icon

Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?

holkacekatelka
29. lis 2018

Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.

denicl
7. pro 2018

@holkacekatelka tak to jsi mela obrovské stesti..ja to porad beru s pokorou,muze se cokoli stat..

holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@denicl tak paráda moc gratuluju

holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@denicl jo to já taky beru je mi to jasné. Ale start máme dobrej ;)

denicl
7. pro 2018

@holkacekatelka
Ja tobe take gratuluji...jdu jeste v pondeli to bude 14.den po Ket a na utz. Jdes kdy? Ja 17.12. a 28.12

holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@denicl já 28.12 na utz

denicl
7. pro 2018

@holkacekatelka jdes dele vid? Me rekli v Brně,ze mam jit uz 17.12 a ten druhy budeme mit stejne.,tak drzim✊✊at rosteme🍀🍀🍀

holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@denicl tak to je super že tě takhle budou hlídat. No já ode dneška za tři týdny asi na to zda bude ♥️

lucik253
7. pro 2018

ja dnes potvrzeno z krve ze zas nevyslo 🥺🥺🥺

holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@lucik253 ach jo moc mne to mrzí.
Mate ale ty mrazacky vid?

lucik253
7. pro 2018

@holkacekatelka 😢😢😢 jeste 6 jich mame.
Ale bojim ze se to vzdycky nechyti ☹️

holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@lucik253 to je krásný počet. Ze šesti to musí vyjít i kdyby čert na koze jel 🙂
Věř tomu to klapne pri takovém množství

sticker
lucik253
7. pro 2018

@holkacekatelka Ale abych sla vykraat banku 🧐😎 bojim se neco jeste spatne ze se nechyta

sticker
holkacekatelka
autor
7. pro 2018

@lucik253 já vím no jsou to nervy
Moc ti držím palečky
Já jsem teď sice s dvěma carkama ale ten strach do třetího měsíce. To riziko je asi pořád dost vysoke.

lucik253
7. pro 2018

@holkacekatelka dekuji
To ti moc zadivim ale i preju

denicl
7. pro 2018

@holkacekatelka mate porad 6 sanci..my meli jen dva nanucky a druhy se chytil..takže porad ver,ze se to povede. Taky jsem nechapala proc se nechytili ty predtim. Mozna i pomohla hysteroskopie na které jsem byla pred Ket. Jukli mi do dělohy,jestli nemam srusty,myomy atd. Pak odstranily kousek sliznice a poslaly na rozbor. Dorostoa asi nova a chytlo se. Jestli se udrží,ja v to doufam,ale strach je porad.

denicl
7. pro 2018

@holkacekatelka to uz bude srdicko? To uz nam utece..musíme verit🙏❤️ A jak se citis?

holkacekatelka
autor
8. pro 2018

@denicl jojo. Doufám že bude srdicko
Hele já docela ok přijde mi že ty jako ms bolesti trochu ustupují. Jinak možná trochu žaludek ale jinak ok. Co ty

denicl
8. pro 2018

@holkacekatelka me take obcas poboliva,ale nic hrozného. Jinak je mi dobre..dnes jsem zkousela testik jestli tam je..a vse v poradku😊✊

holkacekatelka
autor
8. pro 2018

@denicl no je fakt že to budou asi nervy. Já mám místo utrose ten crinone. Je k tomu aplikátor a dnes jsme to strčila asi dost hlubokou a v tom aplikátoru takový hnědý kus. Ve mně úplně hrklo. Ale doufám že je to ten starý gel, co jsem četla tak může být i dohněda. Tak doufám. Kdyby se jednalo o neco špatného tak musí nějak víc bolet břicho nebo krvácet ne?

denicl
8. pro 2018

@holkacekatelka neboj,mohla se při zavádění nejak skrabnout,nebo je to stary,nekde hluboko schovaný😊myslim,ze bys mela krece nebo tak neco..bude to dobry!😊🙏

holkacekatelka
autor
8. pro 2018

@denicl je to na palici. Člověk si říká když cítí že se něco děje zda je to ok pak zas nic v podbřišku necítím, říkam si to same.. to asi budou krušné 3 mes. Buď ráda že jdes na tu Kontraproduktivní lu catseji jak já ;)

denicl
8. pro 2018

@holkacekatelka to teprve bude na palici..me rikala koordinátorka pokud nezacnu špinit nebo neco tak mam byt v klidu😊tak bud taky...ja mam brisko jak balonek,to je jedine co me trapi..a prsa me trochu boli..ale je to hrozne individuální. Musíme verit,ze to dopadne dobre..jsem rada,ze jdu na ten utzv. Aspon budu vedet,ze je na správném miste. Navic fakt nic nedělám,pritel i vaří..ja jen procházky a nadobi.

holkacekatelka
autor
8. pro 2018

@denicl já se taky nestrhnu. Do Vánoc budu doma a do práce po novém roce.
Já prsa vůbec necítím. Jen obcas ten podbřišek. Nejvíc asi vlevo

denicl
13. pro 2018

@holkacekatelka ahoj,jak se ti daří? Vse v poradku?

holkacekatelka
autor
13. pro 2018

@denicl ahojky. Snad zatím ano ale ten crinone mi dělá uvnitř hrudky s barvou hnedocernocervena. Je to psycho. Tak jsem byla na kontrole v úterý
Dr řekla že gestacni vacek je malý a neodpovida tak mne vydesila, vzala znovu krev na HCG a to bylo přes 3000. Takže nakonec snad ok ale ta barva toho gelu je furt a na kontrolu jdu příští týden. Je to psycho Dr mi nepřidala tak se bojím aby se neco nepo..
Co ty?

denicl
13. pro 2018

@holkacekatelka hcg ti krasne stouplo..😊tak to snad bude v poradku. Jak jako maly vacek,jsi nejak jak ja 5tyden cca? Ty hrudky to nevim,ja crinone nemam. Ja mam běžné nevolnosti,jinak nic. V pondeli jdu na prvni utzv.bojim a zároveň tesim.

holkacekatelka
autor
14. pro 2018

Jo šla jsem tam 5+1 a prý Vacek El 5 mm což se zdálo malé nvn. Akorát mne vyděsila. V úterý jdu na gyndu se ukázat tak uvidím co mi poví. A ve st do car. Jsem ráda že mne zkontroluji ale zas ten stres. Dej vědět jak jsi dopadla.
Snad bude vše ok

denicl
14. pro 2018

@holkacekatelka TYjo,ja nevedela ze musi mit určitý počet mm..myslela jsem,ze je hlavni ze tam je a basta😊tak snad to budu mit v poradku,a ty taky!😊☺️Delala sis testik..? Ja si delam jednou za dva dny..tak me uklidňuje,ze je carka silnější. A mozna je taky lepsi jit do car..gyndari nemaji tak dobre utzv. Me například měřila jinak sliznici nez pak primar v Heliosu😊

holkacekatelka
autor
14. pro 2018

@denicl hele já taky nevěděla o nějakých rozměrech. Bůh ví jak to jen test jsme si dělala jen v úterý od té doby ne.
Někde jsem ale četla že prý když je hladina HCG hodně vysoká už to test nezachytí a může slábnout. Tak se nelekni

denicl
14. pro 2018

@holkacekatelka no vidis to jsem ani nevedela..Uz delat nebudu,v pondeli jdu na teb utzv. Bud v klidu..pokud te nic neboli a nekrvacis,bude to dobre. ✊😍

Strana