icon

Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!

alexkisss
19. led 2022

Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd

Strana
z7
soptik82
10. únor 2022

@alexkisss ja se dneska necítí dobře 🥺 ale testovat chci v sobotu.... To už bude asi jasné.... Tobě přeji hodně štěstí 🍀 ať to sílí

sadovka
10. únor 2022

@soptik82 mě teda prsa zatím moc nebolí a doufám že je vše ok🙏 u nás všech 🙏

sadovka
10. únor 2022

@alexkisss já už mám dvě dálnice 🙏 přála bych si,aby to tak zůstalo

alexkisss
autor
10. únor 2022

@sadovka ty jo úkaz a kolik si dni kdy te čeká krev

sadovka
10. únor 2022

@alexkisss poslední foto mám z 10 dne🙂 dnes už jsem 14. a už jsem si říkala,že přestávám testovat 😁 no já na krev nejdu, jdu až 3.3 na ultrazvuk,jestli bije ❤️ s zrovna mi dají zas i tu kapačku 🙂

alexkisss
autor
11. únor 2022

@sadovka mas to hezké já dnes našla na testiku už viditelnou čárku sem dnes 7 den

sadovka
11. únor 2022

@alexkisss tak to je super❤️ hlavně přeji,aby čárka krásně sílila 🙏

alexkisss
autor
11. únor 2022

@sadovka ted už testy dělat nebudu az ve čtvrtek příští týden

sadovka
11. únor 2022

@alexkisss tak držím palce,aby jsi to vydržela 😊 my dnes odjíždíme na hory,tak na to snad nebudu tolik myslet a do kontroli to aspon rychleji uteče 🙏

soptik82
11. únor 2022

@sadovka tak si to pěkně užij protože zaměstnat hlavu je teda dílo 😊 mě čárka nesíli ale je pořád tam 🧐 nevím co si myslet..

sadovka
11. únor 2022

@soptik82 a testovala jsi ob den? Já měla 7. 8. i 9. den stejnou čárku,tak jsem z toho byla smutná,ale nakonec zesílila 🙏 tak ještě nehaž flintu do žita ❤️ a když budeš chtít, hoď sem fotečku

soptik82
11. únor 2022

@sadovka testovala jsem 7 den a dneska 11 a čárky jsou stejné... 100% mi to potvrdí až krev ale je mi to moc líto že nezesílila 🥺

sadovka
11. únor 2022

@soptik82 aha,tak to je mrzí,ale jak říkáš, uvidíš až z krve, ještě není nic ztraceno 🙏

alexkisss
autor
12. únor 2022

Holky dnes 8 den a čárka je teda úžasná

sadovka
12. únor 2022

@alexkisss tak to je super ❤️ krása

alexkisss
autor
12. únor 2022

@sadovka kuju

alexkisss
autor
13. únor 2022

Ahoj holky tak jak se citite? Me začíná byt teda pěkně divně,litam curat co par minut bolí me hlava a občas se mota a ted se k tomu přidalo ještě blivne období je mi zle i po vodě hrozny

sadovka
14. únor 2022

@alexkisss ahojky,no s tím čůráním to mám úplně stejně,jinak přes den pohoda,ani o tom nevím. až v noci se sem tam budim,bolí mě břicho,trochu prsa a někdy hlava. Vcera to byl 5tt. U malýho mi to všechno na plno začalo až někdy kolem 8tt

soptik82
14. únor 2022

@alexkisss ahoj tak mě je dobře, žádné příznaky už nemám... Myslím že můžu očekávat menzes 🥺 uvidíme co ukáže zítra krev.... Jsk já vám závidím 😉 držte se holky

sadovka
14. únor 2022

@soptik82 moc děkujeme ❤️ v napsaném zákoně je dáno,že štěstí se musí usmál jednou na každého ❤️ vyjde to příště!

soptik82
14. únor 2022

@sadovka jenže začínám moc přemýšlet kdyby co by a bojím se že když se rozmrazí ten náš poslední sněhulaček že to nezvládne a tím pádem je všemu konec 🥺

sadovka
14. únor 2022

@soptik82 Já tě úplně chápu 😿 taky vždycky moc přemýšlím a v hlavě mám ty nejčernější scénáře. Ale jako nezaujatý člověk si myslím,že to váš sněhuláček zvládne. V dnešní době už se stává opravdu minimálně,že by nepřežili rozmrazení. Držím palce 🙏 a hlavně pozitivní myšlení. I když já vím...🙄

soptik82
14. únor 2022

@sadovka děvčata tak dneska se mi odpoledne udělalo zle... Bylo mi divně ani to nejde popsat 😝 točila se mi hlava, divný tlak, pachy jsem citěla snad všechny co šli kolem.... Nedalo mi to a koupila jsem si digi test.... Nevím jak moc věřit ale vyšeli 1-2 týden 😁😉 mám radost i když vím že mi to všechno můžou dělat i ty hormony co furt beru

soptik82
14. únor 2022
alexkisss
autor
14. únor 2022

@soptik82 no super tak držím palecky

sadovka
14. únor 2022

@soptik82 žádná nemáme vyhráno ❤️ to je krása

soptik82
15. únor 2022

@sadovka ahoj holky tak musím ve čtvrtek ještě jednou na krev... Hodnota je zatím 18 nevím jestli je to málo nebo ne 🧐🥺

alexkisss
autor
15. únor 2022

@soptik82 to je hodně malo to me mrzi

sadovka
15. únor 2022

@soptik82 no já si zašla v pátek jako samoplatce, což bylo 15 den po KET a měla jsem 1435, myslím,že 18 je opravdu málo 😞 ale nejsem odborník a nechci brát naději 🙏

alexkisss
autor
16. únor 2022

@sadovka já jdu ted v patek taky na krev zítra budu dělat test tak sem zvědavá jak zesílil držím vám holky všem palce

Strana
z7