda
•
2. lis 2018

@merope no bylo by zajimave potratit v patem mesici a nevedet o tehotenstvi.ale i takove pripady jsou,znas ten porad I didn't know I was pregnant?

merope
•
2. lis 2018

@zelenaesmolda Tak já z tazatelky pochopila, že to věděla. Nevědět o tom, to by snad ani nevěděla, že potratila, ne?

monikarostislav
autor
•
2. lis 2018

Nechapu ze do 5 dne se prestane vyvijet a oni i pres to udelaji ivf/ket?
Ano ja o tom vedela, ze jsem tehotna a i pres veskere prasky se neudrzelo

merope
•
2. lis 2018

@monikarostislav Napsala jsem to asi trošku nesrozumitelně - plno vajíček se přestane vyvíjet. A ty, co se vyvíjí pořád dál, tak z nich se kupa potom neuchytí. A mnoho z těch, co se uchytí, je i tak špatných (pomůže jim třeba jenom embryoglue, takže se zachytí, ale o moc víc nedají) a odchází tak jako tak v prvních týdnech. Jenom málo zůstane.

moly001
•
2. lis 2018

@monikarostislav 5 tt to je opravdu opožděná menstruace...já to letos takto měla 2x, potřetí v 6tt a teď jsem letos těhotná počtvrté a doufám, že to vyjde....a jak píší holky, v 5 tt na to spousta holek ani nepřijde a je to opravdu časté....prostě opožděná menstruace. Tak ať se brzy zadari!

saminomimino
•
2. lis 2018

jeto běžné,kor takto brzy ,tak končí každé druhé těhu,není důvod proč bz se další plod neuchytil,zřejmě se ted špatně uchytilo nebo mělo jakoukoliv vadu a příroda to vzřešila nejlépe jak mohla