Pozitivní test po IVF a lehké špinění. Jak řešit obavy?
Dobrý den , dneska jsem 13 den po IVF a mám pozitivní test a začala jsem trosku špinit . Doktorka říkala ze to k tomu patří ale mám se hlídat a kdzytak volat
Měla jste to taky některá na začátku ? Dost mě to vyděsilo

@anetttie super moc děkuji , hrozně se právě bojím 😔
Jo to já se bojím taky ať je to dobré.Musíme čekat a doufat.Držte se. ❤️💪
@anetttie moc děkuji, taky se držte ! 🍀🍀
Vemte si ascorutin a odpočívat 🙏🏻 držím palce
@wladimira teď už to mám zase v pohodě doktorka mi říkala ze ho prej brát nemám :/
Špinila jsem po přirozeném otěhotnění několik týdnů. Bylo to na nervy, ale dopadlo to dobře. 😉
@elfka21 já cca 2 týdny... U obou trhu...a nikdy nikdo neřekl že bych měla ležet... Nemá to prý na to vůbec vliv
@anetttie já taky měla teď někdy i krev a měla jsem vždycky nízkou sliznici co říkal vždycky doktor
A teď jsem byla na pohotovosti a trosku je jenom zvětšena ale prej jestli jsem ji měla nízkou vždycky tak je to v pořádku mám hlavně prej odpočívat a beru ascourin teď
@anetttie ale doktorka říká ze prej skoro každá krvaci na začátku ze prej mám být hlavně v klidu ze to určitě dobře dopadne byla moc hodna
Ascorutin beru taky.V hlavě mám nastavené že to bude v pořádku. 🥰
@anetttie musím taky úplně přepnout a neposlouchat ty špatné názory a myslet hlavně pozitivně 🙂 paní doktorka mě uklidnila ze skoro každá maminka krvaci ze to měla taky u sebe 🙂
Klidně napište do zprávy.Můžem se vzájemně podporovat. ❤️
Tak jak na tom jste ? 🤍
@wladimira tak test mi hezky sílí a v pátek jdu na kontrolu a mám hlavně se snažit co nejvíc ležet to mám úplně v pohodě
Mě přijde když jsem někde na delší procházce ze pak začnu špinit
Je možné ze mate překrvený čípek proto po námaze spinite .. tak berte ten ascorutin i jako prevenci a bude to v pohodě kolikaty den jste po ET/KET ?
@wladimira Jojo ten beru a je to takhle lepší
8 mi vkládali embryo
Takže dnes tedy 14dpt už jste byla v centru na krvi ?
@wladimira v pátek jdu
Ale testik mi sílí a spineni je taky už v pohodě tak snad to bude dobrý vše
Moc držím palce 🍀
@wladimira moc děkuji ♥️
Ahoj, ja jsem síce nebyla po ivf, ale v obou tehu jsem na začátku trochu špinila,taky mně to vylekalo, byla jsem u gynekologa,dali mi na to lieky a pak to přestalo..porodila jsem pak normálně zdravé děti... samozřejmě hlídaj se a raději "plaš" zbytečně jako něco podcenit, ale to špinění se stává relativně často.. přeji ať je všechno v pořádku 🙂
@molu18 ahoj, moc děkuji jsem rada ze se tohle stává 🙂 taky mi dali léky a už mám taky klid díky bohu 🙂
Jsem rada ze čtu ze jste porodila zdravé děti hned je mi lip 🙂

Jsem taky po ivf taky špiním někdy i krev.V centru zjistili hematon tak mám jen ležet nic nezvedat a odpočívat.Včera na ultrazvuku dutinka a žloutkový váček tak snad to bude v pořádku. 🙏Dnes jsem 6+5