Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!
Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd
Ahoj holky tak jak se citite? Me začíná byt teda pěkně divně,litam curat co par minut bolí me hlava a občas se mota a ted se k tomu přidalo ještě blivne období je mi zle i po vodě hrozny
@soptik82 Já tě úplně chápu 😿 taky vždycky moc přemýšlím a v hlavě mám ty nejčernější scénáře. Ale jako nezaujatý člověk si myslím,že to váš sněhuláček zvládne. V dnešní době už se stává opravdu minimálně,že by nepřežili rozmrazení. Držím palce 🙏 a hlavně pozitivní myšlení. I když já vím...🙄
@sadovka děvčata tak dneska se mi odpoledne udělalo zle... Bylo mi divně ani to nejde popsat 😝 točila se mi hlava, divný tlak, pachy jsem citěla snad všechny co šli kolem.... Nedalo mi to a koupila jsem si digi test.... Nevím jak moc věřit ale vyšeli 1-2 týden 😁😉 mám radost i když vím že mi to všechno můžou dělat i ty hormony co furt beru

@alexkisss ja se dneska necítí dobře 🥺 ale testovat chci v sobotu.... To už bude asi jasné.... Tobě přeji hodně štěstí 🍀 ať to sílí