První IUI v květnu 2010
ahoj všem, najde se tu někdo, koho čeká v květnu první IUI, abysme se vzájemně mohly podporovat a sdělovat si zkušenosti 😉
@misaot holky tak jsme na tom stejně já taky mám anovulaci. Misaot neboj o bude v pohodě o týden nazpět jsem to zklamáni zažila taky, a řekla jsem si že to nebudu řešit a budu si užívat života, jsme tady jenom jednou tak se na to těhotenství už tak nebudu upínat. Samozřejmě, že udělám všechno pro to aby se mi povedlo otěhotnět a pokud to nevýjde tento rok tak příští se to určitě povede. Ještě mi není tolik abych musela mít strach že se to nezvládne. Takže přeji pevné nervy a ........ PŮJDE TO 😎
@klara29p Tak jsem se holky dala dohromady a začínám znova píchat injekce a celý ten koloběh mi začíná znova. V pondělí se jdu do Car domluvit na další IUI a rovnou si chci domluvit i IVF, abych na to mohla v lednu vlítnout.... takže tfuj tfuj tfuj....doufám, že se to brzy všechno dobře dopadne 🙂 Jak jste na tom vy Klara? Capricej?
@misaot ahoj, no já jsem dneska byla u lékaře na ultrazvuk a popřípadě IUI, ale byl jenom ultrazvuk s tím, že na IUI mám dojít v pondělí. Jinak folikul měl dneska 20,5mm tak doufám že to do pondělí vydrží a konečně se to povede. A budeme mít takové zpříjemnění cesty na dovču.
Držím palce aby nám to všechno dobře dopadlo a ty misaot jsi už v lednu na žádné IVF nemusela. Pa
@misaot Ahoj, takže včera jsem byla na konrole, folikul praskl 😎 tak teď budu jenom čekat jestli se to povede nbo ne 😎 , Kdyby o vyšlo tak bych si nadělila krásny dárek k narozkám . A pokud né tak už to kašlu a jsem domluvna předběžně na leden na IVF už jsem si dokonce odnesla potřebné papíry , ale šťastnější bych byla, kdybych je mohla vhodit do koše. Takže držím palečky 😎
Ahojky, já jsem zase byla ve čvrtek v caru, celá natěšená na třetí IUI, ale bohužel jsem měla 14 DC malé folikuly zhruba 10mm takže jsem tento měsíc zřejmě bez ovulace! A ch jo, když se daří, tak se daří. Jinak dnes jdu na pohovor IVF, tak snad to proběhne v pohodě a leden pro mě bude magický měsíc 🙂
Takže Capricej, jsme na tom stejně.... půjdeme ve stejný měsíc na IVF, no to bude mazec!
@misaot Ahoj, by jsem to nevzdávala, já jsem teď měla taky malé folikuly ony ještě dorostou u mě proběhla IUI v 18 den takže být tebou tak bych nezoufala. no a jestli mi to nevyjde do konce roku, tak na tom budeme stejně v lednu. Mám z toho takové divné pocity, těším se ale zároveň se bojím. Každopádně to mazec bude :D a velkéj

@klara29p ahojky není za co, a jaký máte vy problém?