Použití Embryo Glue při IVF. Máte zkušenost?
Má někdo zkušenosti při transferu s embryoGlue? Mám za sebou 2 ivf6, vždy na Dát jen 1 embryo. Nyní jedu další IVF a bylo mi v centru nabídnuto tohle. Tak zjišťují, jestli to má cenu. Děkuji za vaše zkušenosti.
My jsme měli jediné embryo. Šli jsme do toho. Netuším, jestli to pomohlo nebo ne, ale zadařilo se nám. Brali jsme to tak, že jsme tomu šli maximálně naproti, protože to snad neuškodí a může pomoci, i kdyby placebo.
@hennrietta my měli pokaždé taky jen jediné embryo. Ale jelikož je to naše poslední IVF, tak to taky zkusíme. Buď to vyjde nebo ne. Děkuji za odpověď
Nepomohlo , myslím, že jsme ho dávali 2 krát.
Nepomohlo , myslím, že jsme ho dávali 2 krát.
@marketa1218 tak jako zázrak to není (i podle doktorky), ale zkusit se má všechno. Děkuji za zkušenost
Mně embryoGlue nabídli při IVF ve Zlíně. Nejprve jsem o tom moc nevěděla a váhala, jestli to má cenu, ale nakonec jsem to vyzkoušela. Po několika neúspěšných pokusech se právě cyklus s embryoGlue podařil, takže za mě to smysl mělo. Samozřejmě je to hodně individuální a výsledek nikdo nezaručí, ale moje zkušenost je pozitivní a jsem ráda, že jsem do toho šla.
@marketa1218 tak jako zázrak to není (i podle doktorky), ale zkusit se má všechno. Děkuji za zkušenost
@petulapal Zkus to, ono je to o náhodě. Jako celé IVF. Někomu se embryjko chytne na poprvé a někomu to celé trvá . ..držím palce
@petulapal řešili jsme 3 roky zpět - měli jsme jedno embryo, zeptali jsme se doktora na klinice, jestli nám může dát upřímnou odpověď - jestli to má smysl nebo ne. Řekl, že on by do toho asi nešel, že mu to přijde zbytečné. Nakonec jsme si řekli, že to vyzkoušíme a nevyšlo to. V dalším cyklu IVF se podařilo víc embryií, do glue jsme nešli a už máme doma dvě děti 🙂 Jinak doporučuju - fyzio, práce s pánevním dnem.
My jsme meli prvni vklad a davali embryo glue i hcg do delohy a povedlo se 😊 Meli jsme pouze 2 embryjka, tak jsme chteli udelat maximum a nemyslim si, ze to jsou nejake velke penize navic.

My jsme měli jediné embryo. Šli jsme do toho. Netuším, jestli to pomohlo nebo ne, ale zadařilo se nám. Brali jsme to tak, že jsme tomu šli maximálně naproti, protože to snad neuškodí a může pomoci, i kdyby placebo.