První IUI v květnu 2010
ahoj všem, najde se tu někdo, koho čeká v květnu první IUI, abysme se vzájemně mohly podporovat a sdělovat si zkušenosti 😉
ahojky,
Eimmy, to vypadá dobře, že máš citlivé bradavky a bolení v podbřišku, to by mohlo znamenat, že se mimi zabydluje na správném místečku 🙂 Držíme pěstičky.
fudy: já beru ode dne kdy byla provedena IUI duphaston 3 x denně
jj doufám že se zabydluje...
EIMMY : 30DC - léčba ISCARE 5-9 DC Closty. 2x1, 14-20DC fostomon injekce, 21 DC overril 23 DC tj. 12.5. IUI 3x1 duphastan
FUDY : 21 DC- léčba Pronatal 3-7 DC Menopur 2x1, 8 a 9 DC UTZ, 11DC Pregnyl,11DC tj.11.5 IUI. Od 14.5 2x1 Utrogestan.
SEDMITECKA : 12 DC- léčba Pronatal, červen bude 1. IUI, menopur
LORCA: léčba Institut v Plzni, 4DC, pak stimulace 3-7DC Clostilbegytem,Pregnyl a 2.IUI (26.5. UTZ)
MISHA1009: 43 DC - Iscare, 1x IUI - 21 DC, 27.4. - bez stimulace - test 12.5. - negativní
SSAARA: 5 DC - stimulace gonalem 3 - 8 DC , 10 DC UTZ
FUDY : kdy budeš testovat?????????
fudy : duphaston budu brát DO konce 12 týdne těhu... ( pokud by test byl negativní tak do 26.5.) ale vím že bude pozitivní 😉 😵
Ahojky Eimmy:
Budu testovat 25.5 jak mi řekl můj Dr. V Pronatalu mi řekla až za 3 týdny. To se mi nechce čekat ☹
ahojky kočky, jak se vede? já už z toho počasí asi zešílím, nutně potřebuju už trochu tepla a sluníčko, pomoooooc 😕 😕
eimmy, ty vypadáš podezřele, držím palečky 😀
fudy, čekání je děsný viď? a jak se cítíš?
fudy, prosím tě, možná jsem se už ptala, kdyžtak si to přečtu večer pár stránek dozadu, ale můžu se zeptat, platilaj si něco v pronatalu za IUI???? nějaké doplatky? děkujuuuuu
Ahojky sedmitecko,
Doplácela jsem za dvě krabičky Menopuru- 2000kč,ale vypotřebovala jsem jednu krabičku. Takže cca 1000kč za jednu krabičku Menopuru.
Také už mi leze to počasí krkem. Pořád jsem ospalá.
fudy děkuju 🙂 , takže za samotný zákrok a katetr už se pak nedoplácí? já jen abych věděla, kolik sebou na tu srandu 😀
jj, už se to blíží, jsem nedočkavá a natěšená, dnes jsem 12 DC, takže ovule za dveřmi, tak to ještě zkusíme pojistit, kdyby náhodou.....ale nepočítám s tím už ☹ , podle mých výpočtů, pokud mrcha dorazí přesně, a to mě pokaždé dorazí, vychází IUI asi na 19.-20. června, týden před dovčou 🙂
Ahojky sedmitecko,
V Pronatalu už jsme nic neplatili,ale peníze si radši vezměte. My je také měli.
Takže za měsíc touhle dobou už budeš mít po IUI a nebo na něj půjdeš 🙂 Už to uteče a dočkáš se konečně!!!!
A na dovče si krásně odpočineš a ještě to pojistíte 😉 A kam jedete?
EIMMY : 31DC - léčba ISCARE 5-9 DC Closty. 2x1, 14-20DC fostomon injekce, 21 DC overril 23 DC tj. 12.5. IUI 3x1 duphastan
FUDY : 22 DC- léčba Pronatal 3-7 DC Menopur 2x1, 8 a 9 DC UTZ, 11DC Pregnyl,11DC tj.11.5 IUI. Od 14.5 2x1 Utrogestan.
SEDMITECKA : 13 DC- léčba Pronatal, červen bude 1. IUI, menopur
LORCA: léčba Institut v Plzni, 5DC, pak stimulace 3-7DC Clostilbegytem,Pregnyl a 2.IUI (26.5. UTZ)
MISHA1009: 44 DC - Iscare, 1x IUI - 21 DC, 27.4. - bez stimulace - test 12.5. - negativní
SSAARA: 6 DC - stimulace gonalem 3 - 8 DC , 10 DC UTZ
Ahojky sedmitecko,
V Pronatalu už jsme nic neplatili,ale peníze si radši vezměte. My je také měli.
