icon

Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!

alexkisss
19. led 2022

Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd

Strana
z7
sadovka
20. led 2022

@alexkisss ahojky,já jdu 27.1🙏🙂 první IVF bylo stopnute,z druhého IVF a prvního KET máme hned syna,pak 5x neúspěch,když jsme si chtěli dát pauzu před 3.IVF, zjištěno spontánní těhotenství, bohužel mimoděložní. Tak teď jdeme na jediného mrazáčka z třetího KET a snažím se tomu věřit 🙏🙏 držím Ti palečky ❤️

alexkisss
autor
21. led 2022

@sadovka jeeee tak super držím palecky i Tove nám se první ket vůbec nechytil druhy už ano ale ve 4 TT se přestalo vyvíjet takže revize no a ted jdeme na další tak uvidíme třeba nám to vyjde

sadovka
21. led 2022

@alexkisss tak snad pro nás obě bude tento rok šťastnější 🙏❤️

alexkisss
autor
21. led 2022

@sadovka doufám v to sem klidnější a koupila sem si nějaké vitaminy femibilon1

sadovka
22. led 2022

@alexkisss taky zobkám😊

alexkisss
autor
22. led 2022

@sadovka tak uvidíme jak dopadení v Praze snad to konečně vyjde

sadovka
22. led 2022

@alexkisss my navštěvuje Reprofit v Brně 🙂 taky moc doufám 🙏 teď bych chtěla tak usnout a probudit se za 3 týdny 😁 protože jak se znám,zas budu od čtvrtého dne testovat a lovit duchy🤨😁

alexkisss
autor
22. led 2022

@sadovka já testují teda az ten desátý den protože se bojím

alexkisss
autor
22. led 2022

Tak mužem pak testovat společně a uvidíme jak nám to půjde

sadovka
23. led 2022

@alexkisss jeee no moc ráda bych testovala společně, chtěla bych ti to tady i slíbit,ale já si sebou nejsem vůbec jistá,že to fakt vydržím 😁 ale můžu slíbit,že se o to opravdu pokusím 🙏😇 doma žádné testy nemám,tak to jsem zatím na dobré cestě 😁

alexkisss
autor
23. led 2022

@sadovka no já už doma mám dvě balení ale já mám silnou vůli tak to vydrzim budem se podporovat

zdenkashtoky
23. led 2022

Ahoj holky, podstoupili jsme přípravu na ivf+genetiku,z výsledků z genetiky nám přišlo,1embryjko bez výsledku (nedostatečná úroveň aplifikace DNA),2embryjko duplikace na 2q, trizomie 4.Má s tím někdo zkušenost?🥺

alexkisss
autor
24. led 2022

@zdenkashtoky tak to nevím to budeš muset asi do jiné diskuze tady máme ket ne ivf a nevím co to vůbec je to co si napsala

sadovka
24. led 2022

@zdenkashtoky ahojky,tak to já taky netuším

alexkisss
autor
26. led 2022

@sadovka ahijky tak jak je tesis se na zítra já se Těšín na patek

sadovka
26. led 2022

@alexkisss ahojky,já dnes měla strašně zařizování,teď jsem si akorát sedla,pojídám ananas a přemýšlím,jak to vydržím těch 10 dnů netestovat 😂 ale zatím jsem teda odhodlaná,že to dám 🤪 jinak se tentokrát snažím nad tím vůbec nepřemýšlet a zatím se mi to v tom shonu i daří 🙏 zítra to mám až na 11.45, ty budeš mít prduska kdy u sebe?❤️

alexkisss
autor
26. led 2022

@sadovka já jedu v patek do gennetu na kontrolu ohledně ovulace chceme to udělat v nativním ciklu tudíž bez hormonu PAC je špatně snasim takže si myslím ze v po nebo UT bych mela jít na transfer

sadovka
27. led 2022

@alexkisss ahaaa🙂 já myslela,že máš transfer v pátek. Tak to spolu nebudeme testovat, páč ty půjdeš vlastně až 5 dnů po mě. Ale však to je jedno, jen a hlavně ať nám to oběma dobře dopadne 🙏🙏 já už se převaluji v posteli a začínám se těšit ❤️

alexkisss
autor
27. led 2022

@sadovka to je dobré držím ti palecky

sadovka
27. led 2022

@alexkisss Tak už mám po🙏❤️ a mám nařízeno testovat už příští týden, protože kvůli opakovanym neúspěchům dostávám intrlipidy,tak aby věděli,jestli mi je dávat i příští týden 🙂 zítra dej vědět, držím palečky 🙏

alexkisss
autor
27. led 2022

@sadovka jeeee ty už mas embryo v sobě tak to je super moc držím palecky já počítám ze me obednaji na pondělí Dam vedet

sadovka
27. led 2022

@alexkisss jojo určitě dej vědět ❤️ ať už je aspon o 10 dnů později🙏 teď se to zas protáhne

alexkisss
autor
28. led 2022

@sadovka ahoj tak se hlásím dopředu ted jedeme z genetu v patek nás čeká transfer tak se Těšíně

sadovka
28. led 2022

@alexkisss tybrdo,tak ať to rychle uteče🙏 všechno dobře dopadne ❤️

alexkisss
autor
28. led 2022

@sadovka určité ano už se tesim jak je tobě

sadovka
28. led 2022

@alexkisss no mě je tak nějak normálně 😊 snažím se nepozorovat🙏 je to ale těžký 🥴🙂

alexkisss
autor
1. únor 2022

@sadovka ahojky tak jak se cítíš

sadovka
2. únor 2022

@alexkisss ahojky, jelikož jedu zítra do centra na tu lapačku,tak jsem testovala včera po 5 dnech 🙏 k mému velkému údivu tam byla slabá čárečka🙏 vím,že to ještě vůbec nic neznamená,takhle jsem to už 2x zažila a od 10 dne zase slábla 😞 takže teď už můžu prostě jen čekat 🥴 a copak ty,jak se pripravujes na pátek? 🤗

alexkisss
autor
2. únor 2022

@sadovka jeeee no a kde mám fotku dusika? Já sem celkem v pohodě Těšín se zároveň se ted nakupily nekalé starosti ale jde to

sadovka
2. únor 2022

@alexkisss klíďo a moc ráda pošlu 😁 jen nevím,zda i ty něco zahlédneš🙏 tak snad to u tebe nejsou žádné stresové starosti. Já když si to vezmu zpětně,tak u každého předešlého KET jsem byla něčím stresována, až tentokrát cítím tak nějak pohodu a rovnováhu 🙏

Strana
z7