icon

Po embryotransferu - kdy probíhá zahnízdění?

leny18
16. zář 2016

Ahoj chci se zeptat za jak dlouho po ET se embryo zahnizďuje?nebo je to u každé jinak?dekuju☺

Strana
z4
swingw
11. lis 2016

@leny18 Tak ja 9 den po ET a duch nesili, tak myslím ze už je to ztracené.😔

leny18
autor
11. lis 2016

@swingw a máš foto?

swingw
11. lis 2016

@leny18 Tak až ted po limitu se nějaká slabá ukázala.

swingw
11. lis 2016
leny18
autor
11. lis 2016

@swingw vždyť je krásná 😊buď v pohode😉

leny18
autor
11. lis 2016

@swingw já jsem se koukla na včerejší test a zdálo se mi že jsem si tam vykoukala ducha.ale spíš si myslím že už mi hrabe😃

swingw
11. lis 2016

@leny18 Ja bych tam možná malého ducha viděla, když se na to víc zakoukam. 😊

swingw
11. lis 2016

@leny18 Tak jsem dnes k večeru začala trochu špinit, tak nevím co si mam myslet. 😞Zítra bych to měla správně dostat, tak uvidíme 😞 Ale asi nic😞

leny18
autor
12. lis 2016

@swingw a já na testu bilo😔😔tak snad příště..to jsou nervy tohle to 😓no uvidíš a ty jsi dnes 10 den?

terisekk
12. lis 2016

Ahojky ve spolek, byla jsem 3.10. na 3.IVF a 6. den po ET jsem začala mít šílené bolesti v podbřišku a špinění. Teď už čtvrtý den silně krvácím, nedělám si naděje, naštěstí mám doma po 2.IVF z KETu chlapečka, ale bohužel bude asi jedináček. Tohle IVF nám přežilo pouze jediné embryo, navíc mi odchází vaječníky. Držím všem pěsti, aby vám to vyšlo 🙂

terisekk
12. lis 2016

@swingw Pokud by jsi jen špinila, nevadí to, dokud ta krev není jasně červená, je tu pořád velká šance na otěhotnění.

swingw
12. lis 2016

@terisekk Zatím jasně červená není, ale bojím se aby se to nerozjelo víc 😞 Zítra bych chtěla znovu testovat, tak uvidíme. 😊

swingw
12. lis 2016

@terisekk Hlavní je, že už máš alepoň jednoho zdravého rosťáka doma. 😊

swingw
12. lis 2016

@leny18 To mě mrzí 😔 ale také jsem našla příspěvky,kde psali že měli ducha až po 14 dnech. Ještě to nebudeme vzdávat. Ty ro mas první pokus? Jj jinak dnes mam 10 den po ET a ve středu mam jet na krev.

leny18
autor
12. lis 2016

@swingw já jsem teď po 2 ivf..z prvního máme dceru..další 2 ket nic a teď myslím taky nic.

terisekk
12. lis 2016

@swingw Držím ti pěsti, aby tam ty dvě čárky byly 🙂

leny18
autor
13. lis 2016

@swingw právě mi přišla MS.a jak jsi na tom ty?

swingw
13. lis 2016

@leny18 To me mrzí 😞 a to ti dorazila o přes utrogestan? Ja zatím stále špinim a na testu 2 čárky, ale nesílí zatim. Ve středu mám jít na krev.

leny18
autor
13. lis 2016

@swingw jj i přes utrogestan a přišla úplně přesně na den..to je poprve..vždycky mi to ten utrogestan oddalil a teď ne.no je to hrozný ale už vím na čem jsme a nebudu si dělat naděje.budu ti držet palce ať mám pozitivní krev

kamilka90
15. lis 2016

@leny18 Ahojky, jak je? byla to opravdu MS nebo je ještě nějaká naděje?

leny18
autor
15. lis 2016

@kamilka90 Ahojky nic moc😔opravdu MS..naděje žádná 😭

leny18
autor
15. lis 2016

@kamilka90 a co stimulace?vše v pohodě?

kamilka90
15. lis 2016

@leny18 To mě mrzí, ale stále přeju hodně pozitivity, alespoň se něco děje...dopadne to, neboj 🙂 já sem 5.den stimulace, OPU po víkendu...je mi zatím dobře 🙂

leny18
autor
16. lis 2016

@kamilka90 dekuji..tak to je moc dobře že to probíhá v pohodě. Hlavně aby bylo dost vajíček a pak dost embroušků😉

swingw
17. lis 2016

Ahoj holky,tak dle krve je to pozitivní 🙂 30.11. mám jít na ultrazvuk, tak snad vše bude tam kde má být a bude to v pořádku. Moc Vám děkuji za podporu a držím vám pěstičky 🙂

leny18
autor
17. lis 2016

@swingw juu to jsou krásné zprávy...moc gratuluji.

kamilka90
18. lis 2016

@leny18 Ahojda, tak mám na každé straně 3 vajíčka...není to málo? V pondělí OPU a do pátku transfer... 🙂

leny18
autor
18. lis 2016

@kamilka90 ahojky myslím že to není málo. Když by bylo ze 6 folikulu 6 vajíček tak si myslím že je to super. Hlavně aby se jich dost oplodnilo😊já měla 8 folikulu a z toho bylo 8 vajíček. A oplodnilo se jich 6 ale nakonec zůstali jen 3.jedno mi zavedli,to nevyšlo a dvě jsou zamrazeny.

kamilka90
18. lis 2016

@leny18 A ještě Dr. říkal, že vpravo mám tekutinu ve vejcovodu, ale že by to nemělo dělat problém, tak mi dá před ET antibiotika radši a říkal, že teď zavedeme embryo horší kvality, ať ho v tomhle cyklu "neplýtváme", když tam je ta tekutina... :/ máš s tím zkušenost? nebo někdo z vás holky?

leny18
autor
18. lis 2016

@kamilka90 tak to nemám vůbec zkušenost. Ale mě zase nemohli vůbec najít levy vaječník a až po dlouhý době ho našli v pravo spojeny s tím pravým. A taky říkali že to nevadí. Že to může být tou stimulaci.

Strana
z4