Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?
Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.
@lucik253 holky moje moc vám držím palce ať to klapne
@holkacekatelka Dekujemeee
@holkacekatelka Dekujeme zlato..a jak je tobe? Nejaky bolesti?
@holkacekatelka me dnes trochu pichlo na vaječníku tak jsem se vyděsila..snad zitra mrcha neprijde..ja chodim do Brna do Heliosu. A ty?
@holkacekatelka Ja chodim v Brne do Reprogenesis
Obě jste teda úplně z druhý strany republiky ;)
Já do Gennetu v Praze.
@holkacekatelka my dojizdeli z jedné vesnický od České Lipy asi 300km...ja byla v genetu v Lbc,ale tam to bylo pro nas spatne..2 ztracené ivf. Na 3.ivf jsme jeli do Brna..tak uvidime,zda se to vyplatilo. 🙏🍀
Tak nic, ani duch 😢😢😢😢😢😢
@lucik253 ach neee to mne tak mrzí :(
Zrovna jsem na vás myslela že snad Mikuláš přinese štěstí :(
Třeba je ale ještě brzo. I když aspoň ten duch by být mohl
Je mi to tak líto :(
@denicl Liberecký gennet nic moc co jsem četla. Top je Letná.
Snad z tebe Mikuláš přinese //
@denicl teda ty máš odhodlání. Máš můj obdiv!
@lucik253 je pravda že mi říkala kamarádka co má tři děti že ona je ten typ který ani s jedním ze třech děti nemela pozitivní test. Dokonce si i třetího dítěte Dr myslel že má nějaký nádor nebo neco takže ji ještě vylekal než se z toho vylouplo mimi
Moc bych ti přála aby jsi byla stejný případ.
Na eMimino jsem četla i o holkách co mají pozitivní test až 14 den.
Je ale asi lepší se smiřovat s neúspěchem a pak být na krvi mile překvapena než obráceně.
@denicl takže ty testnes zítra nebo kdy? Nebo to chceš vydržet na krev?
@denicl jo určite šance ještě je. Ale je fakt že 12 den by už mělo být jasno. Ale jak jsem psala s tou mojí kamarádkou. Tvl 3 děti a 3 negativní testy
@holkacekatelka Jo kez by.Dekuji
V patek krev
@denicl já jsem na tebe tak zvedava. Jak dlouho to teda ještě vydržis?
@lucik253 kolikátý je to ivf a kolik ti je? Kde máte problém? Pokud je to víc ivf kdy se nedaří a nebo ti je vice jak 35 doporučuju Pgd/NGS nove. Některá centra tu umi na pojistovnu. A mít vysetrenou genetiku a repr imunologii. Máš to?
@holkacekatelka Ivf prvni...byl transfer a zmrazeno 7embryi,nevyslo,tak KET
Je mi 31
Na zacatku mi vzali krev na vse mozne a i sem si priplacela za testy krve 700,-
Embrya pak vsechny prozkozmali a nechali ty nej.
Cim to muze byt...sliznice vzdy krasna,vse beru a i sem ted byla po vlozeni doma 4dny 😞
@lucik253 co je embrya prozkoumaly? To je genetika? To asi ne to by se čekalo na výsledky mesic. to ti určitě neděli kdy je to první ivf a jsi ještě mladounka
Takže máš ještě zamrazeno chápu to dobře?
To jste měli hodně embrousku to je paráda
My jen jednoho jedineho bojovníka od začátku
@holkacekatelka uz jsem chtela dnes,ale pritel mi schoval test😂 tze az zitra😊
@denicl asi rozumné :(
@holkacekatelka takhle to mělo být 🙂
Je to zbytečný stres
@holkacekatelka a ty sis delala dalsi testik?

@lucik253 tak to uz jestli jsi tak to bude videt..jsi dobra,jak se drzis...😊me sam primar rekl,at udelam test z moci 10.den tak to mozna o den porušim a uvidim..ale bricho me neboli,me nic neni,jen mam plnejsi prsa.😊