Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!
Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd
Ahoj holky já teda k mému překvapení vůbec nic necitim ale tak co bych čekala první den ze nemyslím na to a dělám všechno okolo a uvidíme
Ahojky tak jak se .atd já sem dnes nějaká unavená a bolí me břicho
Ty jo holky to byla noc každou chvíli sem litala curat takže si myslím ze je to jasný bolí me pěkně i bříško
Ahoj holky mamatest mi nikdy falešného ducha neudělal ba naopak vždy ukázal včas čárku já na ne čekám objednala sem si je u nás v lékárně je nemají a jak vám je
Tak me je dobře akorát dnes se začali ozivat trošku prsa a to čuání je šílený chodim snad každou chvilku prez den v noci už ne ale ráno vždy bezim😉dnes sem 5 den po ketu ale test budu dělat bud v patek nebo neděli uvidíme
Holky udělala sem test PAC sem chtěla mít jistotu a vědět na čem sem jak se chovat atd a.......máme ducha mám neskutečnou radostí
Ahojky holky já úplně špatně počítala včera sem byla 5 den a dnes šestý a musím tedy říct ze sem si udělala test a mám růžovou slabou druhou čárku jak stě na tom vy

@sadovka necháme se překvapit a budeme doufat a ty to zkus vydržet par dní a netestuj se 😉😘