Po embryotransferu - kdy probíhá zahnízdění?
Ahoj chci se zeptat za jak dlouho po ET se embryo zahnizďuje?nebo je to u každé jinak?dekuju☺
Ahojky ve spolek, byla jsem 3.10. na 3.IVF a 6. den po ET jsem začala mít šílené bolesti v podbřišku a špinění. Teď už čtvrtý den silně krvácím, nedělám si naděje, naštěstí mám doma po 2.IVF z KETu chlapečka, ale bohužel bude asi jedináček. Tohle IVF nám přežilo pouze jediné embryo, navíc mi odchází vaječníky. Držím všem pěsti, aby vám to vyšlo 🙂
Ahoj holky,tak dle krve je to pozitivní 🙂 30.11. mám jít na ultrazvuk, tak snad vše bude tam kde má být a bude to v pořádku. Moc Vám děkuji za podporu a držím vám pěstičky 🙂
@kamilka90 ahojky myslím že to není málo. Když by bylo ze 6 folikulu 6 vajíček tak si myslím že je to super. Hlavně aby se jich dost oplodnilo😊já měla 8 folikulu a z toho bylo 8 vajíček. A oplodnilo se jich 6 ale nakonec zůstali jen 3.jedno mi zavedli,to nevyšlo a dvě jsou zamrazeny.
@leny18 A ještě Dr. říkal, že vpravo mám tekutinu ve vejcovodu, ale že by to nemělo dělat problém, tak mi dá před ET antibiotika radši a říkal, že teď zavedeme embryo horší kvality, ať ho v tomhle cyklu "neplýtváme", když tam je ta tekutina... :/ máš s tím zkušenost? nebo někdo z vás holky?

@leny18 Tak ja 9 den po ET a duch nesili, tak myslím ze už je to ztracené.😔