Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?
Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.
@denicl jsem ráda že to vidíš já doufám že to bude vše ok
Budu na tebe moc myslet.
Já vím že bych to nedala čekat na krev chtěla jsen být alespoň trochu připravena na to jak to dopadne 🙂
Ale to jsem prostě já 🙂
@holkacekatelka vubec se neomlouvej..ja bych nejradeji take testovala,ale strach je ted vetsi..zklamání,atd.tak ziju v nadeji. Tobe držím palce a moc dekuji za podporu😊🍀🙏
@denicl takže na tu krev jdes kdy? Abych držela ty palce ;)
@holkacekatelka v pondeli...😊 ale holky me tu lákají at si udelam zitra..ale bude to 9.den,no uvidime😊
@denicl jo děvče nezávidím. Četla jsi jak jsem na tom byla
Někdo to má dřív někdo později
Já asi později. Ale i tak to může být podle mne ještě později.
Tu jsou mé testy, devátý den už tam byla šmouha, že jsem si neříkala,, že to je ryska.
Každopádně dej vědět jak testnes a budu držet palce
@holkacekatelka jeee taky bych takovou chtela ☹️ Ranu uz asi jo.Jestli tam nic nebude 😢😢😢
@lucik253 takže zkusís ráno? Hele doufej že bude a pokud ne řekni si že to může být ještě brzo
@holkacekatelka Jo rano. I minule sem to rikala a nevyslo. Minule jsem testila 10den
@lucik253 Tak to ti budu zítra moc držet palce. Desátý den už by to tam být mělo. Ale kdyby ne jeste se může ukázat i později. Každopádně třeba moje kamarádka, ta má tři děti a ani u jednoho ji tehu test neukázal těhotenství :(
@holkacekatelka moc dekuji
@holkacekatelka mam z tebe radost🍀🍀🍀u tebe to je jasne.🍀
@lucik253 tak to je určitě pozitivní že mas zpoždění
Holky moc vám obou držím palce
@holkacekatelka Spis se bojim ze menstr drzi estrofem a utrogestan 😒
@lucik253 no to těžko říct ale vím o plno holkách kterým to neudržel
@holkacekatelka Jsou to hrozny nervy 😞😞😞rano zkusim test a bude jasno
@lucik253 jo kočko mne to nemusis říkat mne těch pár dnů kdy jsem testovala dřív ubralo roky života
Kdo nezažil nepochopila
@holkacekatelka 😔😔😔jo no
@holkacekatelka me to při et nedrzel..minuly cyklus jsem mela estrofem a utrous a zdržel o dva dny,ale spinila jsem..tze to nemusi drzet.

@holkacekatelka gratuluji,protože sili😊✊🙏to vypada nadějné. Ja budu testovat ve ctvrtek,ale taky si rikam,ze mozna ne a necham se prekvapit krvi..😊