icon

Podpora při KET v lednu 2023. Připojte se k nám!

alexkisss
19. led 2022

Ahojky jdeme na ket 28.1 jde nějaká holcina paní taky tento měsíc? Pojďme se podpořit atd

Strana
z7
sadovka
16. únor 2022

@alexkisss tak pak dej vědět,jaké jsi měla hodnoty❤️ taky držím palce 🙏

alexkisss
autor
16. únor 2022

@sadovka snad se to dozvim hned v patek a ne v pondělí

sadovka
16. únor 2022

@alexkisss myslím,že by jsi to určo měla vědět ten den

alexkisss
autor
16. únor 2022

Dnes 12 den od ketu ❤

sadovka
16. únor 2022

@alexkisss krásné,je to tam❤️🙏

soptik82
16. únor 2022

@alexkisss krásné 😍🍀

soptik82
17. únor 2022

@sadovka ahoj holky prosím vás chci se zeptat jak se postupuje dál? Teď jsem vysadila léky a čekám na menzes... Mám se objednat na konzultaci ale mě zajímá jestli se může pokračovat hned nebo počkat na další cyklus? Děkuji a přeji vám oběma hodně štěstí 🍀

sadovka
17. únor 2022

@soptik82 moc děkujeme ❤️ no u nás v CAR doporučuji nechat proběhnout alespoň 1x menzes a pak,když nejsou kompilace,tak se jde na to ❤️ moc ti držím palce 🙏

alexkisss
autor
17. únor 2022

@sadovka jak ses na tom vůbec ty ?

sadovka
17. únor 2022

@alexkisss no já jsem k doktorce objednaná až 4.3., takže přesně za 2 týdny. Tak uvidíme...ale těhotenské nevolnosti se u mě už pěkně rozjíždí 🙂

sadovka
18. únor 2022

@alexkisss tak jak to dopadla krev?,🙏

alexkisss
autor
18. únor 2022

@sadovka čekám

alexkisss
autor
18. únor 2022

Holky výsledky SOU 990

alexkisss
autor
25. únor 2022

Tak jak na tom stě holky

soptik82
25. únor 2022

@alexkisss ahoj tak mi jsme se rozhodli jít do darovaného embrya... Dneska jsme měli konzultaci tak nám hledají dárkyni...

sadovka
25. únor 2022

@soptik82 ahojky, já si myslím,že je to správné rozhodnutí a určitě budete odměněni úspěchem ❤️

sadovka
25. únor 2022

@alexkisss jinak já pořád tak nějak stejně,trošku mě poboliva břicho, večer nechutenství,jinak ok....na první UZ jdu až příští pátek,co ty,jak se cítíš

rozitta
25. únor 2022

@soptik82 taky máme darované vajíčko. Spermie manžela.. už jsem 31tt. Úspěšný Ket jsem měla téměř přesně ve 39 letech. Doktor mi řekl, že s darovaným vajíčkem mám 55x vyšší šanci otěhotnět. Moje vajíčka už byla špatná. FSH 22. Dárkyni už měli v registru. Jen ji oslovili jestli má zájem.

alexkisss
autor
25. únor 2022

Tak to rada slyším takové krásné novinky já celkem dobrý občas zaboli břicho prsa ale nic extra příští patek jdu na první utz tak se Těšín

soptik82
25. únor 2022

@rozitta tak to je krásné 😍 že se to povedlo taky doufáme ve větší šanci mít to vytoužené miminko

rozitta
26. únor 2022

@soptik82 budeš těhotná razdva! IVF s darovaným nám nevyšlo, proto když jsem šla na KET dostala jsem infúzi intralipidů. To je na snížení imunity, aby tělo neodmítlo cizí buňky. Týden před a týden po zákroku. Neměla jsem vůbec žádné těhotenské příznaky. Ani se mi nechtěl dělat test, cítila jsem se úplně prázdná, netěhotná. Den před testem, jsem pomáhala manželovi dělat strop- zvedání těžkých sádrokartonů nad hlavu na štaflích 🙈😆 test jsem si teda udělala následující ráno, jen proto, že jsem výsledek měla zavolat na kliniku. A na něm dálnice jako 🐖. Ten šok! 😆 Celé těhotenství bezpříznakové. Kdybych neměla břicho a necítila pohyby, tak nevěřím, že jsem v tom 🙊

rozitta
26. únor 2022

@alexkisss držím pěsti ať vám to tentokrát dojde do zdárného konce 🍀✊

alexkisss
autor
26. únor 2022

@rozitta děkuji zatím je to dobrý občas zaboli břicho ale jinak v pohode

alexkisss
autor
28. únor 2022

Ahoj holly tak jak vám všem je co je nového kdy vas čeká prohlídka a jak se citite

alexkisss
autor
1. bře 2022

Ahojky holky tak já dnes zacinam 6+0. A v patek ultrazvuk tak sem hrozné zvedava

sadovka
1. bře 2022

@alexkisss ahojky,já jsem dnes 7+2 a v pátek taky první UZ,už nemůžu dospat 🙏

alexkisss
autor
1. bře 2022

@sadovka ty jo taky mám problém se spaním jak se tesim

alexkisss
autor
3. bře 2022

Tak holky málem me trefilo jdu na WC a vypadl ze me kus něčeho velkého krvavého doprovázeno krvi myslela sem si ze je po všem tak jedu ke své gynekolozce ta me prohlédla utz a.......byl to jen hematom který odešel a který byl příčinou spineni miminko tam je hezky sebou mrska a máme už i srdíčko tak sem úplně brecela radosti

rozitta
3. bře 2022

@alexkisss no TVL, to jsou šoky!!! 😱😱 Ještě že je vše v pořádku 🙏

sadovka
3. bře 2022

@alexkisss tybrdo,no tohle úplně stejné se mi stalo u prvního a pak jsem taky brečela štěstím 🙏 ❤️

Strana
z7