Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!
Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd
@alexkisss tak to je správný přístup ❤️ a je to hlavně dobře,že zaměstnáš hlavu i jinde..🙂 a jak to máš vlastně v práci, bereš volno nebo to nebudeš hrotit? Já jsem teď na mateřské,ale s prvním prdolkou jsem to neřešila a normálně pracovala,za mě je to určitě lepší,než sedět doma a čekat 🙏
@soptik82 ahojky, vítám tě v klubu 😁🤗 a kam chodíš na kliniku? Držím palečky,ať ti to vyjde hned na poprvé 🙏 my už máme syna a ten právě vyšel hned z prvního 🙏🙂 a kdy máš v plánu testovat? Jsi nedočkavec jako já nebo trpělivá jako @alexkisss ?😁
@alexkisss no a tobě dnes taky držím palce,ať je vše bez komplikací a máš prďolu u sebe ❤️
@alexkisss trochu se vám představím 😉 budemi 40 a z prvního manželství mám dva kluky... Dneska jeden slaví 19 let a druhý má 15 😁 ale 2 roky mám nový vztah a přítel nemá žádné děti proto i to naše snažení v Reprofitu. Přítel má azospermií a já endometriozu 🧐😁 páreček k pokukání....
@soptik82 tak to ti opravdu moooc držím palečky 🙏 a můžu se zeptat,jestli máte vlastní embrijka nebo darované? Vím,že v mnoha diskuzích holky píšou,že kolem 40 šli rovnou do darovaných. Mě bude za pár měsíců 30, příteli bude příští týden 40🙂 synovi budou 2roky,povedl se hned na poprvé a půl roku po porodu jsme šli do dalšího KET,ale pak byl bohužel 5x neúspěch,pak spontánní mimoděložní a teď,po 3.IVF a jediném mrazáčku strašně moc doufám 🙏🙏🙏
Holky už sedim v genetu na pokoji a čekám az me zavolají drzte palecky

@alexkisss a fotečka 😊