icon

Pozitivní test po IVF a lehké špinění. Jak řešit obavy?

19. led 2024

Dobrý den , dneska jsem 13 den po IVF a mám pozitivní test a začala jsem trosku špinit . Doktorka říkala ze to k tomu patří ale mám se hlídat a kdzytak volat
Měla jste to taky některá na začátku ? Dost mě to vyděsilo

Pozitivní test po IVF a lehké špinění. Jak řešit obavy?
anetttie
19. led 2024

Jsem taky po ivf taky špiním někdy i krev.V centru zjistili hematon tak mám jen ležet nic nezvedat a odpočívat.Včera na ultrazvuku dutinka a žloutkový váček tak snad to bude v pořádku. 🙏Dnes jsem 6+5

autor
19. led 2024

@anetttie super moc děkuji , hrozně se právě bojím 😔

anetttie
19. led 2024

Jo to já se bojím taky ať je to dobré.Musíme čekat a doufat.Držte se. ❤️💪

autor
19. led 2024

@anetttie moc děkuji, taky se držte ! 🍀🍀

wladimira
19. led 2024

Vemte si ascorutin a odpočívat 🙏🏻 držím palce

autor
19. led 2024

@wladimira teď už to mám zase v pohodě doktorka mi říkala ze ho prej brát nemám :/

elfka21
19. led 2024

Špinila jsem po přirozeném otěhotnění několik týdnů. Bylo to na nervy, ale dopadlo to dobře. 😉

veronicka89
20. led 2024

@elfka21 já cca 2 týdny... U obou trhu...a nikdy nikdo neřekl že bych měla ležet... Nemá to prý na to vůbec vliv

autor
20. led 2024

@anetttie já taky měla teď někdy i krev a měla jsem vždycky nízkou sliznici co říkal vždycky doktor
A teď jsem byla na pohotovosti a trosku je jenom zvětšena ale prej jestli jsem ji měla nízkou vždycky tak je to v pořádku mám hlavně prej odpočívat a beru ascourin teď

autor
20. led 2024

@anetttie ale doktorka říká ze prej skoro každá krvaci na začátku ze prej mám být hlavně v klidu ze to určitě dobře dopadne byla moc hodna

anetttie
20. led 2024

Ascorutin beru taky.V hlavě mám nastavené že to bude v pořádku. 🥰

autor
20. led 2024

@anetttie musím taky úplně přepnout a neposlouchat ty špatné názory a myslet hlavně pozitivně 🙂 paní doktorka mě uklidnila ze skoro každá maminka krvaci ze to měla taky u sebe 🙂

anetttie
20. led 2024

Klidně napište do zprávy.Můžem se vzájemně podporovat. ❤️

wladimira
22. led 2024

Tak jak na tom jste ? 🤍

autor
22. led 2024

@wladimira tak test mi hezky sílí a v pátek jdu na kontrolu a mám hlavně se snažit co nejvíc ležet to mám úplně v pohodě
Mě přijde když jsem někde na delší procházce ze pak začnu špinit

wladimira
22. led 2024

Je možné ze mate překrvený čípek proto po námaze spinite .. tak berte ten ascorutin i jako prevenci a bude to v pohodě kolikaty den jste po ET/KET ?

autor
22. led 2024

@wladimira Jojo ten beru a je to takhle lepší
8 mi vkládali embryo

wladimira
22. led 2024

Takže dnes tedy 14dpt už jste byla v centru na krvi ?

autor
22. led 2024

@wladimira v pátek jdu
Ale testik mi sílí a spineni je taky už v pohodě tak snad to bude dobrý vše

wladimira
22. led 2024

Moc držím palce 🍀

autor
22. led 2024

@wladimira moc děkuji ♥️

molu18
22. led 2024

Ahoj, ja jsem síce nebyla po ivf, ale v obou tehu jsem na začátku trochu špinila,taky mně to vylekalo, byla jsem u gynekologa,dali mi na to lieky a pak to přestalo..porodila jsem pak normálně zdravé děti... samozřejmě hlídaj se a raději "plaš" zbytečně jako něco podcenit, ale to špinění se stává relativně často.. přeji ať je všechno v pořádku 🙂

autor
23. led 2024

@molu18 ahoj, moc děkuji jsem rada ze se tohle stává 🙂 taky mi dali léky a už mám taky klid díky bohu 🙂
Jsem rada ze čtu ze jste porodila zdravé děti hned je mi lip 🙂