icon

Po embryotransferu - kdy probíhá zahnízdění?

leny18
16. zář 2016

Ahoj chci se zeptat za jak dlouho po ET se embryo zahnizďuje?nebo je to u každé jinak?dekuju☺

Strana
z4
kamilka90
18. lis 2016

@leny18 Tyjo tak to slyším poprvé taky.. snažím se být pozitivní, že vlastně všechno zatím tak jak chceme 🙂 ... a kdy budeš pokračovat ty? Ještě před Vánoci?

leny18
autor
18. lis 2016

@kamilka90 no já jsem to taky slyšela poprvé a dost jsem z toho byla vykulená. Chtěli bychom to stihnout do Vánoc tak snad to půjde.

kamilka90
23. lis 2016

@leny18 Tak já hlásím 4 embryjka z 6 odebraných a to bez ICSI 🙂 v pátek ET... jak u tebe? nějaké nové termíny a info? 🙂

leny18
autor
23. lis 2016

@kamilka90 jeeee to je pěkná úroda 😊takže v pátek budu držet palce. A necháš si zavést 1 nebo 2?no já zítra jedu do caru na ultrazvuk tak uvidíme co mi reknou.myslim že kdyby bylo všechno v pohodě a v pohodě se rozmrazily embrya tak by mohl být příští týden transfer..ale raději nebudu predbihat.

kamilka90
24. lis 2016

No mám z toho velkou radost, že to takhle vyšlo. Určitě si nechám zavést 1 🙂 jéé tak to taky držím pěsti zítra, ať je vše ok ;) tohle rozmražení je dobrá věc, když se to na začátku nevede, tak člověk už nemusí znovu stimulovat a vše podstupovat vid?

leny18
autor
24. lis 2016

@kamilka90 jojo to je bezva.akorat mě dneska na ultrazvuku řekli že ovulace asi proběhla dřív takže transfer nebude a jelikož jsou příští měsíc vánoce tak to vypadá až na leden.jeste mě pro jistotu objednali v sobotu na ultrazvuk ale tenhle měsíc s tím nemáme pocitat😔

kamilka90
24. lis 2016

A kolikátý den cyklu jsi? To mě mrzí.. třeba to je dobře, že budeš mít přes Vánoce jiné myšlenky a pak to třeba půjde 🙂 nám se dnes 1 embryjko zastavilo, máme teď 3...

leny18
autor
24. lis 2016

@kamilka90 dnes jsem 12 DC. Asi máš pravdu ze na vánoce bude klid..ale stejně bych byla radši kdyby mi v sobotu řekli že se spletli. Je to je škoda ale 3 jsou taky fajn😉nám nakonec taky zbyly 3.jedno zavedli a 2 zamrazili.a víš jaké jsou kvality?

kamilka90
24. lis 2016

@leny18 Já vím, člověk přemýšlí rozumně, ale stejně by všechno zahodil, jen aby už bylo mimi tam kde má 🙂 chápu tě... tak snad už vydrží a taky nám 2 zamrazí 🙂 kvalitu nevím, jen mi řekli, že se vyvíjí přesně jak mají a že žádné vady nebo změny nejsou... už mě začíná šimrat v břiše...zítra ve 13h jdu na to 🙂

leny18
autor
24. lis 2016

@kamilka90 strašně moc držím palečky 😊pak dej vědět jak efektivně cítíš ☺

leny18
autor
24. lis 2016

@kamilka90 strašně moc držím palečky 😊pak dej vědět jak se cítíš ☺

leny18
autor
24. lis 2016

Blbne mi slovník v mobilu

kamilka90
5. pro 2016

@leny18 Tak já hlásím // 🙂 v pátek jdu na krev 🙂 jupíííí

leny18
autor
5. pro 2016

@kamilka90 to jsou ale krásné zprávy..moc gratuluji. Tak ať je vše v pořádku a dotáhnete to spolu až do porodu☺

midunka
10. lis 2022

@leny18 ahojky já byla dneska a jak Ti je mě tedy dnes jen poboliva v podbřišku

Strana
z4