icon

Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!

alexkisss
19. led 2022

Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd

Strana
z7
soptik82
5. únor 2022

@sadovka necháme se překvapit a budeme doufat a ty to zkus vydržet par dní a netestuj se 😉😘

alexkisss
autor
5. únor 2022

Ahoj holky já teda k mému překvapení vůbec nic necitim ale tak co bych čekala první den ze nemyslím na to a dělám všechno okolo a uvidíme

alexkisss
autor
6. únor 2022

Ahojky tak jak se .atd já sem dnes nějaká unavená a bolí me břicho

sadovka
6. únor 2022

@alexkisss ahojky,mě od druhého dne taky pořád poboliva břicho,to bude určitě dobré znamení ❤️

soptik82
6. únor 2022

@alexkisss ahoj... Ahoj 😉. Taky mě bolí břicho, hlava a prsa mám snad nejvíc citlivé kdy jsem vůbec někdy měla 🙏 a začínám panikařit že se to nepovedlo 🥺 řeknu vám že není nad to normálně otěhotnět a nic nevědět.

alexkisss
autor
6. únor 2022

@sadovka joooo tak aspoň v tom nejsem sama koho bolí bříško kdy budete dělat testiky

alexkisss
autor
6. únor 2022

@soptik82 tak me prsa neboli jen břicho a hlava kdy budeš dělat testik

soptik82
6. únor 2022

@alexkisss mám ho dělat až 14 ale asi zkusím už 10....strašně se ale bojím 🙈🥺 že to nedopadne

sadovka
6. únor 2022

@alexkisss já dělala dnes ráno a už mám pěknou čárku 🙏 tak se snažím doufat,že bude vše v pořádku 🙏 jsem 10.den po KET

alexkisss
autor
7. únor 2022

Ty jo holky to byla noc každou chvíli sem litala curat takže si myslím ze je to jasný bolí me pěkně i bříško

sadovka
7. únor 2022

@alexkisss tak to jsou dobré zprávy 🙂🙏 obdivuji tě,že ještě netestuješ🤪

alexkisss
autor
7. únor 2022

@sadovka sem teprve třetí den od transferu

sadovka
7. únor 2022

@alexkisss ajooo, promiň,já jsem myslela že dýl,popletla jsem to.a kdy máš v plánu zkusit? Já js začala 5. den a mini duch už tam byl. Ale lepší by bylo určitě až tak 7 den začít,ale já nikdy nevydržím

alexkisss
autor
7. únor 2022

@sadovka ahojky v pohodě stane se no chtěla bych az v patek to budu 7 dpketu tak už by mohlo něco jít vidět

soptik82
8. únor 2022

@sadovka ahoj tak jsem to nevydržela a udělala jsem si ráno mamatest a malý duch tam je vidět 😉 může to být to biochemko? Radši se neraduju je to přeci jen dneska týden...

sadovka
8. únor 2022

@soptik82 jeee,tak to je super❤️ biochemko poznáš tak,že když testuješ ob den,tak test nesíli až čárka cca po týdnu úplně zmizne, ale to určitě nebude tvůj případ 🙏❤️

soptik82
8. únor 2022

@sadovka tak ja to zkusím zase v sobotu snad bude čárka silnější 😊😉

soptik82
8. únor 2022

@sadovka a jaký test prosím používáš ty.... Já to neřešila co mi dali v lékárně.... ale teď jsem četla že mamatesty dělají falešné duchy 🧐🤔

sadovka
8. únor 2022

@soptik82 já používám taky mamatest,já zas naopak četla,že jsou nejspolehlivější 🙂

alexkisss
autor
8. únor 2022

Ahoj holky mamatest mi nikdy falešného ducha neudělal ba naopak vždy ukázal včas čárku já na ne čekám objednala sem si je u nás v lékárně je nemají a jak vám je

soptik82
8. únor 2022

@alexkisss ahoj 😊 mě je celkem dobře... Občas píchne v bříše a chodím častěji čůrat až jsem si říkala jestli nemám zánět močáku 🤔 a jak se cítíš ty?

sadovka
8. únor 2022

@alexkisss no a u mě už se to začíná pěkně projevovat, nechuť, únava,bolest prsou a břicha... Ale jsem za to strašně ráda,když to náhodou na chvíli přestane,tak máme takový divný pocit že je něco špatně

soptik82
8. únor 2022

@sadovka to je hezké 😊❤️

alexkisss
autor
9. únor 2022

Tak me je dobře akorát dnes se začali ozivat trošku prsa a to čuání je šílený chodim snad každou chvilku prez den v noci už ne ale ráno vždy bezim😉dnes sem 5 den po ketu ale test budu dělat bud v patek nebo neděli uvidíme

alexkisss
autor
9. únor 2022

Holky udělala sem test PAC sem chtěla mít jistotu a vědět na čem sem jak se chovat atd a.......máme ducha mám neskutečnou radostí

soptik82
9. únor 2022

@alexkisss tak to je super přeji hodně štěstí 🍀😍

alexkisss
autor
9. únor 2022

@soptik82 děkuji i tobě přejí at to klapne a je vše v poradku

sadovka
9. únor 2022

@alexkisss super❤️ bylo by krásný,kdyby nám to tady všem vyšlo ❤️

soptik82
10. únor 2022

@sadovka myslíš že když mě už nebolí prsa a bolí mě v podbřišku že je to jasné že se to neuchytilo 🥺🤔

alexkisss
autor
10. únor 2022

Ahojky holky já úplně špatně počítala včera sem byla 5 den a dnes šestý a musím tedy říct ze sem si udělala test a mám růžovou slabou druhou čárku jak stě na tom vy

Strana
z7