icon

Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?

holkacekatelka
29. lis 2018

Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.

denicl
5. pro 2018

@lucik253 na tohle odpoved taky neznam..😔nam se nechytlo uz 3x tze odpoved na to nemam.😔 ono se to proste povede,jen nevime kdy. Je to sileny,ale musíte bojovat dal. Ja jsem treba radeji ted při Ketu zůstala doma na neschopence uz od října,kdy se nepovedlo. Tak ted uvidime..a kdyz zase nic,jdu do práce,a tam se mi opravdu nechce!😊😂 tze bud silná a zkuste dalsi mrazacky,bude tam urco ten pravý..my meli jen tri..tak snad aspon tohle je to prave. 🙏

holkacekatelka
autor
5. pro 2018

@lucik253 reprodukční imunologie
Případně dna fragmentace spermii
Případně genetika embrii. Embrio může vypadat hezky ale nechytí se protoze je geneticky špatné. Na to se přijde tím Pgd/Pgd/NGS. A taky to není 100 umí vyšetřit jen 60 procent ale víš že vkladas geneticky zdravé embrio a na jeden transfer je šance 60 procent. My mame to NGS i imonologii.
Takže pokid by to nevyšlo není už moc co vyšetřit

holkacekatelka
autor
5. pro 2018

@denicl moc držím palce aby bylo

lucik253
5. pro 2018

@denicl Ja ted byla 4dny po Ketu doma.
Nevim jestli muzu zas dalsi mesic nebo si musim dat pauzu...🧐
Je to nespravedlive pro nas vsechny co moc chceme,kdyz vidim ve meste ty opilce fetaky a maji brisko a vali se tam uplne mimo 😔

lucik253
5. pro 2018

@holkacekatelka U tech embryi vim ze rikali ze je vysetri aby byly geneticky zdrave a ne nejake potizene.I sem priplacela...tak jestli to bylo ono

holkacekatelka
autor
5. pro 2018

@lucik253 to určitě není ono. To vyšetření stojí asi 70 tis jako samoplatce. Ale nějaký centra třeba Gennet to hodí na pojišťovnu pokud máš více ve neúspěchu. To bych ti doporučoval

holkacekatelka
autor
5. pro 2018

Umí to i HELIOS ale nevím zda na pojišťovnu
https://www.sanatoriumhelios.cz/ngs-next-genera...

lucik253
5. pro 2018

@holkacekatelka aha 😔

holkacekatelka
autor
5. pro 2018

@lucik253 být tebou se priste vydam tímto směrem. Já o tom taky věděla prd ale hodne jsem přečetla holky na miminu taky hodně ví a chce to se nenechat jen táhnout k tomu zkoušet
Já zatím jen doufám že se mi mimco fakt udrží ale alespoň do začátku je lepší to prostě mít ošetřovaný alespoň na těch 60 provent s pokud mivaas mrazacky tak věř že tam sampiom bude

lucik253
5. pro 2018

@holkacekatelka V patek s mudr promluvim atd. Dekuji. Jo ted jich mam jeste 6 v mrazacku

holkacekatelka
autor
5. pro 2018

@lucik253 ty jo tak to je perfektní. Šest!
Každopádně tu genetiku udělají jen z živého pětidenního a pak to dají k ledu než je výsledek
Protože ale máš ještě plno pokusí určitě tam bude šampion a nebude to treba
Držím palce

lucik253
5. pro 2018
holkacekatelka
autor
6. pro 2018

@denicl tak co tak co testla?

denicl
6. pro 2018

@holkacekatelka dobre ranko to vis ze jo...

holkacekatelka
autor
6. pro 2018

@denicl no paráda moc gratuluju

holkacekatelka
autor
6. pro 2018

@denicl já taky ještě. Dnes jsme 13 den zítra krev
Testy už nezesiluji možná jestli neznatelne. Snad je to ale ok v tomhle stadiu ne? Už to asi noc nezesili, co myslíš?

denicl
6. pro 2018

@holkacekatelka moc dekuji,ja jsem 10.den. Pak uz ty posledni tri dny mas stejne,ale ber to tak te hcg stoupá ob dva dny,a ty testujes kazdy den.😊 mas to v poradku

holkacekatelka
autor
6. pro 2018

@denicl no já pevně doufám. Jsme zvedava kolik zítra bude jednotek ;)
To máš na 10 den krásnou čárku a hlavně sis ušetřila mraky nervu 🙂

denicl
6. pro 2018

@holkacekatelka zitra jdu na krev abych mela jistotu...a ty jdes taky,i kdyz budu 11.den..pak pujdu jeste v pondeli..ušetřila jsem si nervy jen s testováním,jinak mi ver,ze jsem je mela kazdy den,ale citila jsem se jinak proste..po tech minulých zklamanich,jsem to tusila..tak snad to bude v poradku✊🙏

lucik253
6. pro 2018

@denicl tak to tise zavidim

holkacekatelka
autor
6. pro 2018

@denicl tak snad nám to zítra potvrdí 🙂
To jdeš jako samoplatce? Teď to bohužel budou nervy asi furt a pokud to zítra klapne budou další nervy než potvrdí srdíčko a to nás asi pozvou az po Vánocích, resp v Novém roce

holkacekatelka
autor
6. pro 2018

@lucik253 věřím že na tebe určitě to miminko čeká v tom mrazácku. Je z čeho vybírat 🙂

denicl
6. pro 2018

@lucik253 taky se budes tesit..ja tomu jeste ani neverim dokud mi to nepotvrdil z krve..cekala jsem na tento test 3 roky..uz jsme premysleli o adopci..😊 náhradní matce apod. Proste to nesmis vzdát,a ani mi nemame vyhráno!

denicl
6. pro 2018

@holkacekatelka holka to jo no..zase nervy..ja budu vedet vysledky kolem 12hod. Mam zadanku z Brna,kdyz chci tak jim zavolam a oni mi poslou pres email..jsou to 200,ale co

holkacekatelka
autor
6. pro 2018

@denicl v těch palkach kolem ivf je 200 sranda
Já tam jdu zítra ráno a doufám že to bude tak do tří. Pak car zavírá. Tak snad to stihnou

denicl
6. pro 2018

@holkacekatelka ja jdu ke své gyndarce..do Brna nepojedu😂

denicl
6. pro 2018

@holkacekatelka jo no nějakých 200,-kolikaty vlastne u tebe vysel pokus?

holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@denicl vůbec mi to nehlásí že jsi psala...
Vyšel první. Dnes z krve HCG 588

sticker
holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@denicl jak jsi dopadla ty?

denicl
7. pro 2018

@holkacekatelka taky jsme pozitivni..ale jsem zatim pry chvilku😊hcg 130..😊

Strana