icon

Příznaky po KET: migrény a špinění. Máte podobné zkušenosti?

precli
22. lis 2024

Ahoj holky 😊 .Jsem 10 den po druhém ket tentokrat ve stimulovaném cyklu estrofem 1-1-1 amelgen 1-0-1 anopyrin 0-1-0 .Zkusili jsme i embryo glue .Pocity zatím žádné jen neskutečné migrény a 4 den miniaturní špinění i 8 den 🤷🏻‍♀️tohle jsem minule neměla .Je na tom někdo stejně ?

Strana
z3
precli
autor
1. pro 2024

@haluzska děkuji za podporu 🍀😊nic víc mi neřekli že nejde vidět proč se to stalo 🫣teď už jen minimálně špiním .Test je pořad stejně pozitivní tak se modlím ať se nic nestane 👀a co ty jak ti je jak se cítíš ?

haluzska
2. pro 2024

@precli není zač,musíme se podporovat ☺️ a jak pak ti je dneska? Je to vše už lepší ? Testik pozitivní bude, jelikož máš už dost HCG, tak se // objeví 🤗
Mě je celkem dobře 😁 nějaké píchnutí a tlak v podbřišku bývá,ale nezvracim a ani nijak šílené špatně mi taky není. Teď otázka,jestli je to dobře 🫣

precli
autor
2. pro 2024

@haluzska ja už se trošičku uklidnila špinění úplně ustálo .Volala jsem na kliniku tam mě uklidnili že se tohle stává hlavní je že to nepokračovalo 🫣bud v pohodě já taky nemam žádné extra příznaky max mě večer bolí prsa😃taky nezvracím ani nic

Strana
z3