icon

Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!

alexkisss
19. led 2022

Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd

Strana
z7
sadovka
2. únor 2022

@alexkisss a fotečka 😊

alexkisss
autor
2. únor 2022

@sadovka no super ducha vidím tak mooooc držím palecky at to vyjde,jinak stres vůbec já sem právě velice pozitivní člověk jen kupujeme baracek a zarizujeme co vše se bude dělat vis tak toho je trochu víc než SME čekali

sadovka
3. únor 2022

@alexkisss tak to je správný přístup ❤️ a je to hlavně dobře,že zaměstnáš hlavu i jinde..🙂 a jak to máš vlastně v práci, bereš volno nebo to nebudeš hrotit? Já jsem teď na mateřské,ale s prvním prdolkou jsem to neřešila a normálně pracovala,za mě je to určitě lepší,než sedět doma a čekat 🙏

sadovka
3. únor 2022

@alexkisss tak nějak nemůžu spát, dnes jedu do CARu na tu kapačku a tak jsem se ještě teď testla, protože co jinýho dělat ve 4 ráno, žejo 😂 budu doufat,že čárečka nebude zase slábnout 🙏🙏 ten spodní je 5.den, horní dnes 7.den🙏❤️

alexkisss
autor
3. únor 2022

@sadovka no to už je nádherná čárka to je super myslím si ze bude hezky silit

sadovka
3. únor 2022

@alexkisss přála bych si to 🙏 ale po těch biochemických se raději ještě vůbec neraduji. Copak ty, připravena na zítra?🙂

alexkisss
autor
3. únor 2022

@sadovka psychicky sem na sto pro připravena fizicky také Těšín se

sadovka
3. únor 2022

@alexkisss tak to je super,to je půlka úspěchu ❤️

alexkisss
autor
3. únor 2022

@sadovka to ano tak uklidnila sem celí barák at nemusím o víkend uvarila vxzehlila prádlo a ted odpocivam

alexkisss
autor
3. únor 2022

@sadovka už si byla na te kapacce nebo proč vlastně jdes na kapacku

sadovka
3. únor 2022

@alexkisss zrovna tady ležím,je to kapačka na hodinu, byla jsem zařazena do nějaké studie kvůli tomu,že x KET po sobě nevyšlo a oni nevědí proč,tak se to zkouší podpořit tady tou kapačkou, jsou to prý nějaké lipidy,ale víc ti k tomu neumím říct🤔

alexkisss
autor
3. únor 2022

@sadovka aha tak to slyším poprvé ale snad to pomůže

soptik82
3. únor 2022

@alexkisss Ahoj... Zdravím Vás holky. Taky se přidávám 1.2 naše první IVF embryo transfer... Celé dny odpočívám a asi umřu nudou 😊 pořád se mi honí hlavou samé blbosti a předvídám co asi bude...

sadovka
4. únor 2022

@soptik82 ahojky, vítám tě v klubu 😁🤗 a kam chodíš na kliniku? Držím palečky,ať ti to vyjde hned na poprvé 🙏 my už máme syna a ten právě vyšel hned z prvního 🙏🙂 a kdy máš v plánu testovat? Jsi nedočkavec jako já nebo trpělivá jako @alexkisss ?😁
@alexkisss no a tobě dnes taky držím palce,ať je vše bez komplikací a máš prďolu u sebe ❤️

alexkisss
autor
4. únor 2022

@sadovka ahoooj jooo moc děkuji hodně se Těšín ani sem nemohla dospat což je u me pěkně divné protože miluji spánek 😁
@soptik82 tak te vítán u nás a držím Palacký aby ti to vyšlo nás je to třetí pokus a věříme ze ten vyjde

soptik82
4. únor 2022

@sadovka Dobré ráno, chodíme do Reprofitu k mudr. Rákosové. Velice příjemná paní.... Jsem nedočkává ale zároveň se moc bojím toho že tam nic nebude.....

soptik82
4. únor 2022

@alexkisss trochu se vám představím 😉 budemi 40 a z prvního manželství mám dva kluky... Dneska jeden slaví 19 let a druhý má 15 😁 ale 2 roky mám nový vztah a přítel nemá žádné děti proto i to naše snažení v Reprofitu. Přítel má azospermií a já endometriozu 🧐😁 páreček k pokukání....

soptik82
4. únor 2022

@alexkisss přeji hodně štěstí 🍀

sadovka
4. únor 2022

@soptik82 tak to ti opravdu moooc držím palečky 🙏 a můžu se zeptat,jestli máte vlastní embrijka nebo darované? Vím,že v mnoha diskuzích holky píšou,že kolem 40 šli rovnou do darovaných. Mě bude za pár měsíců 30, příteli bude příští týden 40🙂 synovi budou 2roky,povedl se hned na poprvé a půl roku po porodu jsme šli do dalšího KET,ale pak byl bohužel 5x neúspěch,pak spontánní mimoděložní a teď,po 3.IVF a jediném mrazáčku strašně moc doufám 🙏🙏🙏

soptik82
4. únor 2022

@sadovka máme svoje ale byl to běh na dlouhou trať.... Přítel podstoupil operaci v Praze a spermie hledali laparoskopicky ve varletech... Ja ještě nějaké vajíčka občas mám 😊 ale oba jsme podstoupili hormonální lečbu... Máme ještě jedno zamražené

sadovka
4. únor 2022

@soptik82 Tyyybrdo,tak to si opravdu zasloužíte šťastný konec ❤️

alexkisss
autor
4. únor 2022

Holky už sedim v genetu na pokoji a čekám az me zavolají drzte palecky

soptik82
4. únor 2022

@alexkisss super 😍🍀

alexkisss
autor
4. únor 2022

@soptik82 tak už mám po emryjko hezký hacovalo takže se do 24 snad chytne moc si držíme palecky

soptik82
4. únor 2022

@alexkisss taky moc držím pěsti 🍀

sadovka
5. únor 2022

Holky...tak ja jakožto realista a psychopat na dělání testů každý den si myslím,že u mě opět biochemko 🤔 ale uvidíme no.. test je dělán 5. 7. 8. a 9. den po...

soptik82
5. únor 2022

@sadovka dvě čárky tam jsou tak máš asi radost? Ja tomu moc nerozumím 😁 já testy nikdy nedělala... Ani nevím kdy by se tak mohlo něco ukázat když jsem byla 1. ráno na zavedení 🤔🤭 tobě přeji hodně štěstí ať čárka sílí 🍀

sadovka
5. únor 2022

@soptik82 no radost bych měla,kdyby čárka sílila 🙏🙂 ale jelikož už jsem pár biochemických měla,tak se mi zdá,že tohle je stejný případ a čárka bude opět slábnout s těhotenství se nekoná 🥴 a jak se cítíš ty?🙂

soptik82
5. únor 2022

@sadovka Cítím se dobře 😊😉 nevím jestli mám něco cítit... Bolí mě prsa a jsou hodně citlivé ale to je normální asi mám estrofen 2x denně a progesteron...

sadovka
5. únor 2022

@soptik82 mě teda prsa nikdy nebolela,ale vím,že někdo to tak má 🙂

Strana
z7