První ivf. Chytlo se Vám napoprvé jedno?
Ahoj holky, čeká nás za necelé dva měsíce naše první ivf,teď jen přemýšlím jestli zavést jedno nebo dvě embria.aby to vyšlo... Někdo komu se chytli na poprvé jedno? Nebo lepší dát dvě?
@jasemin26 mě zas cpali neschopenku, ale svou práci jsem měla ráda a nebyla příliš namáhavá, tak jsem zůstala až do 34tt 🙂
Ono se plno holek třepe na sezení doma, ale když jen sedíš doma na vycházkách je to na palici a jen přemýšlíš o každém píchnutí a to těhotenství nepřidá
@jasemin26 Já bych teda i v tvém případě na neschopenku šla. Já jsem taky měla, chtěla jsem být úplně v klidu a ten první týden fakt hodně odpočívat, protože člověk nikdy neví. Bolesti jsem teda neměla žádné. Ale záleží fakt jak se každý cítí, někdo být doma nechce a je to tak v pořádku. Já chodila do Gennetu a tam vystavují automaticky. A nesouhlasím, že se tady nedá mluvit o intuici nebo o tom jak to cítíš. Jasně jedná se velké štěstí, ale vždycky máš dát na své pocity. Já jsem hlavně taková, že jsem vždy do toho pokusu chtěla dát vsechno, aby se už konečně zadařilo.
@uzivatelkapetra chápu, jak jsem psala jdu na to poprvé,a všechny co na tom byli mi říkali že byli na neschopence tak jsem myslela že je potřeba.
Dobrý den, já mám zkušenost s www.ivf-zlin.cz, musím říct, že se tu opravdu starali a slyšela jsem už i jinde.
Na první pokus dvě embrya a mám 9.ti leté krásné holky 👍. Takže bych možná dala dvě, ale rozhodni se ty v sobě.
@jasemin26 no to mi ani neříkej.. k tomu bych už nikdy nešla...jasně, po sexu nejsi doma.. ale umělý oplodnění není absolutně standartní situace...už jen s ohledem na psychyku ženy, nemluvě o penězích, který to stojí.. pokud se budeš víc komfortně cítit doma a budeš víc v klidu a tím podpoříš to, že se to uchytí, měl by Ti to dopřát...
Ahoj, tak mě zhruba před hodkou a půl přivezli ze sálu, vaječníky ještě cítím a trochu se mi motá hlava ale jinak dobry. Jinak doktor se mi před odběrem ptal jestli nechci neschopenku
Ahoj, loni v červenci jsem při prvním IVF - ET dávala jedno embryo (nikdo se mě teda neptal, dali automaticky jedno) chytilo se a dnes má můj prcek 7 týdnů 🙂 ohledně neschopenky, docela mi ji "nutili" ale já se cítila dobře, takže jsem na ni nastoupila, kvůli práci, až po potvrzení těhotenství... Přeju hodně štěstí, ať to vyjde taky tak rychle 🍀
Ahoj, já právě stimuluju na 1.IVF, v pondělí mne čeká 2. ultrazvuk a jsme rozhodnuti vložit 2, pokud budou...
@beruska1889 tak to moc gratuluji 👍😉 snad budeme mít také takové štěstí 👍

@jasemin26 My jsme jezdili do Hradce do Sanusu, pan doktor Dejmek 🙂