Příznaky po KET: migrény a špinění. Máte podobné zkušenosti?
Ahoj holky 😊 .Jsem 10 den po druhém ket tentokrat ve stimulovaném cyklu estrofem 1-1-1 amelgen 1-0-1 anopyrin 0-1-0 .Zkusili jsme i embryo glue .Pocity zatím žádné jen neskutečné migrény a 4 den miniaturní špinění i 8 den 🤷🏻♀️tohle jsem minule neměla .Je na tom někdo stejně ?
@pulse ano už před pár dny jsem zkouzela🙈 nedočkavec,ale není se čemu divit ... Je to máš 9ket... A druhý který vyšel ( ale první vyvedeny ket bohužel byl ukončen po 7tydnu😔 ) tak teď jsem na jehlach ještě víc než před tím. Dnes volali výsledek krve přes 300 jednotek ,ale nevím jestli je to dobré,chci věřit že ano... Minule jsme měli přes 1300jednotek.
@pulse už jsme toho zažili hodně ,to je pravda... Dítě nemáme, aspoň jednoho cvrčka by jsme si moc ale moc přáli 🤗 sestra v telefonu říkala,ze je to moc pěkná hodnota, ve čtvrtek mám jít na další odběr,aby se vědělo jak stouplo☺️ držím pesticky ať je hodnota krásná.. pak dej vědět ☺️☀️
Tak u mě krev negativní. Příští čtvrtek jdu na další konzultaci k doktorce. Do té doby si snad v sobě udělám trochu jasno, co dál..vám holky držím palce ať je vše v pořádku 🍀🍀😉
@haluzska nedivím se ti vůbec je to těžké být v klidu 🫣já jsem možná ještě pořad v šoku z toho pořad nemůžu uvěřit 🥹já mám ultrazvuk až za dva týdny .Ale zítra jdu ke svému gynekologovi chce mě vidět .Tak zítra ti budu držet palečky i na nohou 🍀😇kolik ti je jestli se mužů zeptat ?
@precli intralipidy se podávají pokud je výši hodnota NK buněk, je to takový bílý sójový tuk ,když to řeknu laicky na oblbnute me inunity, jelikož mě tělo nechce přijímat nic cizího, tak aby nevypudilo embryjko 🫣☺️ ale je dobře.ze se chtěl podívat,aspoň víš je tam je kde má být 🤗 sem tam mě píchne,ale dneska to je celkem v poklidu,teď nevím jestli je to dobře nebo ne🤔 nebe nějak více bolí?
@haluzska Jo aha to slyším poprvé něco takového 🫣tak hlavně ať ti to pomůže 😊ne nijak extra mě neboli jen tak občas něco pichne ale říkali mi ze to je úplně v pořádku i když je menší hnědý výtok ze to tam je teď hlavně z těch hormonu všechno hodně prokrvené.Ono já teď registrují asi až moc všechno co se děje i když se snažím to nedělat ale nejde mi to 😀
@haluzska skončila jsem včera na pohotovosti 😔z ničeho nic krev ..jsem z toho hotova ale úplně .na ultrazvuku byl vidět gestani Vacek 7,5x1,35 sloužil můj lékař u kterého jsem byla den předtim takže mám klidový režim a ta týden na kontrolu ..teď už jen ráno hnědé špineni vůbec nevím jestli je to normální nebo ne 🥺🥺🥺🥺

@precli cítím se celkem ok, nic nebolí . No další uvidíme. Zatím nejsem přesvědčená že půjdem do dalšího pokusu. Buď celé Ivf kolečko znovu nebo ty nativní pokusy. A už nevím.. jednoho dablika doma máme tak to potřebuji rozmyslet.