Příznaky po KET: migrény a špinění. Máte podobné zkušenosti?
Ahoj holky 😊 .Jsem 10 den po druhém ket tentokrat ve stimulovaném cyklu estrofem 1-1-1 amelgen 1-0-1 anopyrin 0-1-0 .Zkusili jsme i embryo glue .Pocity zatím žádné jen neskutečné migrény a 4 den miniaturní špinění i 8 den 🤷🏻♀️tohle jsem minule neměla .Je na tom někdo stejně ?
Ahoj 😊tak jsem rada že se někdo našel kdo je podobně jako já .Já minule 8 den test slabý duch a stejně z toho nic nebylo .Test jsem tentokrat odložila až na úterý kdy jdu rovnou i na krev 😬já teď špinila jen úplně minimum.MS měla dorazit dnes a zatím nic .
@precli první vklad byl v červnu, pak jsme si dali dobrovolně volno přes prázdniny, chtěla jsem si je užít s malým, pak jsem v září ještě měla cyklus kdy mi dělali nějaké speciální testy a v říjnu byl druhý pokus a hned v listopadu třetí. Pokud je vse ok ,tak mě doktorka říkala že klidně hned další pokus.

@precli ahoj, já také dnes 10.den po Ket. Už tedy třetí ket. Já mám ve svém cyklu, a zavádím amelgen. Embryo glue i asistovaný hatching,dávali jsme vždy. 8den jsem si dělala test a negativní. Ale MS zatím nedorazila, ani nespinim. Tak zítra ještě zkusím test a uvidíme. V předchozích jsem vždy začala špinit, pak více a test negativni. Teď mám dva dny meškání MS.