Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?
Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.
@holkacekatelka transfer byl 26.11.kdy se zavrtslo nevim,ale podle me pozdeji,mela jsem nízko hcg..tze podle me jsem tak 17dni tehule😊nejvic me,ale dostalo kdyz videla na pravo vajecnik který nemam😆byla jsem totiz u nas v nemocnici,moje gyndarka ma dovcu..ja tem doktorum neverim..😋
@holkacekatelka hned mi napis jak to vypada..stále ti vyteka ten crinone?
@denicl ty vado to je teda taky síla když vidí vajecnik který nemas. Ti Dr nemají chybu
Jdu tam dopoledne, dám vědět. Mám trochu strach ale doufám že to bude ok. Na dotek mne bolí prsa tak snad HCG stoupá
@holkacekatelka vid😀no to je jedno..vim,ze tam neni..bude to v poradku😊me prsa take boli a i je nam pevnější a žilnaty☺️
@denicl má 10 mm, minulý týden měl 5 mm je trochu menší možná, ale snad ok. A náznak zloitkoveho váčku. Zítra jdu do car tak uvidíme. Prý mi asi vezmou i hcg. Bože to jsou nervy :(
@holkacekatelka a kolik dnes jsi,podle utzv? Bude to dobre,Vzdyt uz mas i žloutkový vacek? Co ti rekli? Vse v poradku?
@denicl jsem 6+1 prý to tak nějak odpovídá, ale spíš menší kolik neřekl. Toho zlouzkoveho je snad základ.
Nikdo vic nepoví. Že je jen menší. Zítra jdu do car a snad mi vezmou HCG
@holkacekatelka a kdyz si byla predtim tak si žloutkový nemela videt? Treba je to opravdu mene..jak jsem ti psala ja..nejsem 5+3 ani nahodou..ono je to proste jinak,jsme určo mene..tak to jsem zvedava na svůj utzv 28.12.budu nervit cele svatky..ja jak vcera trochu zaspinila,tak jsem to obrecela a dnes nic..tak jsem rada..ale je to vse nápor na psychiku,dnes me přestaly bolet i prsa..😆
@denicl nápor na psychiku to fakt je
To špinění nemusí nic znamenat. Taky to mám. A buď ráda že je větší jak menší 🙂
28.12 jdu takY, ještě teda zítra do caru
@holkacekatelka tak mi dej zase vedet,muzes i zprávu at to nepíšeme sem..nemusi to vsici vedet..😊tak držím pesticky..

@denicl ahoj tak to je skvělé. Moc gratuluju. Já jdu na gyndu zítra tak jsem zvědava co mi poví, doufám, že bude vše ok. Odpovídáš dle utz 5+3 a jinak dle ms jsi kolik? Já se trochu bojím jak se jí nezdálo že byl gest Vacek jen 5mm to bylo 5+1