Takže za měsíc touhle dobou už budeš mít po IUI a nebo na něj půjdeš 🙂 Už to uteče a dočkáš se konečně!!!!
A na dovče si krásně odpočineš a ještě to pojistíte 😉 A kam jedete?
EIMMY : 31DC - léčba ISCARE 5-9 DC Closty. 2x1, 14-20DC fostomon injekce, 21 DC overril 23 DC tj. 12.5. IUI 3x1 duphastan
FUDY : 22 DC- léčba Pronatal 3-7 DC Menopur 2x1, 8 a 9 DC UTZ, 11DC Pregnyl,13DC tj.11.5 IUI. Od 14.5 2x1 Utrogestan.
SEDMITECKA : 13 DC- léčba Pronatal, červen bude 1. IUI, menopur
LORCA: léčba Institut v Plzni, 5DC, pak stimulace 3-7DC Clostilbegytem,Pregnyl a 2.IUI (26.5. UTZ)
MISHA1009: 44 DC - Iscare, 1x IUI - 21 DC, 27.4. - bez stimulace - test 12.5. - negativní
SSAARA: 6 DC - stimulace gonalem 3 - 8 DC , 10 DC UTZ
fudy, děkuju, penízky si radši vezmem, kartou to tam asi nejde že ? 😀 😀 😀 😉 😉 😉
no dva tisíce zase naštěstí díru do rozpočtu neudělají, u IVF to pak už bude asi horší , 25 tsíc je už celkem rána 😒 😖
jojo, za měsíc touhle dobou asi akorát bude IUI, už se nemůžu dočkat, tlačím každý den dopředu 😀
na dovču jedem na ostrov Krk, tak se těším, nutně už potřebuju teplo a sluníčko, aby mě to dobilo 🙂
ssaara, ta kto je dost, takže paltíš 2 tisíce za léky na stimulaci a pak ještě 2 tisíce za zákrok? 😕
za léky na tento týden jsem platila 4300,-,tak jen doufam,že budou stačit a nebudu si muset přikupovat 😖
ssaara, tak to je síla, to je skoro dost na IUI, takže celkem dáš za jeden pokud třeba 6 tisíc? do toho bych asi nešla..... ☹
Sedmi,kdyby jsme požádali pojišťovnu o schválení,tak za tyhle léky budu doplácet jen 1000,-,zbytek uhradí pojišťovna,jenže jsme byli moc natěšení a chtěli jsme začít hned se stimulkou,tak jsme si je zaplatili sami. Pokud to nevyjde,tak si dáme měsíc pauzu a požádáme pojišťovnu.
ahoj holky,
jak se máte??
Saara: samotný zákrok hradí kompletně pojištovna - to co po tobě chce CAR je nehoráznost 😠
jinak začínám mít holky strach že to nevyjde... ☹
Ahojky Eimmy,
SSaara psala,že so IUI platila sama nechtěla čekat až je schválí pojišťovna víš. Proto tolik peněz.
Z čeho usuzuješ,že se to nepovedlo ☹
ssaara, tak to jo, vlastně už jsi to tu psala viď? já jsme taky byla ochotná si to tento měsíc zaplatit celé sama, než nám to pojišťovna schválí...ale byli nepříjemní a ani mi to nenabídli, tak jsem se na to vyprdla a čekám na červen 😖
fudy, jj, my taky na Bašku, hotel Corinthia...už jsme tam byla 2x a ráda se vracím vždy tak jednou za dva roky, je tam fakt nádherně 🙂
ahoj eimmy, žádné strachy a stres dopředu, jasan? 😉 , při nejhorším to vyjde podruhé, je tu spousta holek, co jim vyšlo IUI na 2. a 3. pokus 😉
sedmi: já vím že se nesmím nervovat ale to nějak nejde.. počkej sama až budeš mít po IUI a dny se potáhnou .. 🙂 my máme zažádáno už o IVF.... takže by žádné druhé IUI nebylo...
Eimmy. já mám stejné příznaky jako každý měsíc. Bolení v podbříšku a bolavá prsa ☹ takže těžko říct...
Sedmitecko: Ten hotel znám je krásnej a velikej. My jezdíme do apartmánu kvůli pejskovi 🙂
A jakou máte cenu? Jedete na týden?

Jo a píchá mě pravá strana podbříšku od ovulky.