Pojišťovna mi neschválila léky na inseminaci, co dělat?

martenka
22. lis 2012

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se Vám stal také tento problém. 18.6.2012 jsem podstoupila první inseminace. Samotná inseminace se povedla, ale v 8tt se zjistilo, že se jedná o zamlké těhotenství. Dnes jsem se dozvěděla od sestřičky z recepce v pronatalu, že mi bouhžel pojiš´tovna neschválila léky. Co mám dělat dál. Děkuji za odpovědi.

natalie77
22. lis 2012

@martenka Tak to nevím, přijde mi to divné....ale zase na inseminaci stačí léky na stimulaci, obvykle Clostyl a na ovulaci Pregnyl nebo Ovitrelle...takže bych si to klidně zaplatila sama... 😉 . Ještě bych se zeptala v pojišťovně, vím, že můžou platit za rok 6 pokusů IUI.
Přeji hodně štěstí, přijde mi to divné...ale asi to má každý car jiné...možná změnit centrum?

martenka
autor
22. lis 2012

Děkuji za odpověd. Zítra jsem objednaná d Dr, tak jsem zvědavá co mi na to řekne. Clostyl jsem brala, ale ten na mě nepůsobil. Mám polycystická ovária. Při první inseminaci jsem používala puregon- ten jsem samozřejmě také doplácela, tak tomu vůbec nerozumím. Minule psali žádost a tu do týdne schválili. Teď to je 14dní a prý to neschválili, tak tomu nerozumím. Jsem z toho špatná. ☹ Bůhví co zatím je.Snad se najde jiné řešení a do konce roku podstoupíme další IUI